Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 13 črc 2015 21:15

Já budu tvý rande, jo? +uculí se na ni a ěsně se culí+ No tak to v každým případě, já bdu dycky tvoje rande, že jo. +zubí se na ni+ A může jít Robin s náma, dám mu maličkej oblek a motýlka!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 črc 2015 21:18

já vím, ale stejně se dycky radši zeptám. +uculí se+ kdybys chtěl jít s někým jiným, že jo. +mrkne na něj+ já myslím, že psi na svatby nemůžou. +usměje se+ ale malinkej oblek a motýlka mu koupíme i tak. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 črc 2015 21:20

Například s kým? +uculí se na ni+ POchybuju, že je někdo lepší, s kým bych mohl jít na svatbu. +pousměje se+ Nesmí?! +vykulí na ni oči+ Ale to je děsná škoda, psi jsou boží, že jo. +uculuje se a obejme ji kolem ramen a přitiskne se k ní trochu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 črc 2015 21:24

třeba s rosalindou, tvou vášnivou španělskou milenkou. +zahýbe obočím+ no, ale on musí zůstat doma a hlídat, že jo, dyť je to úplnej hlídač. +uchichtne se+ on by tam dělal děsnej bordel. +usměje se na něj+ bude na nás čekat, hm? +pohladí ho po ruce+ nepůjdem už domů? +rozhlídne se, když shledá, že sežrali půl skleničky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 črc 2015 21:27

Ah, jistě, na tu jsem skoro zaomněl, samozřejmě. +přikývne se smíchem+ No já jsem se jí už ptal, ale má rande s Helmutem, opravářem komínů, takže budu muset jít s tebou. +zazubí se na ni+ Jo, on počká doma. +přikývne+ Tak se půjdeme kouknout, jestli to náš gauč přežil.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 črc 2015 21:29

no tak já tě teda zachráním před společenskou potupou, a půjdu s tebou. +uculí se a dá mu pusu, aby věděl, že půjde děsně ráda+ tak jo, já si na ten gauč složím svý starý kosti. +usměje se, chytne ho za ruku, a zase s ním courá zpátky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 črc 2015 21:32

Ty seš na mě tak hodná. +uculí se a chytne ji za ruku, prsty jí pohladí po kůži dlaně+ A můžu ti je na tom gauči zakrvat? Tvý starý kosti? +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 črc 2015 21:35

no, ty seš na mě taky hodnej. +usměje se+ ty zas myslíš na prasárny co. +směje se, pohladí mu palcem ruku, a jde s ním domů, a ještě než odemknou, na dveře už uevnitř doráží strážce pořádku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2015 23:55

třeba ti to řeknu cestou. +uculí se+ tak jo. +usměje se, a jde s ním do garáže, počká až nasedne, a pak si vysedne na řidítka, usadí se tam a nasadí si velký srdcový sluneční brejle, nechá se vyvézt na ulici a vystavuje se do posledního sluníčka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2015 00:02

tak já radši počkám. +zazubí se, a jak jedou, tak se vyhřívá a kouká jestli ostatní koukaj jak má pěknýho kluka, občas se nakloní a dá mu pusu na tvář, ale jen malou, aby je nezkolizil+ hodíš mě do fontány? +zazubí se, a seskočí z řidítek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House