Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2015 23:36

+odskočí si, a pak se na sebe uculí do zrcadla+doufám že nebudeš mít nějaký následky, koťátko. +poplácá prcka, a pak se tak zadívá na sprchu, ale řekne si že se musí ovládat, tak se vrátí do postele a zaleze si pod peřinu pač se stydí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 říj 2015 23:42

+no on je hnedka pod tou peřinou u ní, že jo, protože je děsně chtivej a vůbec a je mu u ní hezky+ Můžu ti splnit ještě nějaký přání? +zajímá se a políbí ji na rameno+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2015 23:46

nee. +uculí se+ noo... +koukne po něm očkem+ já bych chtěla ještě. +uchichtne se mu děsně do ramene+ to je úplně děsný, sotva je hotovo už mám zase cukání. +zazubí se na něj+ nejhorší je když nejseš doma.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 říj 2015 23:49

Fakt? +vykulí na ni oči+ Tak to ti to budeme muset udělat ještě, já se jenom rozcvičím... +zazáří mu oči a rozcvičuje si chvilku rty a jazyk+ Jdeme na to, kočko! +zahlásí a hnedka k ní klesne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2015 23:51

ty si myslíš, že sem děsně sprostá. +zakryje si rukama obličej+ ukaž, já tě trochu rozcvičím. +zazubí se a pěkně ho políbí+ ale nemusíš, jestli nechceš. +uculí se+ přinejhorším máš ještě ty boží prsty, že jo. +uchichtne se, a nechá se zase unýst jeho dotekama, pač on to s ní děsně umí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 říj 2015 00:00

Já chci, kočko. +zazubí se na ni+ Děsně moc ti to chci dělat kdykoliv, kdy budu mít příležitost. +pousměje se a zapluje zase mezi její nohy a tentokrát si k jazyku pomáhá i prstama+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2015 00:03

ty seš totiž nejlepší. +uculí se vesele a pak jen zavzdychá, a vzrušení jí koluje žilama, hromadí se v podbřišku, a je to úplně parádní a dokonalý, tak to dává hlasitě najevo, vychutnává si jeho doteky, a cítí, že už to brzo bude, tak mu to neopomene sdělit, a pak už to vůbec nemůže vydržet, a ani nechce, tak se tomu úplně poddá a nechá se totálně přemoct tím dokonalým pocitem, co ji celou smete, hlasitě vykřikne, a na chvilku nevnímá vůbec nic, ani to, že se jí tělo trochu chvěje a že je pod nima najednou poněkud mokro+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 říj 2015 00:07

+olizuje ji a laská, snaží se zajet jazykem na ty nejcitlivější místa, který u ní zná a přijde mu to nádherný a taky si k ní trochu voní, když je tam dole a dostává ho to poněkud do rauše. Když mu sdělí, že už bude, tak ještě přitvrdí, nicméně pak ona nějak moc zvlhne. Nejdřív se lekne, jestli jí nepraskla voda, ale pak mu dojde, co to bylo, pousměje se a dá jí do klína ještě pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2015 00:10

+jenom tak leží, a připadá jí, že má místo končetin puding, pak se jí nějak povede dát nohy k sobě, a jen se blaženě culí, než jí dojde, že leží poněkud na mokru+ Byrone. +koukne na něj+ mně praskla voda! ještě je moc brzo! +vytřeští oči, a chytne ho za ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 říj 2015 00:13

+už se chystá si lehnout vedle ní a pousměje se a pak na ni vykulí oči+ To nebyla tvoje voda! +kpukne na ni trochu vyplesknutě+ Když ti praskne voda, tak to nestříká, že jo. Tohle byl gejzír, kočko!
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London