Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2015 23:29

ty jsi moc pěknej. +uculí se trochu a líbá ho a líbá dokud se jí netočí hlava a srdce jí nebuší rychle jako před prvním rande+ já jsem do tebe úplně zblblá. +zazubí se na něj, a okousne mu ret, trochu ho hladí pod tričkem, a dotýká se jeho teplý kůže+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2015 23:35

Ja vim. To je totiz moje superschopnost. +Uculi se na ni a taky ji hladi a desne se culi+ Zblbnout jedinou holku na svete a to ses ty. A ty ji musis mit taky protoze ja jsem z tebe uplne paf. +Zazubi se na ni+ A vsechny moje kousky taky.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2015 23:46

tak to mám děsnou kliku, že se to zrovna já. +uculí se děsně moc, a má takovej moc pěknej hřejivej pocit, takovej něžnej, a trochu víc se k němu přitulí+ pojď ke mně blíž. +pošeptá mu tiše, a přejede mu rty po klíční kosti+ chci tě mít blízko.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 říj 2015 02:54

Ja jsem uplne nejbliz. +Zasepta ji do vlasu a prisune se k ni jeste kousek by byl fakt telo na telo a nebyla mezi nima ani malinka mezirka+ Ja te miluju desne moc vis. +Zasepta ji desne tajne do vlasu a schova ji tam i polibek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 říj 2015 15:41

+pousměje se mu do kůže a vtiskne mu děsně nenápadnou pusu na rameno+ já tebe taky, víš. +uculí se trochu, a hladí ho konečkama prstů+ no... ale já tě chci mít ještě blíž. +uchichtne se vesele, a zajede mu prstama pod lem od trenek+ úplně nejblíž. +pošeptá mu, a hezky ho políbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 říj 2015 16:36

Uplne nejbliz jo? +Koukne na ni a culi se jako pako pac taky je desny pako a hnedka se ji klinem natlaci do dlane protoze uz je napul vzrusenej jak se tam k ni celou dobu tiskne+ No to ja vubec nejsem protito vis ze jo. +Uculi se na ni a hnedka ji polibi+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 říj 2015 20:33

jo, úplně. +uculí se děsně moc, a začne ho pomalu hladit, dotýká se konečkama prstů jeho jemný horký kůže, přitom se k němu tulí, a trochu ho tlačí břichem, tiskne se k jeho tělu pod dekou a pod kůží jí pěkně roste příjemný vzrušení+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 říj 2015 21:17

+Libi se mu desne moc jak se k nemu tlaci tim brichem a moc se proti ni brichem netlaci aby nebylo dite nejak zmackly.. stahne ji triko a podprsenku taky a rty ji prejede po bradavkach a trochu je olizne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 říj 2015 21:24

+ona už je nahatá :D, tak s k němu tulí, ne moc, jenom aby se dotýkali kůží, a nikam nespěchá, jen si užívá, že jsou spolu. pak se mu vyhoupne na boky, posadí se na něj, a jen se ho dotýká klínem o klín, přitáhne si ho k sobě do sedu, a dlouze ho líbá a hladí, než na něj pomalu nasedne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 říj 2015 21:28

+No tak to tu nejak uniklo :-D ale olibava ji prsa stejne a pak se k ni zvedne do sedu a liba ji trochu se k ni tiskne a svira ji zadek. Pak ji pomuze na nej nasednout a s tim mu ze rtu unikne dlouhej sten+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London