Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » 22 led 2013 20:46

pánev? jo pánev! no jasněě tady! +nachystá mu ju a kouká co dělá+ no tak to je ovšem megahustý! (a já jdu vytáhnout z koše tu flašku od kečupu co jsem dneska vyhodila...) ty jsi génius a né anděl! nebo.. jsou všichni andělé takoví chytří? +furt na to nevěřícně zírá+ asi si tě nastěhuju dom!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 22 led 2013 21:15

+zazubí se na ni+ Ne, to jenom ti, co žijí na zemi a vědí, jak se používá internet. +zachechtá se+ Tak pozor, jo, pozor. +poodstoupí od sporáku s pánví v ruce+ Já jdu na ty otočky. Elááááá hop! +otočí ji+ No, to bylo jenom cvičně, jenom cvičně. Jeeště jednou! Hop! Ha! Skoro. +směje se a má triko od oleje+
I anděl strážnej si může jednou za čas dát pivo...
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 23 led 2013 07:40

to já náhodou vím takyyy... jéé pěkný! a teď víc! víc! +tleská nadšeně jak malá holka+ strop je už jenom kousek! +jenom další dva metry.. ehm+ uděláme rekord!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 23 led 2013 11:08

Jo? +zasměje se+ Tak do toho! +vyhodí tu palačinku s takovou razancí, že se vážně připlácne na strop, Anjel na to kouká a směje se+ Ty jo. Budete tam mít mastnej... +v tom se palačinka s mlasknutím odlepí a přistane mu na hlavě+ Flek. +dodá už jenom+ Servírujeme! +směje se s palačinkou ve vlasech+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 23 led 2013 17:33

hezkýýýý +zatleská mu jak palačinka skončí na stropě a jak na něho padne, tak se začne smát+ hele palačinkový vlasy! tomu říkám kůl účes! nechceš na to marmeládu?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 23 led 2013 18:39

+vybírá si palačinku z vlasů a pojídá ji+ Nee, ale říkali jsme že tam bude ten vaječňák, ne? +zasměje se taky, dá si do pusy palačinku a pak se napije vaječňáku a zasype to mandlema a spolkne+ Tradááá. +udělá pukrle+ Skvělá palačinka, teď udělám i nějakou pro tebe. S vlasama nebo bez? +Dává těsto na pánev+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 23 led 2013 19:13

nojoo ale taková marmeláda ve vlasech.. to je lepší než tužidlo!
já bych prosila bez vlasů +směje se+ a vůbec..+ vytáhne ještě jednu pánvičku+ ať to frčí! +rozpálí ji a zkusí ten jeho vylepšovák s dávkovačem+ uděláme jich metrách a pak se hrozivě přežereme!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 23 led 2013 21:16

Dobře, tak to máme jednu bez vlasů. +uculí se a už ji smaží+ Už se to smaží, už je to smažené. Tady je to, varieto. +zasměje se a šupne ji na talíř a hned tam láduje druhou+ A uděláme je se všema možnejma příchutěma co si jen vzpomeneme, pomícháme je a budem hádat, která je která.
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 24 led 2013 07:34

+taky mu hned pomáhá na té dálši pánvi, ale spíš je dělá trochu černější+ ehm.. no...ňáký tmavý nebo co..
jako třeba.. palačinka s česnekem, s čili a tak? +směje se+ já mám ráda se špenátem!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 24 led 2013 13:08

No jasně. S tím vším, nebo s tvarůžkama, ty jsou taky dobrý. +přikyvuje+ Když jsou tmavý, tak jsou na krásu. +zazubí se+ Takže já si dám dvě. +koukne na tu horu palačinek, co vytvořili+ Teda. +přikývne uznale+ Jsme šikovný, to musím uznat. +uždíbne tam kousek jedné+ S čili bude vynikající.
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince