Al-Amon: +spokojeně se pousměje+ V tom případě si foťte, co je vám libo +potáhne si labužnicky z cigarety+ My ne, ale po celém světě jsou hnutí, co strkají nos do věcí, po kterých jim nic není. Bylo by nepřijatelné, kdyby vyčmuchali toto naše zařízení. Lidé se přece ztrácejí pořád +roztáhne ruce v gestu, že on za to přece nemůže+ Naštěstí u nás ženy nemají právo rozhodovat o osudech vězňů, takže drtivá většina z nich ještě dýchá. Je s nimi ale opravdu těžká práce, ti fanatici vydrží neuvěřitelně hodně. Radši zemřou při mučení, než by něco prozradili. Ale zrovna máme ve vězení jednoho takového, z kterého naši vyšetřovatelé vytáhli všechno, co věděl a nemá pro nás už žádnou cenu, tak teď čeká na popravu. Jestli byste se chtěl pak podívat... Ovšem, není to nic pro křehkou ženu +upozorní ho, aby se o tom Bei radši nezmiňoval – pokud je nezaslechla
+
Al-Jerry: +Al mu kývne rukou, aby se posadil, že na nějaké klanění si nepotrpí a nechá ho najíst se+
Al-Bea: +hned, jak Bea vešla, si samozřejmě všiml jejího konzervativního oblečení, ale já jsem se zapomněla o tom zmínit
+ Musím velice ocenit, slečno Stein, váš vynikající vkus pro výběr oblečení k této příležitosti. Vážím si toho, že jste jako Evropanka zvolila zrovna tento styl +zatváří se uspokojeně, že Bea ctí jejich tradice+ Neomlouvejte se, slečno, nikdy není pozdě. K mému stolu můžete přijít kdykoliv a taky můžete kdykoliv odejít. Tady se na nikoho nečeká. Jídlo je k dispozici celou noc až do rána +vysvětlí jí, že si pozdním příchodem nemusí zatěžovat hlavu+ To moc rád slyším, že jste s vašim pokojem spokojená. Altair jej vybíral osobně, aby vás nerušil hluk z nádvoří při ranním nástupu +anebo aby Bea neokukovala další asasíny
+ Ale pokud byste přesto chtěla mít výhled na nejrušnější místo v pevnosti, z okna v koupelně uvidíte vše jako na dlani +prozradí jí šibalsky a Altair pozvedne oči od jídla na Beu, jestli využije této možnosti+
Al-Amon: +otočí se k Amonovi, protože si předtím všiml, že připíjet džusem mu nebylo moc po chuti+ Rád bych se i já sám více přizpůsobil vašim zvykům +řekne něco arabsky opodál stojícímu novicovi, ten odběhne a když se vrátí, nese sebou pár zaprášených lahví vína a skleničky, ty jsou ale čisté
+ Jeden můj velice dobrý přítel využívá naše sklepení k uschovávání svých kvalitních vín. Prý je tam ideální teplota ke skladování. Jistě mi odpustí, když mu jich pár bude chybět +ušklíbne se rozverně a nechá svým hostům do skleniček nalít víno+ Tak na vaše zdraví, drazí přátelé, a na naši plodnou spolupráci +pozvedne svoji sklenici, s vodou samozřejmě
+