Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Neoficiální návštěva Amona a Beatrix v Sýrii

Příspěvekod Amon » 04 říj 2015 13:55

Amon: +tak to amon nebere jako přízpůsobení, ale jako domácí pohodu :D+ Je to vidět, máme tu tu nejlepší péči. Jsme vám za takové přivítání velice vděční. To já bych se neostýchal, ale opravdu mi nic nechybí...
+chvíli kouká automaticky po pivu, no pak mu dojde, že pivečko nebude a nalije si minerálku+ No právě...to vepřové...to je asi největší rozdíl...a celkově nejíme tolik zeleniny..teda aspoň já ne...a míň kořeníme. Pro vás by naše jídla byla asi bez chuti. Naopak zákusky míváme trochu míň sladké. A jíme míň luštětin...a spíš různé potraviny zvlášť, než takhle zamíchané, jako máte tady. Ale vzhledem ke globalizaci se už i u nás jí spousta vašich jídel.
Přivstat? To není problém. Snídaně tady máte? Mhmm..tak to bych rád viděl...
Tak...+podle toho jak se vyspí+ Znáte to, demokracie kazí lidi. Někdy musím dost přitlačit, aby neměli Smrtijedi pocit, že jsme nějaký zájmový kroužek. Naštěstí mám volné pole působnosti, takže to nebývá až takový problém...
Devonshire...+doplní ho jen k jeho dotazu směřovanýmu k Enzovi+

Jerry: Dobrý...+pozdraví Enza, ale hned se začne mračit+ Mám, ale-+chce začít protestovat, no zapípá mu smska, tak na ni hned nedočkavě koukne a Bea mu (v mezičase :D) napsala, že na ni nemá čekat, že je v pořádku...+ No..tak né no! +típne mobil a podívá se na Enza+ To jsem rád, že jste mě vyzvedl. +lehce rozladěně, že Bea se na něho vykašlala a jde kudy mu ukáže a cestou ho zkoumavě sleduje+ Měl bych něco vědět o vás a Bei? +všiml si, jak si tam na letišti s Beou špitali+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » 04 říj 2015 14:00

+Pousměje se trochu smutně+ Tobě se to řekne...vy když se u nás budete chovat jakkoliv typicky pro vás, tak si toho málokdo všimne, nebo to vyhodnotí jako "divný", ale tady...tady si všeho každej hned všimne. Tak jo...+uhladí si šaty+ Věřím ti, že bys mi řekl, kdyby to bylo...moc..nebo málo...
+uculuje se, jak si ji prohlíží+ Děláš, jako bys mě nahou ještě neviděl...
Možnááá...+připustí s úsměvem+ Altaiiir...+plácne ho po rukách+ Mistr přece čeká! +podívá se na něho naoko káravě, ale vyloženě si to užívá a otře se mu zadečkem o klín, pak se otočí a olíbne ho na tvář, že mu tam zůstane otisk+ Tak to bude muset toužit ještě o nějakou tu chvilku dýl....+zatváří se lehce potvorovitě+ A máš něco na tváři...+ukáže mu prstem na otisk rtěnky+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassins » 04 říj 2015 17:29

+tím líp, že se tady cítí jako doma, ale jen ať si Al myslí, že to dělá z úcty k hostiteli;)+ Moc se omlouvám, ale alkohol je u nás přísně zakázán +napadne ho, po čem se Amon shání+ Ale v restauracích ve městě je pro turisty běžně k dostání +kdyby dostal chuť+ Každý kraj má svůj specifický jídelníček. Arabská kuchyně je zdravější než vaše. U nás je zelenina základ každého jídla, ale doufám, že si přesto pochutnáte +přeruší jídlo a opláchne si ruce v misce s vodou, kterou mu přinese obsluha+ Nebude vám vadit, když si zapálím? +vytáhne cigaretu+ Rád vám ukážu naše vězení, pokud vás to zajímá. Musím ale varovat, že v současné době ve většině cel vězníme templářské zajatce +upozorní ho radši předem+ Co jsem slyšel, dokážete si vždycky sjednat pořádek. To na vás obdivuji +pousměje se+ Ach, Devonshire... už zapomínám... to víte, nejsem už nejmladší.
Assassins

