to jo, prostě... je to na tobě. nechci abys měl pocit, že tam musíš bejt jen kvůli mně. +usměje se, natáhne se k němu a pěkně ho políbí, trochu ho pohladí, hezky se k němu tulí, tak jenom trošku a něžně+
Tak já tam půjdu kvůli sobě a mé lásce k anatomii ženských spodních částí. +zazubí se na ni vesele a dá jí pusu na šlapku nohy+ Pojď ke mě. +usměje se na ni a obejme ji a taky ji hezky a pěkně objímá+
no právě ženský části tam asi dostanou dost zabrat. +uculí se na něj, a hladí ho, po pažích a po hrudi a trochu pod trikem+ díky za ty kytky k narozeninám, byly moc krásný. +usměje se a ještě ho políbí, dlouze a hluboce, aby věděl, že ho má ráda+
Jo? Jsem moc rád že se ti tolik líbili. +uculí se potěšeně a dá jí za to taky pusu, protože ji miluje moc. Pak ji obejme a líbá a tulí k sobě a hladí ji po těle, protože je pořád zatraceně sexy+
jo, děsně moc, obzvlášť ten vzkaz. +zazubí se, a trochu ho zatahá zubama za spodní ret+ udělalo mi to děsnou radost. +pousměje se a líbá ho trochu na krku a tak+ sundej si tričko +pošeptá mu tiše do kůže+ chci se koukat na tvý břišáky. +zazubí se+
Dal jsem si záležet, však mě znáš. +zazubí se na ni vesele a pak zvedne obočí+ Jooo? A já jsem myslel, že mě chceš nemravně osahávat. +chichotá se a už si stahuje triko+
jo, znám, a moc se mi to líbí. +pousměje se, a když se svlíkne, tak ho začne hladit na kůži, klouže mu rukama po těle, líbá ho na rty a na krku a vůbec, a mazlí se s ním, pač je to pěkný+
+tiše mu vydechne do rtů a taky ho hladí všude kam dosáhne, až dolů na zadek, a prstama mu trochu vklouzne pod lem od kalhot, rozepne mu je, a hladí ho v těch chloupkách v podbříšku, nikam nespěchá, a hezky si vychutnává jeho tělo
Oh, bože, kočko, jo.... +vydechne přerývaně a guma od trenýrek mu úplně odskočí a on ji polaská na prsou a na bradavkách, jenom jemně, protože ví, že je má citlivý teďka+