Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 27 srp 2015 00:17

Jo, já se ho na všechno zeptám, páč jsem nejlepší. +uculí se na ni a pak ji políbí+ To bude všechno v cajku kočko... +prohodí, jak se nad tím zamyslí+ Mno... jak chceš, Co myslíš ty? Já si nejsem jistej.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2015 00:19

tak jo, domluveno. +zazubí se+ já vím, že bude. +usměje se, a obavy mu schová do kůže, obejme ho, a přivoní si k němu, pač tak je jí nejlíp+ no... mně by se líbilo mít překvapení. Ale nevydržím to. +zasměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2015 00:21

No, tak to jsem zvědavej, já to totiž asi taky nevydržím. +uculí se na ni natěšeně+ A už se na ni děsně moc těším, až se nám narodí. +koukne na Vici celej nadšenej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2015 00:23

tak uvidíme až na to přijde, a rozhodnem se tam. +zasměje se, a dá mu pusu, trochu to zvažuje, a pak na něj koukne+ no a... chtěla bych, abys až se budeš rozhodovat, jestli u toho budeš nebo ne... +okouše si ret+ prostě bych ráda, abys vzal v úvahu, že bych tě tam fakt moc ráda měla. +zamumlá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2015 00:25

Jako tam? +koukne na ni+ Jako na sále, u porodu? +ověří si to a pak se zamyslí+ Dobře... dobře tak já to vezmu v úvahu. +pokoukne po ní+ A můžu stát u hlavy? Myslím u tvé hlavy.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2015 00:28

jo... jako tam. +koukne na něj opatrně+ jasně že jo, nemusíš se koukat... no, tam. +uculí se+ a nemusíš tam bejt celou dobu, kdyby to bylo dlouhý. já z toho mám prostě strach, a s tebou se vždycky všeho bojím míň. +usměje se omluvně+ no, je to děsně sobecký, já vím. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2015 00:31

Já mám totiž taky trochu strach. +koukne na ni a chytne ji za ruku+ Tak víš co? Tak si tam budeme dodávat odvahu vzájemně a nebude to vůbec sobecký. Určitě to nebude moc dlouhý, spolkneš mapu a ona vyleze jen to frkne. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2015 00:33

já vím že jo. +pousměje se+ ale to se zvládne, nějak vylízt musí. +uculí se, a pak se rozesměje+ ty seš pako. +zazubí se, trochu ho zalehne, a políbí ho+ já tě žeru, fakt jo. +usměje se, a dá mu pusu na nos+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2015 00:35

Já vím! Já jsem děsně boží pako! +zazubí se na ni vesele a políbí ji na rty a pak na nos a na čelo a obejme ji a hodně se k ní přitulí+ Já se vážně těším. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2015 00:37

to teda jseš. +pousměje se, trochu vtipně ten nos nakrčí, a pak si lehne na záda a vydechne+ páni, mně se tak ulevilo. +uculí se+ přemejšlela jsem jak ti to říct už pěknejch pár tejdnů. +usměje se na něj+ já taky. +zazubí se+ měla bych ještě honem nafotit nějaký akty, dokud to na mě není moc vidět. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London