Příspěvekod Enzo » 04 říj 2015 17:46

+počká, až si Jerry přečte smsku, mezitím nakoukne na schody do druhého patra, jestli se nahoře něco neděje a zaslechne, jak něco, nebo někdo, narazí na dveře :D, ale nejde tam, jen kouká, kde vězí Altair+ V pohodě +kývne na Jerryho a vydá se s ním dolů po schodech. Jerryho otázka ho překvapí a koukne na něj přes rameno+ O mně a slečně Stein? +zírá na něj nechápavě, co tím myslí, ale nemíní mu nic vysvětlovat+ Proč se nezeptáte jí? +pokračuje dál+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Altair » 04 říj 2015 18:36

Tady jsi host, takže se nikdo na tebe nebude koukat divně. A tam venku jsou na západní turisty zvyklí, takže tam se ztratíš v davu. Určitě bych ti řekl, kdyby na tobě nebylo něco dokonalého +ujistí ji pokolikáté, že vypadá báječně+
Viděl, ale už je to dávno. Tak si tě alespoň představuji +přimhouří oči+
To není fér! +zaúpí nespokojeně, jak ho Bea nejdřív provokativně vzruší a pak ho tak nechá být+ Takhle nemůžu jít zpátky +koukne dolů na bouli, výrazně se mu rýsující v kalhotách a představí si Enza, jak by se na to tvářil pobaveně+ Velmistr musí ještě chvíli počkat +zaměstná se utíráním otisku Beiných rtů, aby odvedl myšlenky jinam+ Tak snad můžeme jít +navrhne, když cítí, že mu erekce trochu ochabla+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 04 říj 2015 22:32

+Jenom přikyvuje, že chápe, ale taková ta pochybnost jí z očí stejně nezmizí. Prostě je na cizí půdě a cítí se tu nejistě. Ale nic už neříká.+
Máš přece dostatek vizuálních materiálů pro připomínku, ne? Navíc...+zatváří se zlomyslně+ Představy jsou přece ta nejlepší předehra...
Joo život není féér...+uculuje se a poklepává si drápama o stolek tam samolibě spokojeně+ Škoda...docela bych si tu cestu užila...+podotkne a nepokrytě si ho prohlíží+ Víš že tohle je...+okousne si ret+ Vzrušující? +lach on při vzrušení myslí na Enza! :D+ Teda teda, ty seš ale zlobivej kluk...+popichuje ho pobaveně, stoupne si vedle něho k zrcadlu, jak si čistí tvář, a poupravuje si hrudník, aby jí prsa držely v té správné výšce+ Víš, že mám na sobě to prádlo od tebe? +zadívá se mu do očí+

(Zbytek pak časem ;o) )
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 05 říj 2015 22:26

Vizuální materiály se ale nedají ohmatat +sjede jí dlaní po zadečku+ Jenomže předehra by se měla dovést do konce, a ne utnout hned v počátku +zamručí frustrovaně+
Ty seš ale pěkně zákeřná +plácne ji laškovně jednu výchovnou po zadku, jak si Bea jeho problém provokativně užívá (on myslí na Enza ale s hrůůzou, jak by si ho kvůli tomu nejmíň týden dobíral :D )+
Dávej si pozor na zlobivé kluky +šeptne jí do ucha varovně a sleduje ji pobaveně v zrcadle, jak se snaží natěsnat bujnou hruď do těsného živůtku+ Nechceš s tím pomoct? +zatváří se uličnicky a položí jí ruce na prsa a ochotně jí je tam pomáhá srovnat, ale spíš si užívá, že si může na ně sáhnout+ Chm... já asi dnes odsud neodejdu +posteskne si, když opět ucítí napětí ve slabinách+ Něco s tím musíme udělat, jinak budu muset běhat celý večer v kabátě.
Vážně? +blýskne mu v očích na to prádelko+ Rád bych viděl, jestli jsem se trefil do velikosti +rukou jí sjede na stehno a kousek jí povyhrne sukni+

(jj, Amona a Jerryho necháme zatím hodovat;))
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 24 říj 2015 14:52

Jerry-Enzo: Protože s ní není moc řeč? Vy s ní něco máte? +zeptá se rovnou+ Rád bych vás totiž upozornil, že kdo jí ublíží...+nechá svou lehkou výhružku vyznít do ztracena+

