Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Neoficiální návštěva Amona a Beatrix v Sýrii

Příspěvekod Altair » 15 lis 2015 20:05

Vlastně bych mu měl být vděčný, že tě tak dobře hlídá. I když... někdy mi tím pěkně leze na nervy, když se od tebe nehne ani na krok +chtě nechtě se uculí+ A ono se něco děje? +pozvedne zvědavě obočí+
(myslím si, že předtím holení jistých partií nepřikládal význam, ty náhodné známosti neměly pro něj takovou důležitost, aby kvůli nim absolvoval tento pro muslimy trochu ponižující západní zvyk. Ale co se sblížil s Beou, tak v tomto směru o sebe dbá mnohem více, takže se asi holí, ale dejme tomu, že ne úplně, není to žádný metrosexuál, a navíc, co by mu na to asi řekl Enzo :D)
+jak se jeho pohled setká s Beiným a ona na něj tak zamyšleně kouká, Altair se na ni nepatrně pousměje a snaží se za každou cenu nedat na sobě nic znát+ Jak vám chutná arabské jídlo, slečno Stein? +pokusí se o konverzaci, aby zaměřil myšlenky na něco jiného, ale moc si tím nepomůže, protože Bea skoro jakoby ho tím jazykem provokovala :D. Když před něj Enzo šoupne žebírka, pustí se do nich, rád za jakékoliv rozptýlení+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 17 lis 2015 18:12

To měl...už mi nejednou zachránil život...a několikrát vizáž... Vím já? +uculí se ještě než vejdou do síně...+

+Jenom Enzovi kývne, že děkuje za kompliment a dá to tam prozkoumává pohledem+

(lach, ale tak když se decentně upraví vždycky přes nějakým tím setkáním, tak si toho Enzo snad ani nevšimne...)
+Taky se pousměje a napije se+ Je to výborné! Dost kořeněné, ale chutná mi to. Myslím, že bych vaši kuchyni mohla jíst i doma... Zvlášť to maso stojí za to... +zatváří se trochu udiveně, jak se cpe žebírkama. Vždycky jí přišlo, že jí spíš tak jako elegantně a decentně...+ Mh...můžete mi podat tamtu misku? +ukáže na misku s nějakou pomazánkou, na kterou už nedosáhne+

(a zbytek pak časem..)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 17 lis 2015 21:41

(on se pokaždé decentně upraví, když se má setkat s Beou, i když třeba ví, že si budou jenom povídat:D; Enzovy rýpavé kecy už neřeší;))
Tak to mám upřímnou radost, že vám chutná. Třeba někdy zorganizujete na Mýtince týden arabské kuchyně +usměje se (to Enzo se cpe jako hladový pes, Altair jí zdrženlivě;), ony glazovaná žebírka se i v Evropě jí neformálně rukama a maso se ukusuje od kosti, příborem by to ani moc nešlo:)+ Jistě, slečno +utře si prsty do ubrousku a pak se zvedne ze židle, natáhne se a podá Bei misku s pomazánkou, druhou rukou si rychle přehodí cípy pláště dopředu a přitom se na Beu pousměje+ Vybrala jste dobře, je vynikající +rychle se posadí+ Máte už na večer program, madam? +aby věděl, na co se tak nějak připravit+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 21 lis 2015 22:04

(lach, tak Bea se s tím v mezičase asi taky zase až tak moc nepáře... ale teď budu mít i u toho povídání hezký představy :D )

To je velice dobrý nápad! +přikyvuje+ Mohl byste nám to tam potom zkorigovat... Ale to se hodí spíš na léto, než teď na zimu. I když ty pomazánky bysme udali asi klidně i na vánoce.
(no právě takoví odborníci by to měli umět i příborem :D né, já to právě pochopila, že se do toho pustí s vervou, když se chtěl přivést na jiný myšlenky) Děkuji...+vezme se to od něho, ale neunikne jí, že je takovej...nějakej napruženej+ Jste v pořádku? +sjede ho pohledem znova a ochutná+ Mhm, to vážně je!
No vlasntě...+zatváří se nevinně+ Bylo by moc nevhodné jít se projít potmě ven? Krásné tady svítí hvězdy a tak jsem si myslela, že...+nechá to vyznít do prázdna, co na to říká on+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 22 lis 2015 01:49

(jeden nikdy neví, kdy se může i obyčejné povídání zvrtnout ;))
Ale jistě, moc rád vám s tím poradím +v očích mu blýskne, že bude mít zase šanci setkat se s ní na Mýtince+ Jsem pořádku +přikývne, co mu taky jiného zbývá, přece se jí tady přede všemi nepřizná, jak silně ho vzrušuje+ Chcete se projít po pevnosti, anebo úplně někam ven? Doufám, že vám nebude vadit, když vás doprovodím +řekne to před ostatními stylem, že jí je jako její osobní assassín kdykoliv k dispozici, ale jeho pohled, kterým se na ni dívá, jí soukromě napovídá, že on už se nemůže dočkat, až budou někde venku sami - a doufá, že se na ně zase nepověsí Jerry :D+ Až budete chtít jít na vzduch, stačí naznačit +dojí, na co má chuť, poklábosí arabsky s Enzem a občas vyšle k Bei kradmé pohledy, jestli mu už nedá povel :D +
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 06 pro 2015 00:58

Bea-Altair: Mmm...možná pro dnešek jen tady? Nejsem ještě tak úplně fit... Ne, budu ráda...trochu se bojím, že bych se tu ztratila, nemám moc orientační smysl...+zatváří se skoro až roztomile nevinně+ No vlastně...+napije se a rozhlídne se+ Jestli se to hodí, můžeme jít třeba hned...tedy jestli to není nezdvořilé? +neví, jestli může jen tak odejít+

+zbytek pak dopíšu jakože zpětně, takže tam bude ještě sedět, už ani nevím kde sem ostatní nechala a zase na to pomalu nevidím...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 06 pro 2015 02:12

To vám schvaluji. Sám bych se přimlouval za to vyjít dál od pevnosti radši až ve dne +dál to nevysvětluje, ale je to jasné+ Tady se neztratíte, dokonce ani bez vašeho orientačního smyslu +usměje se+ Ale určitě vás nenechám bloudit po pevnosti samotnou. Mohla byste v té tmě někam spadnout +zvedne se od stolu, jak Bea pokyne, že chce jít+ Od večeře můžete odejít kdykoliv. Nikdo to tady nebude brát jako nezdvořilost +počká, až Bea vstane a doprovodí jí ven před dům+ Máte nějaké soukromé přání, kam byste se chtěla jít podívat, slečno Stein?
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 13 pro 2015 15:51

To sice ráda slyším, ale moc tomu nevěřím. Jednou jsem se nomhla dostat z Ikee...a to jsou tam šipky...+ zamrmle si+ Spadnout? +trochu se zhrozí co tam mají za díry+
+jakože se teda poloučí a jdou ven+ To ráda slyším, vypadá to, že Amon se bude cpát ještě dlouho..+ušklíbne se potichu+ Mmm...+rozhlídne se+ Co tak někam, kde to tady máte rád? +usměje se na něho+ Jenom ne do hladomorny! +nakrčí čelo hned, když ju napadne, že Altair možná preferuje úplně jiný místa, než měla na mysli+ Nebo mučírny...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 14 pro 2015 21:26

Tady vás všechny cesty, ať půjdete kteroukoliv, zavedou na nádvoří. A tam už je vždycky někdo, kdo vás nasměřuje správným směrem +vydají se procházkovým krokem do tmy, i když tady není taková ta pravá tma, všude svítí nějaká světla+ Mohla byste spadnout do bojové jámy... nebo třeba z hradeb +trochu ji v žertu postraší, aby se ho radši držela+ Můžete se tam kdykoliv vrátit, večeře trvá prakticky celou noc +kdyby později dostala hlad+ Ne do mučírny? A zrovna to mě napadlo jako první +snaží se zachovat vážnou tvář, ale oči ho prozradí, že s ní v dobrém rozmaru laškuje+ Hm, to je těžké... já to tady mám rád všude... je to můj domov. Ale ukážu vám, kde rád trávím volný čas. Myslím, že by se to mohlo líbit i vám +chytne ji za paži vede ji uličkami, cestou sem tam potkají nějakého assassína, až dojdou někam na samý konec pevnosti+ Tak tohle je taková pozemská napodobenina ráje. Assassíni sem chodí meditovat +zavede ji vchodem do tlumeně osvětlené zahrady, kterou by v této kamenné pevnosti jenom těžko čekala+

Spoiler: show
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 31 pro 2015 01:05

No...budu se vás raději držet...u vás držet...+poopraví se s úšklebkem+ Mm, to je praktické...půlnoční svaičnka nebývá od věci.
+trochu udiveně se na něho podívá a pak nad ním zavrtí hlavou+ Srandičky, srandičky... +zvědavě se nechá vést a tváří se neutrálně nenápadně a vůbec netuší kam a kudma ji to vede. No když tam dojdou, tak zůstane jenom zírat+ Teda...nepřestává mě to tady překvapovat...+okouzleně se rozhlídne+ Ráje? Tak kde jsou ty panny? +zamrká na něho, ale pak zase zvážní+ Je to tady krásný...+mluví potichu, kdyby tam náhodou někdo byl+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum