Amon: +tak to amon nebere jako přízpůsobení, ale jako domácí pohodu + Je to vidět, máme tu tu nejlepší péči. Jsme vám za takové přivítání velice vděční. To já bych se neostýchal, ale opravdu mi nic nechybí...
+chvíli kouká automaticky po pivu, no pak mu dojde, že pivečko nebude a nalije si minerálku+ No právě...to vepřové...to je asi největší rozdíl...a celkově nejíme tolik zeleniny..teda aspoň já ne...a míň kořeníme. Pro vás by naše jídla byla asi bez chuti. Naopak zákusky míváme trochu míň sladké. A jíme míň luštětin...a spíš různé potraviny zvlášť, než takhle zamíchané, jako máte tady. Ale vzhledem ke globalizaci se už i u nás jí spousta vašich jídel.
Přivstat? To není problém. Snídaně tady máte? Mhmm..tak to bych rád viděl...
Tak...+podle toho jak se vyspí+ Znáte to, demokracie kazí lidi. Někdy musím dost přitlačit, aby neměli Smrtijedi pocit, že jsme nějaký zájmový kroužek. Naštěstí mám volné pole působnosti, takže to nebývá až takový problém...
Devonshire...+doplní ho jen k jeho dotazu směřovanýmu k Enzovi+
Jerry: Dobrý...+pozdraví Enza, ale hned se začne mračit+ Mám, ale-+chce začít protestovat, no zapípá mu smska, tak na ni hned nedočkavě koukne a Bea mu (v mezičase ) napsala, že na ni nemá čekat, že je v pořádku...+ No..tak né no! +típne mobil a podívá se na Enza+ To jsem rád, že jste mě vyzvedl. +lehce rozladěně, že Bea se na něho vykašlala a jde kudy mu ukáže a cestou ho zkoumavě sleduje+ Měl bych něco vědět o vás a Bei? +všiml si, jak si tam na letišti s Beou špitali+