Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Neoficiální návštěva Amona a Beatrix v Sýrii

Příspěvekod Beatrix » 14 lis 2015 17:42

Jerry-Enzo: Představte si, že mě to jen tak napadlo... Protože vy jste čestný muž. Beatrix je...+přemýlí chvilku jak to označit+ Nemyslí si, že bych měl tyto věci asi vědět, ale já bych měl, abych ji mohl odpovídajícně chránit.
Zatím...+ušklíbne se+ počkejte po pár dnech... +zastaví se a podívá se na něho+ Beatrix není jen někdo kdo si mě najal, je jako moje sestra a já ji budu bránit, ať to stojí co to stojí.
+když vejdou do jídelny, tak se upřímně podiví, že si ho Al pamatuje+ Pane...+tak nějak se mu neuměle ukloní lehce, jak neví jak se v takové situaci chovat+ To vážně mám...děkuji...+uvítá pobídnutí, sedne si, obhlídne to tam a pustí se do jídla- narozdíl od Amona má širší repertoár, jak je zvyklej z Ameriky na kde-co, ale zase jí příborem...+

Amon: Děkuji...+vezme si, taky si zápálí a potáhne si+ To se nemusíte bát. Nikdo se k těm materiálům nedostane. +zacukají mu koutky+ Vy tady máte organizace pro lidská práva? Ovšem tajné služby...ti jsou problém...velmi těžko se jich zbavuje, jak mají DNA v každé databázi...
To skutečně pojí...+připije mu..džusem :D + No...u nás nemají moc velkou životnost... Beatrix nemá ráda, když lidi trápím, takže...+pokrčí ramenama a zatváří se nevinně, že jim to trápení krátí...+
(No Áres přece :D )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 lis 2015 17:57

Nooo...nevypadá moc jako ten typ... Mhm...+přikývne, že by to fakt ráda viděla+ To je zrada! Ale...nevylučuju to...+zamrká na něho prozměnu ona+ Když budu mít...příznivý podmínky...+zatváří se, že kdo ví...+
Proč se mu nedivíš? On je trochu paranoidní...ale to já taky, takže mu to moc vyčítat nemůžu...
+ještě si cestou párkrát nervozně kontroluje oblečení, jestli jí něco někde..třeba neruplo, ehm...+ Dobrý večer. +usměje se mile na hostitele a stejně jako Jerry předtím se tak neuměle ukloní, asi viděli nějakej film, kde se to dělá...+ Děkuji...+přijme a sedne si vedle Amona a ignoruje jeho pobavený pohledy nad jejím oděvem - což teda i Jerry zírá...paradoxně na ni vlastně koukají nejdivněji v místnosti asi oni dva...+ Byla! +přikývne hned+ Je krásný! Ano, odpočla jsem si...potřebovala jsem to po té cestě...+usměje se+ Nene, nic mě nerušilo. Opravdu mám vše, co potřebuji. +poděkuje mu i těm co jí donesou jídlo a chvílu tak jako kouká co jí Amon a Jerry a pak si vezme nějaký maso a ochutnává co tam mají+ Omlouvám se, že jsem přišla pozdě, ale...znáte to...+nachvílu zapomene kde to je a tak rošťácky se uculí+ - holky... ehm..teda...+rozhlídne se+ pudrovala jsem si nos. +zkusí to zaobalit jako dáma+
+Poočku oba Assassíny sleduje - a taky ty další :D okolo - a nepatrně sebou cukne, když si Altair otře tvář a pomyslí si, co by Enzo říkal na ty další místa, kde ještě ulpěla její rtěnka... No a taky se v duchu trochu zamračí nad tím, že se na ni Altair ani nepodívá. Pak zabloudí pohledem do síně a jelikož se taky uchýlila k jezení rukama, tak si u toho zamyšleně olizuje prsty...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassins » 14 lis 2015 20:59

