Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 19 čer 2015 20:32

Neboj, však to přijde.+usměje se na ni, a fakt je o tom přesvědčenej+ možná to teďka nejde proto, že se tak moc snažíš. a když se uklidníš, tak si vzpomeneš. +pokrčí rameny s nadějí+ třeba nějaký starý... já nevím, taky se v tom moc nevyznám. +pousměje se+ ale dopadne to dobře, to jsem si jistej. +dodá+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 čer 2015 20:41

Možná, no... máš pravdu. +přikývne+ Ale copak já vím, dyť já ani... ani neoznám svůj vůastní pokoj a ta holka v zrcadle, co na mě tak kouká, je taky jakási divná a stará. +koukne na něj děsně ztraceně a do očí se jí nahrnou slzy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 19 čer 2015 20:51

tak ho můžem přestavět. +rozhlídne se tam po pokoji+ třeba vymalovat, a přerovnat nábytek, aby se ti tu víc líbilo. +navrhne+ nebreč, to bude dobrý. +koukne na ni žalostně, a děsně rád by ji obejmul a utěšil, kdyby mohl+ však jseš to pořád ty. akorát máš jinou barvu vlasů +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 čer 2015 20:54

Cože? +koukne na něj+ Ale to je přece úplně fuk, na nějaký přestavování se vykašli. +zamává rukama+ A vlasy mám furt stejný. +zavrtí hlavou+ Já mám pocit, že zešílím.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 19 čer 2015 23:03

já bych jenom chtěl, aby se ti tu líbilo, a bylo ti dobře. +pokrčí rameny+ no, tenkrát když jsme se potkali, jsi měla krátký. +uculí se+ hele. +natáhne se pro knížku co je na nočním stolku, a vyndá z ní založený pergameny, na kterých jsou ty básničky, co jí napsal, aby si to tam přečetlA+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 čer 2015 23:33

Mě se tu líbí, je to můj domov. +pousměje se trochu+ Ježiši, musela jsem vypadat jak magor, s krátkejma vlasama. +mávne nad tím rukou a ušklíbne se+ Ukaž? Co to je? +vezme si knížku a chvilku v ní listuje a chvílema má fakt pocit, že ty verše poznává, tak se tak zasněně pousměje+ Ty jsou vážně krásné.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 čer 2015 18:14

To je dobre. +usměje se na nu moc hezky+ chtelas vypadat jako kluk, ale ja jsem to hnedka prokouk. +zazubu se tak rostacky jak on to dovede+ jo, docela... se tu líbily. +prikyvne, a vuubec není nafouklej jak balón, zr se nad nima usmívá a líbí se ji+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 čer 2015 19:36

No to je jasný. +uculí se na něj a zavrtí hlavou+ A pak sme spolu teda začali chodit jo? Jako... my tři? +koukne na něj tázavě, protože se jí to moc nezdá+ No aby ne, jsou fakt pěkný s tím okouzlíš kde koho. +uculí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 čer 2015 12:41

nee, to hned ne. +uculí se trochu+ nejdřív jsme spolu byli jenom ty a já. +pousměje se a je děsně zaujatej vlastníma nehtama na rukou+ Jean byl můj nejlepší kámoš, skoro odjakživa. +vykládá+ ten se k nám přidal až potom. +uculí se+ no, já nechci okouzlovat někoho jinýho. +usměje se na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 čer 2015 14:40

+pousměje se a zavrtí hlavou+ No to zní jako zábava. +pak na něj koukne+ A proč ne? Neříkej, že je to mezi náma tak vážný. +zasměje se a nakloní se k němu+ Já jsem Wenai, se mnou nikdo nechodí. +sdělí mu realisticky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré