Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2015 22:11

já jsem o tom asi takhle konkrétně ještě nepřemejšlela. +uculí se+ to asi záleží jakou barvou vymalujeme. +pokrčí rameny+ a myslím že koťátku to bude dost jedno. +zasměje se+ nee, prosím, to ne, to by mě děsně šimralo do stehen. +chichotá se+ no jo, jseš táta. +usměje se, a rozcuchá mu patku+ jaký to je?
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 říj 2015 22:15

Tak já si na něj budu dávat chránič, když ti to budu dělat jazykem. +zazubí se na ni děsně moc+ A jakou barvou bys chtěla vymalovat? Nebo nějakou tapetu? S helikoptérkami!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2015 22:18

nějakou pěknou, můžem tam třeba udělat obrázky, já nevim. +uculí se+ nee, já se s tebou rozvedu jestli budeš mít knír. +zazubí se, a polechtá ho za trest+ a při líbání bych měla chlupy všude, ble. +směje se, a olízne mu nos+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 říj 2015 22:21

Nene, to není fér! Já chci knír! +směje se a tulí se k ní+ Tak já si udělám knír tam dole. +zubí se hodně moc+ Jo a šimral bych tě tím v nose a pak bys kýchala. +pousměje se+ Chceš tam namalovat obrázky? To bude pěkný. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2015 22:24

třeba hvězdu smrti. +směje se+ nee, tak to já se přestanu holit! +zazubí se děsně+ a pak si budeš muset na nemravnosti brát mačetu. +chichotá se hrozně moc+já jsem se vlastně chtěla vysprchovat. +vzpomene si úplně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 říj 2015 22:26

Jooo a jedie a sithy na stěnu! +zasvítí mu oči pod tou peřinou+ Tak si tam taky můžeš vyholovat knír. Já ti ho tam vyholím, a půjdu se sprchovat s tebou, chceš? +navrhne jí nadšeně a zubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2015 22:29

já nechci mít knír. +směje se, a trochu se na něj mačká+ no to víííš že jo, a ty mě tam budeš obtěžovat. +culí se, a vyleze zpod peřiny+ to já znám, jakej ty seš nemrava. +zazubí se, a začne se svlíkat, aby byla tak přirozeně nahatá, když to má rád :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 říj 2015 22:30

Já jsem největší nemrava, ze všech nemravů! +zazubí se na ni a děsně nenápadně na ni sísá, jak se svlíká a oči mu můžou vypadnout a sem tam jí pomůže něco svlíknout+ A můžu se jít sprchovat s tebou?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2015 22:35

já jsem si stihla všimnout. +směje se tiše+ a taky úplně nejlíp líbáš, a máš i jiný kvality. +zazubí se a stáhne mu triko+ no to já nevim, jestli můžeš. +uculuje se, a nechá si od něj svlíknout šaty, a pak si začne hezky pomalu rolovat dolů punčochy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 říj 2015 22:36

No to doufám, že líbám. +uculí se a hnedka jí to taky předvede, aby na to náhodou trochu nezapomněla+ Tak já myslím, že bych mohl. +uculuje se a kouká na ty její punčochy, jako mlsnej kocour a rychle si sundá kalhoty, div se o ně nezabije+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London