Salón

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Salón

Příspěvekod Syriana Spinnel » 12 říj 2015 20:31

+trochu se ošije+ celou tu dobu jsem byla... byla magickým zdrojem sil pro jednoho... +pak jenom zavrtí hlavou a zavře oči, jak se jí o tom nechce mluvit.+ Jednou ti to povím, slibuju, ale ne teď. +Malinko se na něj usměje. Vezme si album a rozvážně obrací pomalu jednotlivé listy. Je v nich uplně pohlcená. Sem tam přejede prsty po nějakém obrázku, a jsou tam i fotky jich všech i s Viktorem.+ Máme krásné děti. +Zní poněkud zdrchaně.+ Co jim řeknu? Ahoj děti, ráda vás zase poznávám... +Jo, stává se z ní cynik+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 13 říj 2015 15:26

Ale ne... +hlesne jenom a nachvíli zavře oči+ Promiň... asi jsem tě měl... promiň... +řekne jenom a sklopí oči a koukne do toho alba a kouká na ty fotky s ní a občas se pousměje+ Máme nádherné děti. +přikývne s úsměvem a koukne na ni+ To nevím, Syr, je to na tobě, jestli je chceš vidět, nebo tomu dát ještě čas. Neřekl jsem jim že jsi zpátky, zatím.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 13 říj 2015 19:14

Neblázni, ty jsi ten poslední, kdo se tu má za něco omlouvat. +zavrtí hlavou+ Jasně že je chci vidět, jen se musím sebrat +mrkne na něj a pak si ho pořádně prohlídne.+ promiň, asi sis užil spoustu probdělých nocí +cítí se dost provinile.+ můžu pro tebe v tuhle chvíli něco udělat? +upře na něj oči v otázce+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 14 říj 2015 20:37

Ty za to taky nemůžeš. +usměje se na ni trochu+ Chceš je vidět ještě dneska? Jsou tu, +přikývne+ Hrají si nahoře v Niciině pokoji. +pousměje se trochu, dkyž si na to vzpomene a pak na ni tázavě koukne taky+ Já...? +zeptá se+ Ne, já mám všechno, jenom... no byl bych rád, kdyby sis vzpomněla. +pousměje se trochu+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 14 říj 2015 20:53

Tak jo, pojďme hned, proč to dál odkládat. +rychle vstane v nàvalu kuráže.+ Ale budeš tam taky, ano? +ujišťuje se+. Věř mi, dělám pro to, co je v mých silách. +Otočí se ke dveřím pak ale s rukou na klice se obrátí zpět.+ Ještě jedna... jobovka...tak nějak už +mávne všeříkajícně rukou do vzduchu+ nečaruji, vůbec. +posmutněle povzdechne a vyjde na chodbu, kde nechá Viktora jít prvního+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 21 říj 2015 11:57

Hned? Tak dobře. +přikývne a vstane, trochu udivenej, jak na to jdou rychle, ale je ochotnej jí vyhovět+ Budu u toho, samozřejmě. +pousměje se na ni a pak se zarazí+ Jako ... vůbec? +zamrká na ni udiveně+ Aha... no... A myslíš, že se to vrátí? +zeptá se jí a vede ji po schodech nahoru do dětského pokoje+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 26 říj 2015 22:26

No... vůbec, i když pracuju na bohůmžel zatím zbytečných pokusech. +Kráčí za ním po schodech a pak když už drží Viktor ruku na klice ho za ni rychle chytí a donutí jej ještě neotvírat. Jo, statečnost vzala za své.+ Byla jsem dobrá matka? +Dívá se mu do očí zblízka a jako by odpověď byla klíčem zda vejde, či ne.+ Co když to zvořu, nebo mě nebudou chtít ani vidět, nebo mě nepoznají, tak jako já je. Nebo... +panika, panika, panika!+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 05 lis 2015 14:09

Určitě se ti vrátí... +řekne a pak na ni koukne, když ho tak chytne za ruku+ Byla jsi dobrá matka. +přikývne a hledí na ni a trochu zesmutní+ Pamatují si na tebe a doufají, že se někdy vrátíš. +řekne potichu+ Nechceš tam jít?
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 lis 2015 14:05

+Dívá se mu do tváře a pak přikývne+ Jasně že tam půjdu. +Pousměje se na něj.+ Ale jdi první, prosím. Jsem jak na trní. +přizná.+ Neuteču, přísahám. +Mrkne na něj, a sundá ruku z jeho. Když pak otevře dveře, stoupne si za něj a jen vykoukne aby viděla očkem do pokoje.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 10 lis 2015 15:09

+Viktor vejde dovnitř, pomalu a usměje se na děti. Nicci si kreslí u stolku a dvojčata si hrají s kostkama na zemi+ Někoho jsem vám přivedl. +pousměje se Viktor, Nicci hnedka, jak ji spatří zavýskne+ Mamííí. +vyskočí a rozběhne se k ní, aby ji objala+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré