Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Locke Lamora » 30 kvě 2015 16:15

+jde s ní dolů, a ve stájích se musí trochu uculit, pač si na něco vzpomene+ aspoň mi to konečně všechno ukážeš. +zazubí se, vyndá si sedlo a osedlá si druhýho koně+ a kam nejdřív? +mrkne na ni, vyšvihne se do sedla, úplně profesionálně+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 kvě 2015 16:18

Však už jsi to všechno viděl, ne? +usměje se na něj a vyskočí na koně a pobídne ho po zahradě k řece a kolem řeky+ Nutila jsem tě jzdit na koni po lese a tys remcal a tak. +zasměje se+ Pojedeme k útesům.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 kvě 2015 16:44

některý místa jo. +usměje se+ ale všecko ne, že jo, myslím, že třeba v lese bych se ještě furt doved ztratit. +zazubí se a pobídne koně, aby ji krokem následoval+ to si vůbec nepamatuju. +dělá se a zasměje se taky+ dobře, tam trefím. +uculí se a zrychlí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 kvě 2015 16:57

No ještě že já si to pamatuju za nás oba. +uculí se na něj a srovná s ním koňský krok a vyhlíží, jestli už neuvidí moře a útesy, jo jsou napravo od nich. Delta řeky je klidná a široká+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 kvě 2015 17:38

+nechá koně aby jí klusal po boku podél řeky, a dívá se, jak je to tam pěkný a klidný+ mohli bysme někdy jet někam na výlet. +napadne ho+ jako tady. tvůj svět je přece větší než jen tvrz a ten dům kde bydlí byron. +uculí se+ docela rád bych něco z toho viděl. +koukne na ni z boku, co si o tom myslí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 kvě 2015 17:47

+trochu překvapeně na něj koukne+ A ty by jsi chtěl? +usměje se+ No můžeme to víš, že můžeme. +přikývne a vážně ji to potěšilo+ A kam by ses chtěl podívat? Do nějakýho města, nebo do přírody? Do lesa, na hory, nebo někam hodně na jih? +vyzvídá, aby zjistila, co by chtěl a pak to mohla nejlíp naplánovat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 kvě 2015 18:06

no, mně by to přišlo hezký. +uculí se, a sjede z cesty směrem k útesům+ tak... přírodu máte podobnou ne? +koukne okolo+ lesy, a tak. co se líbí tobě? chtěl bych na nějaký místo, kde to máš ráda. nebo kam ses dycky chtěla kouknout. +usměje se na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 kvě 2015 18:43

Jo to máme. +přikývne s úsměvem+ Ale zas je trochu jiná, než u vás. Jako... ty detaily a tak. +uculí se na něj+ Já? No já nevím... +zadumá se+ Můžeme jet třeba do Paříže, tam jsem už dlouho nebyla. Už jsem tam sice byla, ale je to tam moc hezký. A do Říma a do Benátek. A pak jet do Rumunska na hory a chodit po horách. +napadne ji+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 kvě 2015 19:02

Tak můžem vyrazit na cesty a kouknout se kam budem chtít, ne jen na jedno místo. +uculí se+ a můžem si to zakreslovat do mapy. +usměje se na ni+ tak jo, to je město, že jo? +sonduje nenápadně+ tak jo +usměje se+ ale budeme chodit opatrně. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 kvě 2015 19:24

Příž, Řím a Benátky jsou města a Rumunsko je země. +přikyvuje a když dojedou k útesům, jakože pod ně a je tam kousek pláže, tak seskočí z koně, aby se tam mohli projít+ Jasně, že budeme chodit opatrně. +uculí se na něj+ Tam je to bezpečný.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí