Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Beatrix » 20 dub 2015 22:17

Právěže ne. Poznal je Eric. +povzdychne si, že je to marný+ Náhodou...+mávne rukou+ Dnes má takový každá. Počítám s tím! +přikývne, že příště se můžou sjíždět na ni+ Jasně...pohodička...+zatváří se možná až moc vesele, no momentálně je jí všechno fakt šumák a má pocit, že jí kolem hlavy lítají modří ptáčci a zpívají a okolo proběhla srnka - dokonce se za ní otočí+ To sou věci... Co by si na mně vzali...+poobjímá ju+ Ahoooj! +zamává jí a dá si nohy na stůl+ A doneste mi uzenáče! Ne...to druhý..zavináče! S pořádnou dávkou naležené cibule! +poručí si a jak jí to donesou, tak se do toho s chutí pustí a hladí přitom imaginárního modrýho králíka, co si k ní přisedl na stůl. Když spořádá všechno, co jí naložili, tak to doplatí, hvízdne na králíka a dá se na ústup....+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Personál » 01 kvě 2015 14:03

Obrázek
Jsme tu pro vás...
Personál
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2015 22:09

tak to mám děsnou kliku. +zazubí se a přemístí je do hospody. vybere tam nějakej větší stůl a přitáhne si popelník, a počká až byron dojde pro pití+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2015 22:14

Ne větší než já. +usměje se na ni a skočí rovnou na bar, objednat jim tequillu a pivu a rovnou jim to tam vezme ke stolu+ Dáš mi taky cigáro? +pousměje se a sedne si vedle ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2015 22:32

+zapálí si zatím, a když byron dojde, to zapálený cígo mu dá mezi rty a zapálí si jiný+ dík. +usměje se, a upije si piva+ hele, byls někdy nějaký holce nevěrnej? +uculí se jen tak, a otře si pěnu z nosu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2015 22:38

Dík. +uculí se a tváří se jak americkej herec s cigárem v koutku, usrkne piva, ani si to cigáro z pusy nevyndá, protože zná gryf+ Co? Kočko to je nějaká triková otázka? +sonduje to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2015 22:47

to je hustý! +vykulí oči, a zkouší to taky, což skončí tím, že si zhasne cigáro vylitým pivem+ to se musim naučit! +zazubí se+ to není žádná triková otázka. +uculí se+ nemusíš mi to říkat, já vím, že mě ne. +zasměje se, a mávne nad tím rukou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2015 22:52

+kouká na ni a jen se culí a nakonci se neudrží smíchu+ Ty jsi umělec kočko. +směje se děsně moc+ Na, vem si moje cígo. +strčí jí svoje mezi rty+ No tak jedné dvěma. Když jsem se nalil jako doga a pak jsem se nechal unést prsama. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2015 23:12

nesměj se a radši mě to nauč. +zazubí se+ ty seš tak hodnej. +dá mu za to pusu a potáhne si, a dává mu na střídačku taky, aby z toho něco měl+ jo? +uculí se+ no, já taky. +pousměje se, aby si nemyslel+ párkrát. +uculí se+ hele, kdyby ses nechal někdy unýst prsama, tak mi to radši neříkej, jo? +zazubí se, a ještě mu dá pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2015 23:18

No tp je jednoduchý, kočko. +koukne na ni+ Hele, do jednoho koutku si dáš cigáro a tím druhým piješ. Tady je máš stisklý, jo? +ukazuje jí to na svejch rtech a pak se napije, aby to bylo fakt názorný+ Já se nechám unýst tvejma, myslím, že nic jinýho nehrozí. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na The Tap Tavern