Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 29 zář 2015 21:58

no tak my samozřejmě jsme, děsně nóbl, že jo. +zvedne nos jak to odkoukal od Phillipy+ tak jo, vezmem s sebou maltezia, to je dobrej plán. +přikyvuje souhlasně+ oh, hubený šaty. +uculí se děsně+ s rozparkem? +sonduje, a pohladí ji po stehně aby jí jako předvedl, kam přesně by si ten rozparek představoval, no nejspíš by ji tam v takovejch šatech vůbec nepustili+ jasně, děsně nóbl. +přikyvuje+ a pak utečem okýnkem na záchodě. +zazubí se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 zář 2015 22:00

+děsně moc se na něj uculuje+ Žádnej rozparek nebude, budeš to muset zvednout celý, tu sukni. +culí se na něj děsně moc+ Žádný utíkání okýnekm na záchodě, Locke. +koukne na něj+ Já chci pěknej večer, ne se cpt na počuraný záchodky.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 zář 2015 22:05

no tak že jseš to ty. +povzdychne si na oko děsně+ já teda jako tu extra námahu překonám. +uculuje se taky děsně, a trochu ji šimrá prsty na stehně, tak jako na vnitřní straně+ no ale to je taky pěknej večer ne, ten adrenalin a dobrodužství. +zazubí se vesele a vtiskne jí pusu do výstřihu+ no dobře, já teda donutím Jeana výjimečně zaplatit. +slíbí jí vesele+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 zář 2015 22:11

Prosim tě. +koukne na něj+ Ty děláš, jakobyste v chrámu neměli nejvíc peněz z celýho Camorru a o mě se taky nedá říct, že byste si mě vydržovali. +ušklíbne se trochu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 zář 2015 22:15

no, to asi máme. +pokrčí rameny+ já to popravdě nikdy nepočítal. +usměje se bezstarostně+ ale o to přece vůbec nejde, jasně že bysme si mohli dovolit koupit půlku camorru, ale v tom není žádný vzrušení, ne? nastrkat všem měšce zlaťáků, v tom není žádnej adrenalin. +uculí se+ já si těch věcí pak mnohem víc vážím, když kvůli nim musím vymyslet plán a ukrást je. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 zář 2015 22:22

+koukne na něj a pousměje se a tak se opře do polštářů+ Když já na ten adrenalin zas tak moc nejsem, dyť mě znáš, Locke. +uculí se na něj a přitáhne si ho k polibku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 zář 2015 22:26

no jo, však já vím. +uculí se, a políbí ji na oplátku, dlouze a něžně+ to je dobře, jinak bych byl už dávno pověšenej za koule na černým mostě, pač bych se před tebou předváděl. +zazubí se na ni, a trochu jí v polibku okousne rty+ nepotřebuješ pomoct s převlíkáním? +zahýbe obočím+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 zář 2015 22:29

No jo, však Jean by tě dycky zase vytáhnul, že jo. +zasměje se a chvilku ho tak ještě olíbává+ Mno... možná budu potřebovat zapnout zip. +uculuje se děsně moc+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 zář 2015 22:34

no jo, on mě v tom nikdy nenechá. +usměje se+ oh, no tak to já jsem ti dycky k dispozici. +uculuje se děsně+ já jsem totiž na zipy úplnej expert. +vyprsí se+ a který si vezmeš? +nakoukne jí do skříně a probírá se látkama+ s výstřihem na zádech! +otočí se přes rameno vesele+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 zář 2015 22:36

Mno... +uculuje se a jde k němu, jednou rukou hledá ve skříni a druhou mu děsně nenápadně osahává zadek+ Já ti nevím... řerný budou určitě. +uculuje se+ Co takhle s holejma ramenama, +navrhne+

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré