Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 29 čer 2015 20:23

ty jsi moc pěkná, +vydechne jí do rtů a usměje se do nich, líbá ji jako kdyby byla děsně křehká, a rukou jí opatrně sklouzne okolo pasu, aby si ji k sobě přitáhnul blíž, a mohl si hezky hrát s jejími rty, ale je opatrnej a nechce to přehnat+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 čer 2015 18:17

To ne. +pousměje se mu do tů a pořád ho tak pěkně líbá+ Ale takhle... mě snad nikdo ještě nelíbal. Tak pěkně. +řekne potichu a zavře oči a trochu ho objímá a tulí k sobě a oplácí mu ty polibky tak dlouho, dokud nemá rty celý citlivý+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 čer 2015 19:30

Ale jo, nehadej se, ja to vím líp. +uculi se jí do rtu+ ne? Tak ja to napravim. +usměje se, a ještě ji liba, něžné a s citem, aby to věděla, jak ji má rád, občas se na chvilku zaráží a jen tak si k ní voní a hladí ji nosem po tváři nebo po nose, jen tak jemně si ji k sobě tuli a konečně je mu zase pekne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 čer 2015 20:01

+usmívá se a objímá ho a pořád ho líbá a když už je z toho úplně celá dost hotová, tak se na něj usměje+ To se nedivím, že spolu chodíme, jestli se o mě takhle pěkně staráš a tak pěkně mě líbáš. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 čer 2015 23:10

to jsem rád, že nelituješ. +směje se+ no já jsem vzor ideálního partnera, že jo. +přikyvuje+ a líbám tě úplně ze všeho nejradši. +uculí se, a pohladí ji palcem po rtech+ protože tě mám plnou hlavu, i po těch dvou rokách. +pousměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 črc 2015 17:10

Tak to jsem moc ráda, že jo. +pousměje se a chytne ho za ruku a proplete s ním prsty+ A jaký to byly dva roky? +koukne na něj+ Vím, že občas umím být dost příšerná a tak. +uculí se trochu+ Takže jsi dost odvážnej, že jsi to se mnou vydržel.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 črc 2015 17:53

ono to je už dýl než dva roky. +uculí se a trochu si ji přitáhne blíž, aby se o něj opírala+ Ale zato nejlepší. +usměje se, a dá jí pusu do vlasů+ Já jsem taky někdy děsně k nesnesení, a ty to se mnou vydržuješ. +zazubí se+ Já myslím, že jsme si to docela užili. +usměje se+ někdy jsi se mnou byla v camorru, a někdy jsme byli tady.
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 črc 2015 17:43

Víc než dva roky? +vykulí na něj trochu oči+ No to snad nééé. +zasměje se+ To si ze mě utahuješ, tak dlouho bych s nikým přece nechodila. +pousměje se a koukne na něj+ Hele můžem spolu jakože spát, ale fakt pochybuju, že spolu chodíme. +koukne na něj věcně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 črc 2015 17:50

no jo. +přikývne a usměje se+ fakticky ne, zeptej se viktora. +uculí se+ tak s každým asi ne, ale já jsem výjimečnej, že jo. +zazubí se na ni, a napne prsa+ to jo, spíme spolu taky. +přikývne+ deníček si bohužel nevedeš, tak nevím, jak bych ti to prokázal. +uchichtne se jí do vlasů+ jsem tvůj kluk. +pošeptá jí vesele do vlasů+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 črc 2015 18:03

No jenže Viktor by mě rád viděl pod čepcem, že jo, ten mi nakecá kde co. +uculí se vesele+ Sám ať se ožení, když chce. +odfrkne si a trochu se k němu stulí+ No jo, já vždycky nějakej deníček třikrát do roka načnu a pak na něj zapomenu, že jo. +zasměje se a zvedne k němu oči a pousměje se+ Tak dobře.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré