Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 12:35

Ty to teda beereš pkně z gruntu. +zasměje se vesele+ No radost... oni obecně neprojevujou emoce, vulkánci by z nich měli radost, ale jo, dá se říct, že byli nadšení. +pousměje se+ Ne, to bude spíš něco jako stříbrná lžička, nebo tak. A... +koukne na ni+ No nechci tě děsit kočko, ale možná přijedou, zmínili něco v tom smyslu...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 13:26

No jasny, počítám že se mi pak nebude moct chtít vařit. +uculi se+ tak to je fajn, aspon jednou jsme nezklamali. +zazubu se+ cože? +vykuli oči+ no ja musím... Já musím... +zakokta se poněkud+ uklidit! +vyskočí jaksi+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 18:43

+zasměje se a trochu ji hladí, než tak vyskočí+ Ježiši uklidni se, kočko, oni přijedou až třeba za měsíc nebo tak! +chytá ji za ruce a táhne zpátky na sedačku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 18:49

ale sem! dyť náš pokoj pro hosty je děsně málo grandiozní! +vykulí oči+ co kdybysme je ubytovali v apartmá v hotelu? urazej se? +koukne na něj, a sedne si k němu zpátky+ co když nebudem mít kluka? +vleze si k němu pod ruku+ může po tobě vůbec dědit holka? +pousměje se+ já nevim jestli vaše psychicky přežiju. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 18:54

No můžeme je poslat do hotelu, +zasvítěj mu oči, protože to ho nenapadlo+ To bysme je ani nemuseli moc vídat, jenom jednou, maximálně dvakrát, že jo, to je boží nápad, kočko! +přikyvuje honem+ Já chci holku! +koukne na ni+ Jasně, že může, bude to moje dcera a bude boží., že jo!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 20:18

ale to je hrozně neslušný. +uculí se na něj vesele+ určitě nás strašně pomluvěj. +zahihňá se+ a jeefes by se jim stopro líbil! +zvedne prst+jo? jakože když to bude kluk, tak ho pudem utopit, jo? +koukne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 20:25

No jo, jenže oni nás stejně strašně pomluvěj. +zazubí se na ni vesele+ Jeefes je boží, toho by děsně schválili, to jo, myslím, že by nám to u nich i docela vyžehlil. +usměje se a koukne na ni+ Ne, kočko, toho oblečem do holčenčích šatiček a budeme vychovávat jako děvče. +zazubí se vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 21:31

tak uvidíme, třeba ani nedojedou... nebo bysme mohli zas jet tam, ten dům je moc velkej, tam se ztratíme. +uculí se+ mohli bysme se tvářit, že na nás má dobrej vliv, že jo. +zazubí se, ale pak na něj koukne+ ty ho nemáš rád! +obviní ho, a oči má velký a trochu plavou+ určitě to bude kluk a ty ho nemáš rád! +popotáhne a tváří se jak hromádka neštěstí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 21:37

No já bych s nima radši bojoval na domácím území. +zazubí se na ni vesele aa pak se zase vyděsí, když se ona rozbrečí+ Ale já ho mám rád! I já se někdy převlíkám do holčenčího oblečení, fakt, jsou z toho fotky, taky videa! Přísahal jsem, že nikdy nespatří světlo světa, ale jestli chceš, tak tobě je ukážu!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 21:41

no ale odtama zase můžeme rychle zmizet, tady odsaď je jen tak nevyštípem. +uculuje se+ nene, nemáš! já sem to věděla! +kníkne, a žmoulá si v prstech lem od trika, no ale když si ho představí musí se uculit+ jenže ty seš pako. +uchichtne se přes slzy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London