Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2015 21:06

to bude pěkný, až uvidí poprvé stromeček a tak. +uculí se na něj pěkně+ to jo, ale ty zas máš ten pohled jedináčka, že jo. +usměje se+ jo, mít bráchu bylo moc fajn. máš si s kým hrát a vymejšlet blbiny a spojovat se proti rodičům. +zazubí se+ no ale třeba si pak řeknem, že to stačí. třeba už nikdy nebudu chtít rodit. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2015 21:21

No tak jo. Tak uvidime jak nam to pujde s jednim prckem a podle toho se rozhodneme. +Zasmeje se+ Ja se na to tak tesim az bude venku. To sem nikdy netusil ze se na dite tak budu tesit. +Zasmeje se obrati se na zada a prohrabne si vlasy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2015 21:31

jo, taky bych to tak viděla. +usměje se na něj, a dá mu pusu+ já se taky docela těším, až bude venku, a budu moct spát na břiše. +zazubí se+ ale teďka je to docela pěkný období. +pousměje se+ víš co? už je podzim. já se děsně těším na podzimní věci. chci upíct koláče, dýňovej a jablečnej a pekanovej, a taky se jít projít do spadanýho listí a číst si u krbu a nosit velký svetry. +převalí se taky na záda+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2015 21:38

Jeee to bude dobrota. +Uculi se na ni a otoci k ni hlavu+ A ja to pak vsechno s nim a budu tlustej a budu list k tobe pod svetr. +Zazubi se na ni a otoci se na bok aby na ni mohl koukat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2015 21:40

ty nebudeš tlustej nikdy, máš v břiše černou díru. +uculí se vesele, a poplácá ho po žaludku+ a budeme jíst dýni a pečenou zeleninu a teplý krémový polívky. +usměje se+ teda ty nemusíš, že jo. +mrkne na něj, aby se neděsil+ a já si pořídím takovou tu velikou pletenou šálu a návleky na nohy a nějakou vtipnou čepici. +usměje se, a je děsně nadšená+ já mám ráda podzim, víš? +uculí se a oči jí jen svítěj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2015 21:57

Jo ale ja budu co bych to nejedl. +Zazubi se na ni+ Jo? Tys uz jako odhalila muj stravovaci figl s cernou dirou? +Zasmeje se vesele+ No to ti bude desne sluset ze jo. +Koukne na ni a hnedka si to predstavuje+ Zvlast kdyz nebudes mit kalhotyz e jo. +Uculi se desne moc+ Jo ja vim uz jsem to z jistych naznaku poznal. +Zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2015 22:02

já tě nechci nutit že jo, nemusíš měnit svůj stravovací styl. +zazubí se, a posadí se na posteli, podá si gumičku a sváže si vlasy do uzlu nahoře na hlavě, až na pár neposlušnejch pramínků+ a budu nosit tvoje mikiny, jsou měkčí a větší a teplejší než ty holčičí, a krásně voněj. +pousměje se na něj+ je to moje úplně nejoblíbenější období, a navíc je halloween a mám narozky. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2015 22:11

+Kouka na tech par praminku co se ji z drdolu uvolnilo a desne se mu to libi+ Tak to si budu muset koupit nejaky navic abych mel taky co nosit. +Zasmeje se+ Nebo budu nosit tvoje svetry protoze ty zase voni jako ty. +Uculuje se na ni desne moc+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2015 22:18

do těch by ses asi úplně nevešel. +zazubí se+ ale můžeš to zkusit. +pousměje se, nakloní se k němu a dá mu pusu, takovou moc hezkou+ já jsem tady moc šťastná +pošeptá mu s úsměvem+ v tomhle domě, víš? tady, v londýně. mám takovej pěknej pocit, klidnej, ale ne usedlej. takovej správnej. jako kdyby něco zaklaplo do sebe. +uculí se+ i když je to jak z reklamy na toffiffee. +uchichtne se+ víš, tohle všechno, ty, a kočky, robin, čajovna, tenhle dům, dítě. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2015 22:21

To jsem moc rad ze se ti to libi. +Usmeje se na ni a mota si prst tech par neposlusnejch praminku+ Ja mam taky moc peknej pocit. A mozna i trosicku usedlej. Ale jenom trosicku. +Zazubi se na ni vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London