ježiši krev! +vyvalí oči+ no... tak to snad radši vleže... +zamrká, a děsně se tváří, že jí odběry vůbec nic nedělaj+ tak já budu dělat všecko proto, aby vám na stole neumřela. +uculí se jaksi nervózně+
Já vím, počítám s tím, že na kontroly budu muset chodit, ale člověk radši vždycky doufá, že to bude rutinní, že jo. +zazubí se+ uměle jako že jsem si to prostě v sedmnácti bez domova nelajzla. +vystrčí trochu bradu, jako jestli k tomu má nějaký připomínky+ udělala jsem si lektvar. +zamumlá, on už bude vědět jakej, tipuju že moc takovejch není
- aha,mě zmátlo že je modrej, jako normální lidi
+ požadovanej efekt sice měl, ale... asi to taky pošramotilo víc než mělo. +usměje se tak křivě, a drží se Byrona pod stolem+
Jo, doufám, že máte pravdu. +přikyvuje, že to vypadá dobře+ No ono to z umyvadla tak dobře neodtejká. +poškrábe se ve vlasech zamyšleně+ Ale jako doufám, že už to snad bude nějak na ústupu... +koukne na něj s nadějí+ No to já vím, ale vy se koukáte dost nedoktorsky. +uculí se na něj trochu+ nee, mi stačí jen fotka do peněženky.. a na ukazování známejm!
no já jsem popravdě ani netušila, že kouzelníci mají taky rakovinu... že se to nějak nevyléčí magicky. +usměje se poněkud provinile+ jím kyselinu listovou, ta není na předpis, a snažím se jíst tak nějak vyváženě... dost ovoce a tak, abych měla vitamíny. ale jinak žádný spešl prášky nezobu. +zavrtí hlavou, a napíše si do mobilu upomínku, že se má objednat na zuby+
Ale jo, to já jsem. +jako v bavlnce+ Byron se o mě stará hezky, a když ho v noci pošlu pro zmrzlinu, tak ani moc neremcá. +uculí se na něj+ A mně nevadí, když jde do hospody, já jsem stejně furt unavená, tak přece nebude celej večer sedět u postele a dívat se jak spím? +pokrčí rameny+ A o finance se nebojte, vás si dovolit můžeme. +uculí se+