Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 25 lis 2015 01:04

to by bylo boží. +uculí se a dá mu pusu na stehno+ to bylo pěkný, myslím, že ta někdy mi došlo, že s tebou chci bejt, jako nafurt. +usměje se+ to si piš že pamatuju, to bylo... +zavrtí hlavou, že ani nemá slov+ úplně perfektní. +uculí se, a jak tak u něj leží hlavou skoro v klíně, začne ho jemně hladit ve slabinách+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 lis 2015 02:52

Tak jo tak ja tam teda brnknu. +Uculi se se a zacne vytacet cislo a tak to jako zvoni a zvoni. Kdyz ho zacne slhladit ve slabinach+ Kocko to mi nedelej kdyz nekam volam jinak to bude fakt vtipnej telefonat. +Uculi se na ni desne moc pac nechce aby prestala+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 lis 2015 03:02

jak moc vtipnej? +uculí se vesele, a když začne tvrdnout, tak se jen trochu posune a vezme ho do pusy, a pořád na něj kouká, jako jak se mu telefonuje, trošičku se uculuje, a pěkně pomalu se snaží+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 lis 2015 15:58

No, asi hodně. +uculí se na ni a pak mu to tam najednou někdo zvedne a on se hned na úvod zakoktá a pak se ozve poněkud vyšším hlasem než obvykle, španělsky se představí a začne jim vykládat, co chce. I když poněkud zamotaně, jak se nemůže moc soustředit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 lis 2015 20:39

+jen se uchichtne, když to slyší, a pak si ho na chvilku vyndá+ víš že to je děsně sexy, když mluvíš španělsky? +uculí se na něj, trochu ho olízne, a pak prudce zasaje, protože ji baví ho trápit, trochu se pohihňává, olizuje ho, a vůbec+ nechceš zavolat ještě někomu? třeba mámě? +zazubí se
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 lis 2015 21:18

+Naoko nakvasene po ni pokukuje ale v koutcich rtu mu hraje usmev. Snazi se dovyridit objednavku ale jak ho tak polaska tak zavzdycha primo do telefonu. Pak se z toho nejak vymluv i a tu objednavku dovyridi a polozi telefon na stolek+ Ja te desne moc ulchtam ty jedna jezinko! +Uculi se desne moc+ No to teda nechci.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 lis 2015 22:34

nelechtej mě, budu mít škytavku! +zazubí se na něj, a pořád ho tak jemně olizuje, a pak sklouzne z gauče na kolena, aby na něj líp mohla, a začne se pořádně snažit, aby si to užil, udělá ho až do konce, uculí se na něj, a vleze si zpátky pod deku+ řekni mi něco španělsky. +uculí se vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 lis 2015 13:12

+zasměje se a pak se opře na gauči a hledí na ni, jak mu to dělá a cítí se jako král. Naprosto dokonale, když se udělá a vytáhne si ji k sobě+ Já tě miluju. +pousměje se+ Te quiero.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 lis 2015 18:47

+dává si obzvlášť záležet, úplně extra, když mu to posledních pár měsíců nemohla dělat kvůli nevolnostem, a pak se k němu přitulí, už to má vychytaný, aby ho netlačila břichem, a usměje se mu do kůže+ Te quiero. +zopakuje to po něm s takovou podivnou výslovností+ mně to přijde děsně sexy +uculí se a trochu se ho dotýká+ ty, byrone? +koukne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 lis 2015 19:07

Fakt, jo? Tak to začnu mluvit hnedka víc španělsky. +chichotá se a s úsměvem na ni koukne+ Mno, Vikcy? +zeptá se jí a tulí se k ní a hladí ji po boku+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London