Al-Amon: +spokojeně se pousměje+ V tom případě si foťte, co je vám libo +potáhne si labužnicky z cigarety+ My ne, ale po celém světě jsou hnutí, co strkají nos do věcí, po kterých jim nic není. Bylo by nepřijatelné, kdyby vyčmuchali toto naše zařízení. Lidé se přece ztrácejí pořád +roztáhne ruce v gestu, že on za to přece nemůže+ Naštěstí u nás ženy nemají právo rozhodovat o osudech vězňů, takže drtivá většina z nich ještě dýchá. Je s nimi ale opravdu těžká práce, ti fanatici vydrží neuvěřitelně hodně. Radši zemřou při mučení, než by něco prozradili. Ale zrovna máme ve vězení jednoho takového, z kterého naši vyšetřovatelé vytáhli všechno, co věděl a nemá pro nás už žádnou cenu, tak teď čeká na popravu. Jestli byste se chtěl pak podívat... Ovšem, není to nic pro křehkou ženu +upozorní ho, aby se o tom Bei radši nezmiňoval – pokud je nezaslechla :D+

Al-Jerry: +Al mu kývne rukou, aby se posadil, že na nějaké klanění si nepotrpí a nechá ho najíst se+

Al-Bea: +hned, jak Bea vešla, si samozřejmě všiml jejího konzervativního oblečení, ale já jsem se zapomněla o tom zmínit :D+ Musím velice ocenit, slečno Stein, váš vynikající vkus pro výběr oblečení k této příležitosti. Vážím si toho, že jste jako Evropanka zvolila zrovna tento styl +zatváří se uspokojeně, že Bea ctí jejich tradice+ Neomlouvejte se, slečno, nikdy není pozdě. K mému stolu můžete přijít kdykoliv a taky můžete kdykoliv odejít. Tady se na nikoho nečeká. Jídlo je k dispozici celou noc až do rána +vysvětlí jí, že si pozdním příchodem nemusí zatěžovat hlavu+ To moc rád slyším, že jste s vašim pokojem spokojená. Altair jej vybíral osobně, aby vás nerušil hluk z nádvoří při ranním nástupu +anebo aby Bea neokukovala další asasíny :D+ Ale pokud byste přesto chtěla mít výhled na nejrušnější místo v pevnosti, z okna v koupelně uvidíte vše jako na dlani +prozradí jí šibalsky a Altair pozvedne oči od jídla na Beu, jestli využije této možnosti+

Al-Amon: +otočí se k Amonovi, protože si předtím všiml, že připíjet džusem mu nebylo moc po chuti+ Rád bych se i já sám více přizpůsobil vašim zvykům +řekne něco arabsky opodál stojícímu novicovi, ten odběhne a když se vrátí, nese sebou pár zaprášených lahví vína a skleničky, ty jsou ale čisté :D+ Jeden můj velice dobrý přítel využívá naše sklepení k uschovávání svých kvalitních vín. Prý je tam ideální teplota ke skladování. Jistě mi odpustí, když mu jich pár bude chybět +ušklíbne se rozverně a nechá svým hostům do skleniček nalít víno+ Tak na vaše zdraví, drazí přátelé, a na naši plodnou spolupráci +pozvedne svoji sklenici, s vodou samozřejmě :D+
Assassins

Příspěvekod Enzo » 14 lis 2015 21:34

Jerry: +sedí už u stolu vedle sebe a potichu se baví+ Čestný muž? Vždyť mě sotva znáte +v černých vousech se mu zalesknou bílé zuby+ Možná má své důvody, proč vám to nechce říct. Ženské se s tímhle obvykle chlapům nesvěřují. Ale přesvědčil jste mě, vojáku, že jste správný muž na správném místě, protože ji chráníte ne z povinnosti, ale srdcem. A já vám to tedy prozradím. Ne, se slečnou Stein nic nemám, neměl jsem a ani mít nebudu. Ne že bych nechtěl +ušklíbne se v dobrém rozmaru+ Co bude s ní po pár dnech? +otočí se k němu zvědavě+

+když se Bea posadí naproti němu, sleduje ji tím svým typicky nestydatým pohledem, jak se její oblé tvary, přestože dokonale zakryté množstvím látky, dmou v těch správných místech. Po chvíli se opět nakloní k Altairovi a jen tak mezi řečí pronese+ Tak ti řeknu, tohle je ženská podle mého gusta. Závidím tomu, komu patří +pokračuje v jídle, ale dál se nenápadně kochá pohledem na ni+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Altair » 14 lis 2015 23:54

Tak s takovou motivací se ti velice rád předvedu +konstatuje s přesvědčivým úsměvem a myslí to vážně+
No protože ta jeho podezíravost, aniž by to sám tušil, je vlastně oprávněná. Ve skutečnosti se ani na něj za to nemůžu zlobit +zasměje se+
(cha, tak to aby se šel Altair sprchovat až po Enzovi, nevím, jak by tentokrát vysvětlil ty stopy v místech, kde se asi neholí :D Nebo ano? ;)) +když mu tam Enzo začne vykládat o Bei, Altair upře tmavé oči na ni a chvíli ji při jídle pozoruje+ To mi neříkáš nic nového. Ale nech si zajít chuť, Enzo, tahle není pro tebe +řekne to klidně, ale nesmlouvavě+ A nepatří nikomu, není muslimka +poopraví jeho názor na ni+
Škoda +povzdechne si Enzo, ukořistí si jehněčí stehýnko a zuřivě se do něho pustí+
+Altair si opláchne ruce a do ruky vezme skleničku, pomalu upíjí vodu a i když se snaží koukat všude možně po okolí, oči jsou mu stále přitahovány k Bei jako k magnetu. Se skleničkou u rtů pozoruje, jak si mlsně olizuje mastné prsty a najednou si vybaví, kde mu ještě před pár minutami ten její hbitý jazyk vlhce klouzal. S přimhouřenýma očima si to představuje a pochopitelně se stane, co opravdu nechtěl, jeho mužství se opět probudí k životu a to velice intenzivně a Altair trochu znejistí+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 15 lis 2015 12:53

Amon-Al: Děkuji, tady tedy opravdu co fotit je...+nenápadně si vyblejsknemobilem i to jídlo+ Naši kuchaři by se mohli nechat inspirovat... To jo, jsou jak vši. Ale zase na ně fungují deratizační prostředky... +souhlasně pokyvuje nad tím ztrácením s naprosto stejným výrazem, že co oni s tím...+
Vidíte jaké máte štěstí? Emancipace u nás v Evropě je...hrozivá...navíc když vyfasujete takovýhle exemplář ještě k tomu...+zatváří se nad Beou+ Mhm...a co se člověk nadře, než z nich něco vymlátí! +pokyvujehlavou zase souhlasně+ Vážně? +rozzáří se+ No jistě, že bych chtěl! +koukne poočku na Beu+ Já bych ji z toho taky rači vynechal... +Bea je dost pravděpodobně zaslechla, ale dělá, že ne...cizí rozhovory se přece nemají poslouchat...a fakt netouží po tom vidět popravu...+
Ale to je dobrý...+mávne nad tím džusem rukou, no když mu to víno ták nutí...+ To je od vás vážně ohleduplné! Děkujeme! +připije mu+ Na zdraví a naši spolupráci! +i ostatní pozvednou sklenku, i když Bea víno spíš jen tak decentně, nehodlá se tu zlít a Jerry spíš symbolicky, nechce si otupit smysly, ale bylo by nezdvořilé odmítnout úplně+ Mm, výborné víno! +pochválí Amon + Váš přítec musí být labužník!

