Afterpárty

Moderátor: Styx Lupin

Re: Afterpárty

Příspěvekod Tony Dolohov » 18 zář 2015 20:01

+Regulus si odfrkne směrem k Tonymu, že tak málo a hodí tam dvacet zlatých. Tony zakroutí hlavou, sáhne do kapsy a hodí na stůl celý váček se zlaťáky+ Padesát! +netroškaří, ten podvazek získá stůj co stůj+

Padesát poprvé... padesát podruhé...
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 18 zář 2015 20:01

Remus Lupin píše:Výborně...*usměje se spokojeně, vezme Styx kolem pasu a kouká, jak dopadne dražba* není mezi zvyky něco jako dražba nevěsty, že ne...únos stačil...*koukne po ní úkosem s úsměvem, že to by mohl ještě někdo zkusit*

Remus: Dražba nevěsty? No to nevím... na svatbě je všechno možné... máš u sebe dost peněz, abys mě vykoupil? +zamrká na něj vesele a pak ho obejme a zvědavě pozorují dražbu+

Man: Tak to je dobře, protože nevím, co by Remus dělal, kdyby mu nevěstu při obřadu posvačili panteři +zasměje se pobaveně+ Ale musím říct, že jejich přítomnost na mně hodně pozitivně působila +svěří se+
(tak z Asie si asi přivezli kůži toho krokouše, co Styx stáhnul pod vodu... takže mají kabelku a pánské boty :D )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Amon » 18 zář 2015 22:34

Amon: Dvě-stě! +dodá před odklepnutím řádně nahlas a vysype (doslova :D ) z rukávu zlaťáky až musijou nastavit i druhej střevíček+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » 18 zář 2015 22:44

+Bea se vrátí taky a pojme těch panáků přece jen víc rači, aby to ve zdraví a psychické pohodě přežila+

Amon-Styx: Já jsem pořád na obou stranách, o to se neboj. Žejo! Vypadám v něm štíhlejší! +poplácá se po břichu spokojeně, že si Styx všimla, jak mu to sekne+ To já taky! Mám esa v rukávu! +zaculí se+ Co památku! Já hlavně potřebuju nevěstu v práci!

Amon-Vici: Nezhádal? +zvedne obočí+ To bylo vždycky na party to nejlepší, když se někdo pořádně rozhádal a ještě lepší, když se zbili! +pomlčí, že tam často figuroval...+ Toho bych se nebál, ale jako záložní plán to beru!
No to néé a když jo...tak do slastí dodáme o pár beden víc no... Já si támhle zahandluju a taky to dnes odpískám. Byl to dlouhý...den...a noc..a další den...+shrne jak dlouho je vzhůru+

Bea - Vici: A nebo s provozovatelama restaurací, žejo! +směje se+ To já bych bez diáře zapomněla na úplně všechno. Mám pocit, že jsem čím dál blbější...+povzdychne si, že stáárně+ Jo, ale nechá se taky navést ke kdejaké čertovině a kdo to pak asi žehlí ve škole, že... +zakroutí hlavou+ Sice nevím ja kje to možný...ale zřejmě bude celá já...+zatváří se, že se teda mají na co těšit+ Víš jak ona se na mě někdy dívá...+pokýve hlavou zamyšleně+ Tak kolikrát pochopím o čem někdo mluvil, když mi vyčítal moje chování...
Co já! Na to jí zavolám hezky odborníky! A nemusím chodit ani daleko - mezi vojákama jsou to kolikrát mnohem větší odborníci, než ti, co to učijou.
Však práci ani nepotřebuješ, ne? A ono co si budeme povídat...na práci nic až tak okouzlujícího není...ale...jak nemáš práci, dyť máš čajovnu!
Tak to vážně ráda slyším! Moc bych chtěla, aby tohle naše snažení vyšlo v něco dobrýho. Aby to udělalo...rozdíl.
Ještě aby se nezajímal! Je to přece jeho! Teda...je to jeho dítě, žejo? +optá se potichu rači+ Nemám sice osobní zkušenost, ale tipla bch, že "potom" je všechno složitější, takže fakt kdyby něco, jsem tu.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 18 zář 2015 23:15

Amon: Štíhlejší a mladší! +směje se+ Však se neboj, že bych po svatbě už nepřišla do práce +mrkne na něj zvesela a pak jen zírá, jak vysypal ta esa z rukávu a ukáže mu zvednutý palec, že jako fakt zabodoval a napjatě sleduje, jestli někdo najde tu odvahu Amona přebít :D +

Bea: +zavěsí se jí důvěrně do paže, když se spolu vracejí zpátky+ Bei, musím ti poděkovat, ten catering jsi zvládla na jedničku s hvězdičkou! Všechno je perfektně připravené, krásně naaranžované, jídlo skvělé, a dokonce jste sehnali i ty speciality, co jsem si navymýšlela! +zasměje se+ Jsem opravdu moc spokojená, díky za tu pomoc s tím vším +obejme ji srdečně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 18 zář 2015 23:22

+když se Amon zapojí do dražby a vysype tam ten majlant, Tony stáhne ocas (doslova :D ) a už se neodváží přihazovat šéfovi pod nosem, zase tak dobře ho neplatí, aby ho přebil :D a tak se i s Regulusem stáhnou k baru a jdou spolu zapít prohru+

Dvěstě zlatých galeonů poprvé... dvěstě zlatých podruhé...
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Amon » 18 zář 2015 23:32

Amon-Styx: Ty to semnou ale umíš! +kroutí nad ní hlavou, jak si ho předchází, že teď by jí dal i roční dovolenou snad!+ To doufám, už se ti tam kopí práce...
Aleee...nikdo nic? +tváří se pobaveně, jestli nikdo nepřisype+ já bych klidně ještě přidal....

Bea-Styx: Ale prosímtě, to je přece samozřejmost! Hlavní je, aby se všichni dobře najedli, pobavili a hlavně, abyste byli vy s Remusem spokojení! +obejme ji a olíbe+ Pro vás cokoliv! +usměje se a zívne přitom+ Promiň, ale myslím, že to půjdu zapíchnout...přece jen ty přípravy byly náročné. Krásné a doslova kouzelné!, ale náročné. Tak si užijte zbytek oslavy! +rozloučí se s ní (až po vydržení podvazku časově), vezme Zuzku za ruku a jdou dospat tu probdělou noc+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 19 zář 2015 13:48

Amon: +jen se potutelně uculuje, že konečně přišla na to, jak na něj, až bude chtít (mateřskou :lol: ) dovolenou - lach, kopí se jí tam mudlové? :lol: + Neboj, všechno doženu! +mrkne na něj šibalsky a ještě chvíli čeká, jestli někdo přidá víc než Amon, než Remus burzu ukončí, pár zlatek navíc by se hodilo, je to přece na charitu!+

Bea: Jasně, nedivím se, ta příprava ti musela dát zabrat +obejme ji a políbí+ Díky za všechno. Oběma! +obejme i malou Zuzku, dá jim na cestu výslužku a rozloučí se s nimi+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 19 zář 2015 16:34

Amon: no to néé, kdo má pak čistit ten bazén od krve... +vykulí oči+ to leze strašně do peněz, to všecko zase vychlorovat! +pokyvuje hlavou+ jo, mám pocit, že jsem v těch šatech už nějak dlouho. +souhlasí+ tak šťastnou cestu domů! +popřeje mu a rozloučí se+

Bea: no to úplně nejvíc. +culí se taky+ ale néé, jen toho máš furt víc a víc, že jo, a hlavu pořád stejně velkou. +prohlásí moudře+ však to je lepší než kdyby byla taková ta kam ji posadíš tam ji najdeš... +uculí se+ tak aspoň už budeš vědět, jak na ni, že jo. +zazubí se+ no jo, to mi taky dycky říkali... že se mi to vrátí na dětech. tak se trochu bojím teda. +směje se+
no vidíš, tak to je dobrý, a to se říká, že sou vojáci zelený gumy. +zazubí se taky+
kvůli penězům ne, ale tak si říkám jakej to je precedens pro výchovu, že se furt jen flákáme. +uculí se+ to jako jo, ale čajovna není práce, že jo, to je radost, a navíc tam za mě dělají jiní. +směje se+
Já myslím, že to určitě udělá rozdíl pro ty děcka. a to mi přijde dost dobrý. +usměje se a dopije... asi kolu+
Jasně že je jeho. +vykulí oči a směje se+ no všichni chlapi se nezajímají, spousta se k tomu aktivnějc staví až když to začne kopat do míče.+pousměje se+ no jako mám z toho dost vítr. +přizná se+ chci to zkusit zvládnout, ale když to nepůjde, holt si seženeme chůvu, my jsme je taky měli, a delikventi z nás nejsou... no... moc. +poškrábe se nervózně na nose+ Ale dík moc, dost možná na to dojde. +uculí se, a začne se taky zvedat+ tak se měj krásně, a napíšem si ohledně těch děcek. +poobjímá ji+

Styx a Remus: +jak se začnou hosti rozcházet, pobere si boty do ruky a taky se jde rozloučit+ Děkuju moc za pozvání, byl to parádní den. +usměje se na něj a oba obejme na rozloučenou+ tak si užijte zbytek dne, a taky zbytek života, že jo. +uculí se, a když se rozloučí, venku se přemístí domů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 19 zář 2015 20:07

Viki: Nemáš vůbec zač. Děkujeme, že jsi přišla +obejme ji+ Jo, to si užijeme +uculí se na ni a pak jí dá krabici s výslužkou a i s Remusem se s ní rozloučí+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Svatba