Amon: +mávne rukou+ To nevadí...to je spíš taková ta síla zvyku. Uvidíme, jestli mě postihnou nějaké abstinenční příznaky...+ušklíbne se, že kdyžtak si zajede do města+
To skutečně je...+přelítne pohledem ty tuny zeleniny+ Ale já už si něco vyberu... +zavrtí hlavou+ Vůbec ne...+zakousne se do dalšího fláku masa a vypadá, že takhle bude pokračovat ještě aspoň hodinu+ To zajímá. Vážně? +rozzáří se+ Myslíte, že bych si je mohl vyfotit? Jen pro soukromé účely samozřejmě...mám jednoho kamaráda, kterého by taková dokumentace dost potěšila...
Tak...člověk si přece musí umět zamést před vlastním prahem, ne? Kam by ten svět jinak dospěl... +a kývne mu, že si jeho uznání cení+
To nevadí, on tu stejně má být tak, jako by tu ani nebyl...+že není nutný pamatovat si Jerryho jméno+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 06 lis 2015 17:14

Enzo-Jerry: Jak jste na to přišel? +upřímně se podiví jeho otázce o poměru s Beou+ A proč myslíte, že když vám to neřekne ona, tak vám to prozradím já? +pousměje se, jak si navzájem odpovídají otázkami+ Nemusíte mít obavy, mladý muži, ani já, ani nikdo z bratrů slečně Stein nechce ublížit, za to se můžu zaručit. Ale líbí se mi, jak si o svoji svěřenkyni děláte starosti +vejdou do jídelny a velmistr se na Jerryho pousměje+ Á, pan Devonshire... posaďte se a přidejte se k nám. Jistě už máte hlad +pobídne ho, aby si vybral, na co má chuť+

Al-Amon: +zapálí si a nabídne i Amonovi+ Vyfotit? +pozvedne udiveně obočí+ No... +potáhne si z cigarety a zvažuje jeho nevšední přání+ pokud to bude opravdu jenom pro vás... pak bych mohl udělat výjimku. Jistě chápete, nerad bych, aby se dostalo do nepovolaných rukou, jaké důležité osoby tady vězníme. Nestojíme o to, aby kolem začaly slídit tajné služby a různé ty organizace pro lidská práva +mávne pohrdavě rukou+ Ale věřím vám, pojí nás přece společný nepřítel. Taky u vás „hostíte“ nějaké templáře? +tak to by mě zajímalo, který kamarád to je:D+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Altair » 06 lis 2015 18:52

A proč by ne sám? +zatváří se trochu tajemně, takže není úplně jasné, jestli to tak opravdu dělává, anebo chce jenom trochu podráždit její představivost+ Tak ty bys to ráda viděla... hmm... +pozoruje ji s děsně potutelným úsměvem+ Pokud mě inspiruješ stejným způsobem... +pozvedne významně obočí+ ...beru to jako výzvu +mrkne na ni uličnicky+
No, já bych na to moc nespoléhal. Jerry je až přehnaně podezíravý. Tedy, ne že bych se mu divil +ušklíbne se pobaveně+ Slibuji, že za těmito dveřmi už se budu chovat jen slušně +usměje se, počká, až si Bea opět přemaluje pusu rtěnkou a vyjdou na chodbu+
+v jídelně Al hned srdečně uvítá Beu+ Slečno Stein, vítám vás! Rád bych vás pozval ke stolu +nabídne jí čestné místo vedle Amona, novicové zatím přinesou čerstvé teplé jídlo+ Doufám, že jste byla spokojená s výběrem pokoje. Vyspala jste se dobře? Nerušilo vás nic? +zajímá se upřímně o její pohodlí+
+Altair se posadí vedle Enza, oba sedí naproti Amonovi a Bei, takže Bea má hezký výhled na assassíny:). Enzo se přátelsky nakloní k Altairovi a potichu s ním prohodí pár slov. Altair se trochu zarazí a nenápadně si utře palcem sotva patrnou rudou šmouhu od rtěnky na tváři+ Říznul jsem se při holení +zachová chladnou hlavu a pak si nabere do misky jídlo a začne jíst, oči upřené do talíře. Enzo jen přikývne, že no jasně, a taky se věnuje jídlu, jak jsou všichni po Ramadánu hladoví+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum