Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2015 00:45

ale ty ses vůbec nebránil. +zazubí se taky, a kousne ho do ramene, za trest+ a já mám navíc hormony jako výmluvu. +směje se, a vtiskne mu pusu do tý dlaně, kterou ji hladí+ když jsem takhle u tebe, tak mám úplně pocit, že to všechno zvládnem. +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 říj 2015 00:47

No ještě, abych se bránil takovejm božím věcím, no ne? +zazubí se na ni vesele a zavrtí hlavou, že to jako nejde+ No jasně, že to všechno zvládnem. +pousměje se a drží ji u sebe+ A budeme mít krásný děťátko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2015 00:53

víš, já jsem děsně ráda, že ti to není fuk. +pousměje se mu do hrudi+ je spousta chlapů, co se zajímaj až když je s miminem sranda, ale ty seš boží pořád. +uculí se, a dá mu pusu nad klíční kost+ a budeš v tom určitě děsně dobrej. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 říj 2015 00:54

Však budeme rodiče oba dva, ne? +usměje se na ni+ Já k němu budu taky v noci vstávat, to si nemysli, už se na to psychicky připravuju. +zazubí se na ni vesele+ Já se tak těším!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2015 00:57

já si myslím, že se zvládnem postarat o mimino, to není zas až tak těžký. +zazubí se+ musíš ho krmit a uspávat a přebalovat a umývat, ale jinak spí. +uculí se+ horší to bude, až začne bejt aktivní a všude vleze, a budeme muset vymyslet výchovnou strategii. +zakoulí očima, a kreslí mu to všechno prstama na břicho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2015 20:28

Jooo to bude pohoda ja bych tomu nechal volnej prubeh a kdyz bude nejhur tak muzeme zkusit spartanskou vychovu. +Uculi se na ni a na prst si namotava jeji kadere a pak ji vtiskne pusu na rameno+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2015 20:39

ty jsi pako. +uculí se, a dá mu pusu na čelist+ to je náhodou spousta velkejch rozhodnutí, jako budeme ho učit že je ježíšek, nebo santa? +vykulí oči+ a budeme mu dávat na zadek nebo budeme vychovávat domluvou? +koukne na něj, a zazubí se+ zůstanem u jednoho, nebo jich budeme chtít víc? +pousměje se, a pohladí ho rty po rameni+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2015 20:43

Budeme ho ucit ze je vanocni pasovec. +Zazubi se na ni+ To bude vubec nejlepsi. No a davat mu na zadek budeme podle toho jak moc velkej spratek to bude. Obcas staci za trest zablokovat internet to bude fungovat ne? +Uculi se na ni+ Chtela bys jich vic? +Koukne na ni tazave+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2015 20:47

ten byl náhodou boží. +zazubí se+ stejně budem vánoce asi trávit na tvrzi, jestli nás tam teda s miminem budou chtít. +pousměje se+ takže nejspíš bude věřit na vánočního viktora. +uculí se vesele+ ty seš zákeřnej! ale to bude fungovat až tak za deset let, že jo. +uchichtne se+ no... asi jo. mít sourozence bylo fajn. co myslíš ty? +koukne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2015 20:50

Jo na tvrzi to vadit nebude dame ho do Viktorovi vanocni skolky a budeme mit klid na piti a oslavovani. +Zazubi se na ni+ No ja nevim ja jsem sourozence nemel tak to musis vedet ty ze jo. Ale ja bych nejakyho brachu bral kdyz jsem byl malej. +Pousmeje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London