Bea-Al: +Trošku se začervená, jak se zmíní o jejím oblečení+ Děkuji, snažila jsem se zvolit něco...nepohoršujícího... +usměje se+ Pro našince to není až tak snadné... To je dobře. Taky nemám moc ráda, když se musí jíst společně od začátku až do konce, je to dost svazující...+ojídá tam hrozen+ To jídlo je vážně skvělé a tolik jídla na stole jsem snad ještě neviděla.
Vážně? +uculí se nad tím, že to vybíral Altair+ Pak tedy musím ocenit jeho dobrý vkus... Z koupelny říkáte? No to se musím podívat. Jsem hrozně zvědavá ženská...+zatváří se omluvně, ale přitom trochu rozpustile+ Už se těším, až mě tu Altair provede. Hlavně na tržiště jsem zvědavá! +vede zdvořilou konverzaci tak nějak snad v rámci osnov+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 15 lis 2015 13:01

Jerry - Enzo: Zpochybňujete snad můj odhad? To byste tu přece jinak neseděl... +podívá se podezřívavě na Beu, jaký by mohla tak mít důvody+ Ale já nejsem nějaký "chlap"! +zatváří se uraženě+ Jsem její pravá ruka, musím vědět všechno! +trochu umíněně...+
+teď koukne podezřívavě na něho, když slyší, že ho přesvědčil a hltá očima co mu prozradí. A tváří se trochu zklamaně no. Né, že by si přál, aby s Enzem něco měla, ale konečně by přišel na to, co divnýho se tu děje..takhle je zase na začátku...+ Mch...no...tak jo... +nazná, že by mu ml věřit. Ovšem jak poznamená, že né, že by nechtěl, věnuje mu nehezkej pohled+ Beatrix není muslimka. Myslím, že byste si moc nerozuměli.
No co by...po pár dnech ji chce zabít skoro každý...dokonce i její vlastní matka po ní hodila porcelánovou mísu...+ukáže mu jizvu na ruce+

+Bea si Enzova pohledu všimne. Chvilku je tím, jak si ji prohlíží trochu zaskočená, ale pak se trochu ušklíbne a pošle mu úsměv s pokývnutím jako přání dobré chuti+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 15 lis 2015 13:07

Bea-Altair: Už se nemůžu dočkat...+našpulí pusu zvědavě+
Je mi to vůči němu vážně blbý. Teda nejen vůči němu...ale Jerry...+povzdychne si, že je její jistota i když by šlo všechno do pekla+ To bys neměl. Chudákovi to beztak nedá spát...pozná, když se něco děje.
(pádampam....noo to je otázka! holí?) +Po chvíli hostiny zaznamená i Altairův pohlede - přece jen je taky sleduje, i když se snaží být nenápadná. Ale nepodívá se na něho přímo a tváří se, že tam vůbec není. Ani ona, ani on :D
Když tak nějak dojí-tedy zažene hlavní hlad, taky si omyje ruce a už jen tak ujídá vidličkou co chce ochutnat a jak hledá další sousto, tak se podívá i na Altaira. Chce pokračovat pohledem dál, ale něco jí na něm přijde zvláštní, tak na něho chvilku tak zamyšleně kouká a olízne si přitom rty od pomazánky.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassins » 15 lis 2015 16:53

Al-Amon: +usměje se pod šedivé vousy, když si Amon vyfotí jídlo+ Možná vás nakonec inspirujeme zdravým stravováním +ukáže zvesela rukou na prostřený stůl+ Jen vás chci požádat, abyste při tom focení vynechal moji skromnou osobu. Zajisté chápete, že musím skrývat před světem svoji tvář +takže žádné společné selfíčko :D+ S tím musím souhlasit. Nikdy jste neměli dopustit, aby vám ženy vládly, máte, co jste chtěli +ozve se v něm pravověrný muslim+ Výborně. Tak si zítra přivstaňte, za svítání bude náš vězeň popraven. Bude to výjimečná podívaná +jenom jako, psát to samozřejmě rozhodně nebudu+ To mě opravdu těší +oddechne si, když Amon pochválí víno+ Bohužel to nedokážu osobně ohodnotit, takže jsem se musel spolehnout pouze na to, že můj přítel vyrábí opravdu kvalitní víno +zasměje se+

