Pokoj č. 7 - Mr. Jade

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č. 7 - Mr. Jade

Příspěvekod Jade » 29 črc 2015 19:33

+zašklebí se, jako že toho se bát nemusí, chová se celkem profesionálně, a když na ní nic nenajde, narovná se+ V pořádku. +přikývne úsečně, otevře dveře, a pustí ji dovnitř, zůstane ale venku, ale zase za ní zavře+
+pokoj je pořád očividně hotelovej, ale zároveň dost přetvořenej; v rohu stranou je postel, rozestlaná, a na polštáři leží založená kniha. v koupelně se svítí, a jde odtamtud dusno, jako kdyby se tam jen před chvilkou někdo sprchoval. Hlavní část pokoje nicméně zabírá velkej těžkej pracovní stůl a na něm kupy knih, papírů, nákresů, a starejch map, a popelník; z obou stran stojí pohodlný křesla, zkrátka místo jako stvořený k obchodu. Knihovna je taktéž narvaná k prasknutí, a na krbový římse stojí láhev whisky, pár artefaktů a dvě sklenice. Jade sedí ve svým křesle, v popelníku zapálený cigáro, a před sebou nějaký desky, ale pozornost jim nevěnuje, dívá se na ni, a obočí má lehce pozvdnutý a na rtech ten svůj úšklebek+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 črc 2015 19:54

+nad nějakou další odpovědí pro poskoka se ani nezamýšlí a jde rovnou dovnitř. Z koupelny ji ovane dusný opar a přilepí se na kůži. Jde dál, dokud jí pohled nepadne na Jadea a jeho Jadeovský pohled. Syr protočí oči a mlaskne. Celkem se zájmem si prohlíží jeho "domov", artefakty, knihy a tak vůbec všechno.+
Hádám, že takhle pokoj původně nevypadal co? Máš to tu.... Roztomilý+ to tipuje, protože si absolutně nepamatuje, jak byl pokopokoj uspořádaný dřív.+
Jade +usměje se zubatě, ale trochu mile, emoce hluboko schované+ Něco mi pověz, smskuješ rád? +povytáhne obočí zvědavostí nahoru+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 29 črc 2015 20:05

+chvilku ji jen tak pozoruje, a pak naznačí směrem ke křeslu naproti, ať si sedne+ Myslím, že platím dost na to, abych to tu mohl trochu uspořádat. +pokrčí neutrálně rameny, v očích mu trochu blýskne a je mu jasný která bije, ale tuhle hru "netuším co tím myslíš" dovede hrát taky+ Nijak zvlášť. +poznamená pobaveně+ pokud zrovna něco nepotřebuju. +dodá, a opře se do křesla+ hledáš kámoše na sexting? +zvedne jeden koutek, podá si rozkouřený cigáro a potáhne si+ přišla sis pokecat nebo jsi tu... obchodně? +zvedne obočí tázavě+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 črc 2015 20:20

+Pohodlně se usadí, přesvědčená o tom, že tahle konverzace nebude jedna z těch jednoduchých, vytáhne vlastní retka a jedno si zapálí. Chvilku mlčí, vyfoukne kouř a zadívá se na něj+ Víš... od našeho posledního setkání, určitě si na něj pamatuješ, vědí jen tři lidi, že mám nový mobil. +nakloní se k němu spiklenecky+ Tak trochu to držím v tajnosti víš? +Pak se zasměje, nahlas a krátce+ Chtěl by ses přidat do chatování se mnou a s Gabrielem? Sorry, ale trojky mě moc neberou. +pokrčí rameny+ To já nevím, to mi pověz ty, proč jsem přišla, mistře psycho-+chtěla doříct pate, ale změnila to na poslední chvíli+ logu. A neříkej, že jsi mě nečekal.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 29 črc 2015 20:34

+s úšklebkem si všimne, že tentokrát už nesomruje cíga, což je vlastně znamení určitýho pokroku směrem k dobrýmu+ Najít si něčí číslo je jenom otázka trochy dobrýho hackingu. +pokrčí rameny a trochu tu narážku odrazí stranou, ovšem při týhle představě mu v hlase taky trochu zabublá smích+ sorry, svý partnery preferuju trochu míň chlupatý. +ušklíbne se tak Jadeovsky, načež jeho obočí vyjede o něco výš, jako by ji vyzývalo, ať to slovo dokončí tak jak chtěla+ No já doufám, že proto, že máš u sebe pořád něco, co je mý. +nakloní tázavě hlavu na stranu+ už nevypadáš jako emergency případ. +poznamená a roztáhne rty+ navzdory populárnímu přesvědčení lidem fakt nečtu myšlenky. +protáhne+ tak moc. +připustí pobaveně+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 črc 2015 20:49

+Souhlasně přikývne+ Máš naprostou pravdu, i když, kdo by hledal číslo někoho, o kom si dva roky myslí, co já vím... že například umřel? To je to... tak +típne cigaretu do popelníku+ Proboha +zakření se a zavrtí hlavou+ ty si myslíš, že jsem nějaký úchyl nebo co? +zas se opře do křesla, a je ráda, že se vzduch trochu pročistil+ Máš pravdu, mazla jsem si docela oblíbila, neboj hlídám ti ho docela jako oko v hlavě a +zvedne ukazováček+ škrábanec na něm není žádný. Avšak jak se mohla tvoje gorila dohmatat, sebou ho nemám +omluvně pokrčí rameny+ většinou, když po mě někdo něco chce, tak to napíše jasně a srozumitelně. Tak bych tě chtěla poprosit, příště větu holou pozměň na větu rozvitou jo? +přehodí si nohu přes nohu+ Emergency případ... Ty víš, jak ženskou rozrajcovat +dusí v sobě smích+ Poslyš, co bys za Magnum směnil? Jako ne, že bych si nemohla koupit novej, ale... +pokrčí rameny+ nostalgie a tak... +Pak jí ale pohled ztvrdne+ mě už do hlavy nikdy, opravdu NIKDY, nelez, jasný?
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 29 črc 2015 21:06

žádný lehký sklony k zoofilii? +zašklebí se pobaveně+ Ne že bych neměl pár náhradních... ale jak říkáš, tak sentimentální hodnota... +protáhne, ne že by mu na zbrani nějak záleželo, ale když může dělat zagorku, tak si to neodpustí, že :D+ rutinní procedura. +pokrčí rameny, že prohledávat nechává všechny+ učím se ze zkušeností. +ušklíbne se a tentokrát v tom nic hezkýho není, asi špatný vzpomínky na někoho kdysi podceněnýho+ no, ty se taky neptáš zrovna k věci. +podotkne, jenom úplně lehce rejpavě :D+ nemám v povaze věci moc přikrášlovat. +zvedne jeden koutek v jakýmsi poloúsměvu+ chceš moji pistoli? +zvedne obočí, skoro překvapeně, to je asi přecejenom v jeho kariéře poprvé+ praktický účely. +odvětí+ bylo nutný zjistit, jestli tam zbylo něco k zachraňování. +pokrčí rameny bez obalu+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 črc 2015 21:16

Ne to opravdu nemám, věř mi. Mám ráda skin on skin, asi jsem staromódní. +tak zajímavě se na něj zadívá+ Mno, ale, nechat se prohledat ve svým vlastním hotelu +v očích ji proběhne hromobití, ale hned je tatam+ to bylo naposledy, příteli. Příště by se mi to nemuselo líbit a musel by ses nedej Merlin stěhovat. +zapálí si další cigaretu a chvilku ji nechá viset v koutku, než pokračuje+ Chápu, bylo to nutné, ale opět se budu opakovat, už nikdy to nedělej. Pořád tak nějak doufám, že se stane zázrak a já zas budu moct... no však víš +zatřepe rukama, jako že kouzlit+ Docela mi to chybí, docela hodně +podotkne trochu teskně+ No, vlastně jo... chci tvou... pistoli +poslední slovo trochu zavrní, tááák dlouho tuhle hru nehrála a docela si to užívá+ Chápu... sentiment... vzpomínky... takže se teď čistě teoreticky handrkujeme o ceně +vyzubí se+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 29 črc 2015 21:36

má to něco do sebe. +přisvědčí pobaveně, a očima mu proběhne cosi jako záblesk možnýho+ to teda není moc customer-friendly přístup. +poznamená, spíš s podtónem smíchu, než co jinýho+ na to že zabíráme skoro celý patro a děláme tu docela kšeft. +pokrčí rameny, a chvilku si ji prohlíží, tím svým neproniknutelným pohledem+ je to zbraň. +usměje se poněkud ošklivě+ mám snad důvod chtít proti tobě nějakou použít? +zvedne obočí tázavě, jen na vteřinu, a pak mu to z očí zase zmizí+ myslím že ne. +odpoví si sám, a je to nejblíž slibu, jak se asi dostane+ možná... bych se na to mohl podívat. +nadhodí udičku nenápadně :D+ hm... +přimhouří oči pobaveně+ můžeš mít ledacos, když si o to hezky řekneš. +protáhne, a hlas se mu posune o pár tónů níž, do tý svůdnější, melodičtější hloubky, která víc rezonuje v kostech+ čistě teoreticky. +uculí se koutkem+ vážně chceš dělat kšefty zrovna se mnou? +nakloní hlavu na stranu, a na rtech mu hraje pobavenej úšklebek+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 črc 2015 21:51

Budu upřimná jo? +vyfoukne kouř+ je mi uplně putna, co se teď v hotelu děje a neděje, prozatím, mám teď docela jiné... starosti. Víš jak to je. Jeden problém vyřešíš a vyskočí jich pět nových. V mém případě je to 3plus1. Ne, proti mě nemáš důvod, já tvůj nepřítel nejsem, a tudíž také doufám, že i ty nejsi můj nepřítel a tvé nepřímé informování mne o mé minulosti, bylo čiště ryze přátelské. +Zadívám se mu dlouze a pátravě do očí. Ano, jsem si jistá, že to byl ten hlavní důvod sms+ To bys dokázal? +vyhrne dost překvapeně dřív, než se stihne zastavit. Jop, tak moc by chtěla svoje čáry máry zpět. Pak se zas zklidní+ Ne, +mávne rukou+ to teď řešit prostě nemůžu. Možná jindy... později.
A +zkousne si neht od palce a zahledí se na něj trochu záhadně a pak se děsně mile a hezky usměje+ jak by sis to představoval hm? +mroukne+ Jade +vydechne spíš, než řekne. Vstane a přejde na jeho stranu, kde si sedne na roh stolu+ daruješ mi svůj Magnum? +trochu se k němu nahne, až jí vlasy přepadnou přes rameno+ jsou kšefty a kšefty +pokrčí ramenem+ zkusit se má všechno ne?
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje