Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Locke Lamora » 30 kvě 2015 20:06

aha, já si seženu mapu, slibuju. +zazubí se na ni+ a něco si o tom přečtu. +seskočí z koně, a přiváže je tam, aby se mohli pást+ já myslel jako opatrně abysme se nestrhali. +zazubí se, a jde s ní kus po pláži, podél moře+ myslíš, že je studený. +uculí se na ni+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 kvě 2015 20:34

No to můžeš, když budeš chtít, +uculí se na něj+ V knihovně je spousta knížek o světě i velká mapa. +chytne se ho za ruku a proplete s ním prsty+ No to si piš, že je studená, je konec května a je to oceán. +zasměje se+ Tady nejsme na Bahamách.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 31 kvě 2015 12:20

a taky je tam ten cvoklej duch. +zazubí se+ ale já to hrdinně risknu. +koukne na ni jestli si všimla jak je statečnej+ a na bahamách se dá koupat v moři? +uculí se+ tak tam pojedeme taky. +rozhodne, sundá si boty, a brouzdá se s ní po písku naboso+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 kvě 2015 12:48

No jo, ten tam pořád straší. +uculí se a přikývne+ Ale už není moc děsivej. +uculí se na něj, jak je statečnej a pohladí ho palcem po ruce+ Já nevim, asi jo. +pokrčí rameny+ Nikdy jsem tam nebyla, ale kde kdo o tom sní, takže tam bude asi hodně lidí. +pousměje se a taky se zuje+ To je studenýýý. +zapiští, když si namočí palec+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 31 kvě 2015 14:44

on byl spíš takovej srandovní. +uculí se+ale to mu neříkej. +zazubí se na ni+ to tam asi taky bude dost vedro co? tak uvidíme, jak se nám bude chtít. +usměje se, a vtiskne jí pusu na hřbet ruky+ ukaž? +zazubí se a vlítne do vody po kotníky+ u všech bohů. +vyjekne, a zase letí ven+ dyt už je skoro léto! +vykulí oči+ mně umrznou nohy!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 kvě 2015 17:16

No to mu vůbec neřeknu. +uculuje se jenom a pak dostane záchvat smíchu+ Studený, že jo. +hihňá se+ A teďka si představ, že bys to měl takhle studený na zadku a tak kolem, to by bylo něco. +směje se+ No jo, on je ten oceán trochu pomalejší. +uculuje se+ Chceš je zahřát?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 31 kvě 2015 17:37

jako prase. +vykulí oči a taky se směje+ no, to by mi asi koule zalezly někam k žaludku. +tlemí se, a trochu se otřese+ a v létě to bude lepší? +uculuje se, a sedne si tam k ní do písku+ myslíš že se ještě daj zachránit? +zakroutí palcema+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 kvě 2015 17:41

No to asi jo. +koukne na jeho palce+ Rozhodně bysme to aspoň měli zkusit ne? Chceš ponožky? +uculuje se děsně nevinně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 31 kvě 2015 18:06

+přimhouří oči, jak se po něm culí+ a nebudu v nich pak mít písek? +zazubí se+ no asi jo, bez noh by se mi docela blbě kradlo, že jo. +zasměje se+ nehledě na to že bys mi dycky utekla, a to se nehodí. +pohladí ji pobaveně po zadku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 kvě 2015 18:17

Ale prosim tě. +usměje se na něj+ Vždyť mě by tvoje nohy taky chyběly. +usměje se a pak se k němu natáhne a políbí ho, aby si to tak nebral, když jí zazvoní telefon, tak ho zvedne a chvilku mluví+ Mno. +koukne na Lockeho+ Večer se jde do hospody, Byron potřebuje probrat něco děsně moc důležitýho. +uculí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí