Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 28 zář 2015 01:18

+uculí se a když ji chce políbit, tak jí ty vlasy trochu odtáhne, aby je neměli v puse a políbí ji+ Miluju tě, kočko, víš to? +usměje se na ni+ No jo, ale ty seš tak sexy, že to nejde vydržet, že jo! +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2015 01:23

já tebe taky, víš to? +uculí se, a taky ho hezky políbí+ oh, tak to potom jo. +zasměje se+ zvětšily se mi prsa. +koukne po něm děsně nenápadně, jestli se mu to líbí nebo né+ budu muset jít nakupovat prádlo. +uculí se ještě víc, a lehne si k němu na záda, nohy si opře o zeď, a kouká na ně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 zář 2015 01:26

Já vim. +přikývne a koukne jí na prsa, protože to může, když se o nich mluví a ona začala+ Je to děsně cool. +uculí se na ni nahoru+ Jo? +zbystří hnedka+ A nebudeš náhodou potřebovat pomoct? Já jsem odborník. +uculuje se děsně moc+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2015 01:31

+on může kdy chce, protože se s těma prsama oženil :D+ myslíš, jo? +uculí se vesele+ no, to asi budu potřebovat pomoc. +přikyvuje rozhodně+ nejlíp odbornou, že jo. +uculuje se taky+ a víš co ještě budu potřebovat pomoct? musej se taky každej večer namazat krémem, aby mi nepopraskala kůže. odborně. +uchichtne se trochu, a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2015 21:51

+tak tož on si na ty prsa kouká, když může a děsně se culí :D+ No tak to ti něco vybereme. A Taky tě budu mazat, to musím dělat já, že jo. Ty se nesmíš namáhat, kdyby ses předklonila, tak si myslím, že by to bylo katastrofální! +vykulí na ni děsivě oči a zubí se u toho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2015 22:01

to jo, mohlo by mi vypadnout dítě, že jo. +zazubí se vesele+ tak až se vrátíme? +uculí se+ já mám chuť udělat něco děsně praštěnýho. jsme hrozně domestikovaný, abys věděl. +uchichtne se, a trochu ho políbí+ nebo mě chceš namatlat hnedka? +culí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2015 22:03

Tak jo, já tě namatlu, kdykoliv kočko. +zasměje se+ No, to záleží na tom, co chceš dělat. Jestli je potřeba, abys u toho byla dostatečně kluzká a namazaná. +zazubí se na ni+ Co chceš vyvádět?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2015 22:08

ty jseš tak obětavej. +uculí se na něj+ no to já nevim, spoléhám na tvůj naskillenej záškoďáckej mozek. +zazubí se+ ale chci udělat něco děsně prdlýho, s tebou. +usměje se, nakloní se nad nněj a pěkně ho políbí+ ty potřebuješ abych byla namazaná? +směje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2015 22:13

Tak můžeme.... +zamyslí se děsně moc+ Můžeme jít dělat duchy, někam na děsně tajemný místo, do parku, nebo do chrámu svatýho Pavla. +zubí se na ni děsně+ A pak tě osouložím v nějaký zpovědnici. To jsem viděl ve filmu! +hází patkou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2015 22:18

jo? v jakým filmu prosím tě? +zvedne vesele obočí+ na jaký filmy se to koukáš prosím tě? +zahýbe obočím+ a jaktože se na ně koukáš beze mě? +kousne ho za trest trochu do ramene+ no, to můžem, to někam jít znesvětit. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London