Salón

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Salón

Příspěvekod Locke Lamora » 25 pro 2013 03:13

To ne, Jean by ji takhle neodkopnul, na to je moc slušnej. +zazubí se+ krom toho je z ní fakt hotovej, tuhle jsem ho nachytal jak píše básničky. +uculí se+ Myslím, že ho brzo najdem s loutnou pod jejím oknem nebo něco. +zasměje se+ No jestli je, tak je fakt hodně dobrá, a bejt okradenej hodně dobrým zlodějem ani není ostuda. +uculí se+ Tak jo. +souhlasí a vezme si na cestu koblihu+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 pro 2013 20:17

Já vím. +přikývne+ Je fajn. +usměje se a vydá se sním do pokoje+ S loutnou pod oknem? On hraje na loutnu? +koukne tázavě na Lockeho+ Doufám, že dobře. Protože to pak budu poslouchat i já. Nebo Phillipa a ta by na něj mohla vylít nočník. +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 pro 2013 21:47

No, tak trochu. +přikývne+ Občas se to hodí, jenom pár akordů. Dvojčata se to taky učili, aby mohli oblbovat ženský, ale nemaj na to trpělivost. +uculí se+ A taky tvrděj, že jim to dělá otlaky na jejich šikovnejch prstech. +zasměje se+ Jo? Ty bys chtěla serenády pod oknem? +uculí se+ Myslíš že by ji to vzbudilo? Já mám pocit že ta spí poslední dobou hodně tvrdě. +zazuí se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Viktor Lafayette » 29 zář 2015 21:34

+Maltezius ji dovede do salonu, kde sedí na pohovce Viktor a čte si nějakou knihu, když přijde Syriana, tak vzhlédne a tu knihu odloží někam na stolek a vstane+ Syriano.. +usměje se na ni+ Můžu ti nabídnoout čaj, nebo něco ostřejšího? +pousměje se tak trochu křivě+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 30 zář 2015 09:02

+vejde do salonu a podívá se na Viktora, na těch schodech si nevšimla jak moc je vysoký. Když sluha odejde, paradoxně se trochu uvolní+ ahoj Viktore +vrátí mu mírný úsměv+ děkuji, čaj by byl prima, ostřejší možná později +dodá a sedne si do křesla oproti Viktorovu+ máš krásný dům, ale to jistě víš +vytáhne balíček cigaret a žmoulá ho v ruce.+ můžu? +poklepe na krabičku v otázce+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 30 zář 2015 22:13

Dobre. +Usmeje se a kyvne na Maltezia ktery jim naleje caj a pak po anglicku zmizi jak uz ma ve zvyku+ Klidne si zapal. +Prikyvne+ My tu bezne kourime jenom Phillipa nadava. +Uculi se trochu a upije caje a pak si taky zapali+ Chces videt deti hned?
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 30 zář 2015 22:42

Dobře +nejdřív se ale napije čaje a až pak si dopřeje cigaretu, až se skoro zadusí, jak Viktor začne zostra+ Ne! +vyhrkne rychle+ totiž.... +żmoulá cigaretu+ co jsi jim řekl když jsem... Když jsem byla ztracená? +podívá se na něj, ale spíš než zvědavě je to polekaně+ mám strach, že.... mi to nesepne +dodá po chvilce a cítí se pon3kud zahanbeně, že se s něčím takovým svěřuje+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 01 říj 2015 18:19

No... ja jsem jm rekl to, co jsem sak vedel. Ze nevim kde jsi a ze ani nevim jestli a kdy se vratis. +Pokrci rameny+ Nechtel jsem si vymyslet nejake pohadky. Ale jsem rad ze te zase vidim. +Koukne na ni trochu smutne+ Tak chces se kouknout na foroalba? Pak uvidis...
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 říj 2015 21:15

+poslouchá ho a na čele se jí udělá taková malá vráska, a souhlasně přikyvuje hlavou.+ to jsi jim... dětem, řekl správně. + Pak se na něj dlouze mlčky podívá, jako by hledala správná slova.+
Měl bys vědět, i děti, že jsem od vás neodešla +skoro zašeptá+ ale vůbec si na vás nevzpomínám. +z těch slov je bolest až cítit+ jo fotoalba budou dobrý začátek +pak zmlkne a oběma jim dolije šálky+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 12 říj 2015 13:40

Já vůbec nevím, co se stalo. +koukne na ni a těžce polkne+ Zkoušel jsem tě hledat, ale... asi ne moc dobře. +pousměje se trochu+ Tak jo. +přikývne a donese jí dvě alba, v jednom je Nicci v druhým už i dvojčata a ona tam s nima je na fotkách a tak+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré