od Victoria » 19 zář 2015 16:34
Amon: no to néé, kdo má pak čistit ten bazén od krve... +vykulí oči+ to leze strašně do peněz, to všecko zase vychlorovat! +pokyvuje hlavou+ jo, mám pocit, že jsem v těch šatech už nějak dlouho. +souhlasí+ tak šťastnou cestu domů! +popřeje mu a rozloučí se+
Bea: no to úplně nejvíc. +culí se taky+ ale néé, jen toho máš furt víc a víc, že jo, a hlavu pořád stejně velkou. +prohlásí moudře+ však to je lepší než kdyby byla taková ta kam ji posadíš tam ji najdeš... +uculí se+ tak aspoň už budeš vědět, jak na ni, že jo. +zazubí se+ no jo, to mi taky dycky říkali... že se mi to vrátí na dětech. tak se trochu bojím teda. +směje se+
no vidíš, tak to je dobrý, a to se říká, že sou vojáci zelený gumy. +zazubí se taky+
kvůli penězům ne, ale tak si říkám jakej to je precedens pro výchovu, že se furt jen flákáme. +uculí se+ to jako jo, ale čajovna není práce, že jo, to je radost, a navíc tam za mě dělají jiní. +směje se+
Já myslím, že to určitě udělá rozdíl pro ty děcka. a to mi přijde dost dobrý. +usměje se a dopije... asi kolu+
Jasně že je jeho. +vykulí oči a směje se+ no všichni chlapi se nezajímají, spousta se k tomu aktivnějc staví až když to začne kopat do míče.+pousměje se+ no jako mám z toho dost vítr. +přizná se+ chci to zkusit zvládnout, ale když to nepůjde, holt si seženeme chůvu, my jsme je taky měli, a delikventi z nás nejsou... no... moc. +poškrábe se nervózně na nose+ Ale dík moc, dost možná na to dojde. +uculí se, a začne se taky zvedat+ tak se měj krásně, a napíšem si ohledně těch děcek. +poobjímá ji+
Styx a Remus: +jak se začnou hosti rozcházet, pobere si boty do ruky a taky se jde rozloučit+ Děkuju moc za pozvání, byl to parádní den. +usměje se na něj a oba obejme na rozloučenou+ tak si užijte zbytek dne, a taky zbytek života, že jo. +uculí se, a když se rozloučí, venku se přemístí domů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.