Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 29 zář 2015 23:53

Jak voním? +koukne na ni a pousměje se po její otázce+ Jo? Mám si zapálit? +uculuje se děsně tajně+ Tak já si zapálím. +pousměje se a trochu se posadí a vezme si krabičku+ Ale jenom jednu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2015 23:57

no... trochu jako slanina, a trochu jako ta voda po holení, co sem na tebe naplácala. +uculí se, a voní si mu k rameni+ a trochu jako ten sex co jsme měli předtím, trošičku zpoceně a trochu jako Byron. +zazubí se, a olízne mu kůži+ jo jo, jenom jednu. a pak mi dej pusu. +přimhouří oči vesele, a než si zapálí, tak si aspoň olízne filtr+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2015 00:05

Mnooo tak to je ta nejlepší vůně ze všech, jestli to můžu posoudit. +uculí se trochu+ Jo jednu a pusu tobě. +pousměje se a zapálí si a fouká to nahoru, aby to nefoukal na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2015 00:11

to je úplně ta nejvíc nejlepší vůně. +usměje se trochu, opře se tak aby to nečuchala a jen se na ně dívá, jak kouří+ ty máš děsně sexy prsty. +uculí se na něj, ale disciplinovaně čeká, až dokouří, a vyfoukne všechen kouř+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2015 22:07

Jo? +Uculi se na ni a koukne na svy prsty a protahne si je aby mela moznst si je poradne prohlidnout+ A taky s nima umim kouzelny veci. +Uculi se pak desne moc. Pak dokouri vyfoukne kour tipne spacka a desne moc se na ni uculi +
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2015 22:34

jo, mně se děsně líbí. +uculí se taky, a po těch prstech ho pohladí+ takový dlouhý a hubený. +culí se děsně+ to já si pak všechno nechám předvíst. +zazubí se, a když dokouří, nakloní se k němu, a hezky dlouze ho políbí, pořádně, aby si užila trochu zprostředkovaný chuti dehtu bez nikotinu a všech těch škodlivejch zplodin+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2015 22:37

Jo. To bys mela. +Prikyvne s uculem+ Ja si to pak uziju taky az te jima budi delat nemravny veci. +Uculuje se desne moc a pak jeste trosku kdyz ji liba a dava pozor aby si to fakt pekne uzila+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2015 22:43

+ona si to užije už když ho líbá jen tak, natož když má úplně nepatrnej absťák, a trochu se k němu přitiskne+ měli bysme jít na to rande, nebo tě za chvilku začnu ukecávat, abys mi ty kouzelný prsty předved. +zazubí se, když se od něj odlepí, a dá mu malou pusu na každý bříško prstu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2015 22:53

Kdo vi. Treba ti to predvedu na tom rande. +Zazubi se na ni a zavlni desne sexy obocim+ Tak pojd teda kocko. +Pousmeje se a jenom velmi neochotne se od ni odlepi+ Ja si teda vezmu tu cernou kosili. +Uculi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2015 23:00

ty jsi děsnej. +zakvílí trochu, a kousne ho za trest na krku, ale jenom trochu+ to je moje oblíbená košile. +pousměje se, a natáhne se na posteli, a chvilku na něj kouká, jak je pěknej, když se oblíká, no pak se teda taky zvedne, a obleče si šaty, nějaký volnější, aby nebylo vidět bříško+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London