Pokoj č. 1 - Mr. Isaac Walker

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č. 1 - Mr. Isaac Walker

Příspěvekod Isaac Walker » 17 srp 2015 21:18

To je dobrý, na permanentní nevyspání jsem už celkem zvyklej, *odbyde to, protože rozhodně nechce, aby příště váhala, jestli za ním může jít.* Neozval? *zarazí se, dojde k hromadě oblečení a vyhrabe z ní mobil.* Vybytej, *konstatuje.* Promiň, *zdá se, že se pořád jenom omlouvá, je trochu rozhozenej, jak je nevyspalej. Vidí, jak mu tam přechází a je očividně nesvá. Vezme ji za ruku a posadí se s ní na postel.* Tak co se děje, bludičko? *pobídne ji a poladí ji palcem po hřbetu ruky*
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 17 srp 2015 21:25

Až to všechno skončí, tak by ses měl pořádně vyspat. +koukne na něj trošičku přísně, jakože na to dohlídne, ale těžko říct co má znamenat, až to všechno skončí+ Nic se neděje. Mě se to stává každou chvíli taky. +usměje se na něj, že ona přeci jen není jiná, kolikrát už se jí snažil sehnat. nepatrně sebou trne, když jí chytne za ruku, ale je to spíš tím, že je z části zamyšlená a z části vzpomíná ne na zrovna hezkou minulost. posadí se s ním na postel a trošku si povzdechne+ Kdybych ti to neslíbila, tak bych tě ani nerušila. +začne zvolna, tiše vydechne a promne si volnou rukou oči, ale pak jakoby došla k rozhodnutí a je jí o něco lépe+ Pamatuješ jak jsme udělali dohodu.... já nepůjdu po tom vašem vrahovi a ty mi pomůžeš najít Aljošku s tím, že půjdeš se mnou? +vysype to rychle ze sebe+ Našla jsem ho. +vydechne v očích najednou rozhodnutí a sílu+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 19 srp 2015 21:27

Až to všechno skončí, ať už je to cokoliv, budu spát tak tejden, *prohodí.* S tebou v náruči, aby bylo jasno. Abych nemusel mít strach, že se mi zas namočíš do něčeho nebezpečnýho, *dodá, ale tón prozrazuje, že to myslí spíš v legraci, než že by jí vyčítal neopatrnost. Poslouchá, jak to z ní leze a už jak začne, je mu jasný, jak to skončí, takže ho to nepřekvapí. Chvilku mlčí.* Jsem rád, žes to udělala, *řekne nakonec a podívá se jí do očí a jeho pohled tak nějak zintenzivní. Dělá mu dobře, že se na něj obrátila o pomoc a taky je fajn pocit vědět, že jí může věřit, že drží slovo a nevyráží na lov bez krytí.* Vyrazíme hned? *Neptá se na nic, připravený za ní jít třeba do horoucích pekel odrovnat samotnýho satanáše.*
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 19 srp 2015 22:12

+široce se na něj usměje, v očích škádlivé plamínky+ No dovol... já nemůžu za to, že nebezpečí je moje druhé... třetí jméno... +uculí se+ Ale beru. Takovej odpočinek bych taky brala. +usměje se+ Slíbila jsem ti to. +pokrčí zlehka rameny+ Já svoje sliby držím. +pousměje se, ale v její hlas je pevný a důrazný+ Ráda bych. +přikývne a sevře ruce v pěst, jak jí v mysli víří emoce, které jen tak tak drží na uzdě+ Ale měl by sis odpočinout. Nevezmu si na svědomí, že se ti něco stane, kvůli tomu, že jsem tě nenechala pořádně prospat. +prohlásí pomalu, trochu zamyšleně nad tím, kde se v ní bere taková starost o jeho osobu+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 24 srp 2015 20:02

Až třetí? *zpozorní* a jaký je tvoje druhý jméno? *zajímá se.* Tak domluveno, až se vrátíme, nejmíň tejden nevylezem z postele, *blýskne úsměvem.* O mě se neboj, neni to poprvý, co jsem pár dní nespal, to mě nepoloží. Jestli chceš vyrazit, vyrazíme, jenom mi dej pár minut, dám si aspoň sprchu. *Vlastně ani nečeká na odpověď, zavře se v koupelně a když po deseti minutách vyleze, vypadá vcelku čile, o několika probdělých nocích svědčí jenom neoholené tváře a lehké stíny pod očima. Ale veškerá ospalost z očí už zmizela a držení těla prozrazuje podvědomé odhodlání jít a něco pro ni zabít.*
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 24 srp 2015 20:39

+tajemně se na něj usměje+ To budeš muset zjistit. +mrkne na něj a vesele se uculí+ Připomenu ti to. +zasměje se+ Dobře, počkám... +přikývne rovážně a jen co zmizí v koupelně musí potlačit touhu následovat ho a pomoci mu se sprchou. nakonec skončí tak, že přechází po místnosti jako lev v kleci a přemýšlí nad tím, co se má stát a nad tím co se nejspíš stane+ Připraven? +otočí se k němu čelem, když vyleze z koupelny+ Aljošku viděli včera v jednom baru přímo v Moskvě. Nejdřív to tam trochu obhlídneme a pak ho vyzveme k tanci. +natáhne k němu ruku, aby je mohla přemístit+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 17 lis 2015 22:34

*Vidí, jak je napružená a neklidná a přemýšlí, jestli je to dobré znamení, nebo naopak recept na průšvih. S takovou toho chlapa rozcupuje na kousky, což je sice lepší, než aby rozcupoval on ji, ale k ideálnímu scénáři to má daleko. On by ho nejradši zatknul a předhodil mozkomorům, ale když sleduje, jak Nef doslova vybruje touhou po pomstě, nedělá si iluze, že to ten prevít přežije.* Tak jdeme na to, tancovat jsem nebyl už dlouho. *Odsune svůj vnitřní boj mezi spravedlností zakořeněnou v krvi a nutkáním toho zmetka vlastnoručně rozčtvrtit na později a stiskne nabízenou ruku. V příštím okamžiku jsou už oba bůh ví kde.*
Isaac Walker
Mág

Předchozí

Zpět na Hotelové pokoje