Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2015 00:59

+nějakou dobu se tam vyvaluje a pouští si depresivní metal, a pak se sebere, obleče si Byronovy džíny pač svoje nezapne, ohrne si nohavice, navlíkne plandavej svetr, do kapsy strčí klíče a jde se projít někam do města+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2015 21:32

+vrátí se z města, tváře má trochu červený od chladnýho vzduchu, a prsty studený jak led, zuje si boty, a vyběhne do patra, ale svetr si ještě nechá, ten velkej co jí padá z jednoho ramene. zastaví se u tý zdi, na který mají fotky ze všech párty a dovolenejch a momentky jen tak, a prohlíží si je, jednu po druhý+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 zář 2015 16:29

+Je v loznici ve sve polstarove pevnosti a jenom v trenkach se snehulackama a jak prijde tak uslysi ze se neco deje a vystrci nos. Chvilku tam kouka a pak vyleze+ Cau kocko. +Uculi se na ni dolu a sejde k ni po schodech obejme ji zezadu a jda ji pusu na rameno+ Chces znat heslo do pevnosti?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2015 16:32

+prohlíží si zrovna fotky z jejich výletu do vegas, a když kolem sebe ucítí jeho ruce, trochu se pousměje+ ahoj. +pohladí ho po dlaních+ zlobíš se ještě? +opře se trochu o něj dozadu+ jo? pustíš mě tam? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 zář 2015 16:37

Jenom trosku. +Uculuje se desne takze je uplne jasny ze se nezlobi+ A taky potrebuju mit polstarovou pevnost trochu vic utulnejsi a ty mi tam desne chybis. +Pousmeje se a polibi ji jeste na druhy rameno+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2015 16:41

promiň. +usměje se, a proplete si s ním prsty+ jo? +uculí se, trochu nakloní hlavu, aby jí tam mohl dát pusu+ to je hezký. +usměje se a přivře oči+ venku už je docela chladno, mám pěkně studený nohy. +uculí se trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 zář 2015 16:50

To nic kocko. +Uculi se na ni a tak ruzne ji olibava na ramenou a na krku+ Tak to te jiste potesi ze v me pevnosti je implantovany ohrivacek nohou. +Zazubi se na ni+ tak co? Pujdes se mnou?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2015 16:54

tak jo. +pousměje se, trochu se mu otočí v náručí a políbí ho na rty, hezky něžně+ volala mi tvoje máma. +koukne na něj pak zespoda+ prej že už všechno zařídili, abych mohla rodit doma. jako u nich doma. +stěžuje si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 zář 2015 16:59

+Koukne na ni a hnedka jak ylysi o svy mame tak ceka neco desnyho a taky ze jo+ eee +zasklebo se desne+ nooo ale my tam nepojedem ze jo. +Koukne na ni+ proste jenom odtedka nebudeme zvedat teldfony no. Az do porodu. Nebo radsi do pohrbu. Jejich pohrbu
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2015 17:02

ona si myslí, že přijedeme na svátky, a že tam zůstanu a budu se připravovat na dítě, a porodím ho v tý samý posteli co ses narodil ty. +koukne na něj a má v očích zhruba stejnej děs jako když koukají na horory+ a zařizuje mi kojnou a vůbec. +rozhodí rukama vytřeštěně+ já vím, že to myslí dobře, ale prostě... +zavrtí hlavou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London