Al-Bea: Pochopitelně byste nic nezkazila ani nějakým vhodným evropským oděvem +jako že netrvá na tom, aby povinně nosila muslimské oblečení+ ale tímto jste vyjádřila úctu k našemu řádu a vyznání, čehož si u vás nesmírně vážím +mírně se jí ukloní+ Přesně tak. Proto jsem rád, že nelpíte na tom, že jíst se má začít, až jsou všichni u stolu. U nás by se to ani nedalo dodržet, každý má spoustu povinností a najíst se přijde, až má vše splněno. Jak to máte s vojáky u vás? +zajímá se a když dokouří, pokračuje v jídle+ Nemíváme pokaždé tak rozmanité menu. Jsme skromní lidé. Ale teď o Ramadánu, kdy držíme celý den půst, bývají večeře vždycky velice vydatné a bohaté, aby mí muži nabrali sílu a energii. Assassíni musí být pořád ve skvělé kondici +tak trošku pyšně si prohlédne ty zdravé, silné muže kolem+ Jen se klidně podívejte, je na co koukat +uculí se šibalsky, když Bea projeví zájem „očumovat“ z okna assassíny+ Anebo si je můžete jít prohlédnout přímo na nádvoří. Nemusíte se bát, že byste je rušila, mají přísnou disciplínu +ujistí ji+ Naše pevnost je vám k dispozici, madam. Altair vás tady provede. Bude vám pořád poruce po celou dobu vašeho pobytu. Má rozkazy dbát na to, abyste se u nás cítila dobře a splnit každé vaše přání. Takže se vším se prosím obracejte přímo na něj. Je spolehlivý a oddaný. A je nejlepší.

Al-Amon: A vám jsem si k vaší ochraně dovolil přidělit Enza. Je to jeden z mých nejlepších assassínů. Ne že vy sám byste potřeboval jakoukoliv ochranu +pousměje se, Amonova moc se donesla až k jeho uším+
Assassins

Příspěvekod Enzo » 15 lis 2015 18:00

Jerry: To musíte ale říct jí, ne mně +brání se Enzo+ Možná ani netuší, že byste chtěl vědět o ní všechno. Když jste si tak blízcí, třeba se vám svěří, zkuste to +popíchne ho+ Co je? Zklamal jsem vás, že s ní nic nemám? +ušklíbne se pobaveně, když vidí ten jeho zklamaný výraz+ Nebo jste očekával, že si ji hýčkám ve svém harému? +uculí se pobaveně+ To ale není žádná kosmetická vada, že není muslimka. Mně osobně by to rozhodně nevadilo +koukne na tu jeho jizvu+ Chvályhodné, že jste ji ochránil vlastním tělem +pokývá uznale hlavou+ Myslíte něco podobného, co předvedla na letišti? No... +prohrábne se zamyšleně ve vousech na bradě+ uznávám, že v tu chvíli byla opravdu na zabití. A vlastně měla štěstí, že ji tam někdo nezastřelil +ušklíbne se, znalý poměrů v Sýrii+ A vy jste neměl někdy neodolatelnou chuť ji zabít? Když opomineme, že jste její ochranka +zeptá se ho jakoby nic+

Bea: +když se na něj Bea podívá, pošle jí uznalý pohled, že jí to fakt sluší a zvedne palec, že to skvěle vychytala a pak už ji přestane očumovat, aby ji nepřivedl do rozpaků a věnuje se pokrmům+

Altair: +po chvíli si všimne, že Altair už nejí+ Už máš dost? +je trochu překvapen, protože Altair má vyhlášený apetit+ Jen se pořádně najez, čeká nás náročný den +přisune před něj talíř s grilovaným jehněčím hřebenem a sám se tam rve se stehnem+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum