Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Locke Lamora » 30 kvě 2015 15:58

to se děsně hodí, mít sluhu co? +zasměje se+ dost se mi to líbí. +opře se, pohladí si najedený břicho a natáhne nohy+ to bysme mohli, už jsme dlouho nebyli dole u útesů. +usměje se na ni a přikývne+ nebo kam bys chtěla jet? +usměje se, a vstane, aby mohli jít do stájí+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 črc 2015 22:01

Já chci wafle! +zazubí se na něj+ Ale s banánama, s ničím jiným ne. +zašklíbí se, když si to představí a jde do lednice, nachystat na to věci+ Ježiši, tady něco smrdí. +začichá tam+ To je ten salám! +zbledne a zezelená a znechuceně zamvře ledničku+ Ble, já budu zvracet.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 26 črc 2015 22:08

tak jo, vafle už jsme dlouho neměli. +usměje se, a připraví vaflovací pánev, a taky mísu na vafle+ co? já nic necejtím... +začichá taky+ ne! +vykulí oči, a honem jí přisune tu mísu+ ukaž já ti podržím vlasy. +chytne jí je vytřeštěně+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 črc 2015 22:12

Fůůůj do toho zvracet nebudu! +zatřese se a odhání ho s tou mísou+ Jenom to někam odnes ten salám a bude to dobrý. +koukne na něj a opře se o linku a vezme si banán, páč banány jsou v cajku a tak+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 26 črc 2015 22:19

no lepší než na podlahu! +uculí se, a ten salám odnese a rovnou ho na chodbě sní, pač jemu nesmrdí, tak aby to vyřešil :D+ dobrý? +usměje se na ni pak, a začne chystat to těsto na vafle+ nakrájíš banýány? +uculí se a radši ji kontroluje, jesli je v pohodě+
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 črc 2015 22:25

Jo, já budu krájet banány, díky. +usměje se na něj a nejdřív si ty banány loupe, půlku jednoho u toho sní. Pak je začne krájet to padne ta druhá půlka a ještě kousek dalšího+ Jak to jde? +uculí se na něj a kouká, jak míchá těsto a tak vyndá a zapne vaflovač+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 26 črc 2015 22:31

už to bude. +usměje se, a nalije těsto do přihrádek, zavře víko, a kuchyní se rozlije taková ta palačinková vůně+ jak to jde tobě? +uculí se, přitočí se k ní a obejme ji zezadu+ už je ti líp? +usměje se a vtiskne jí pusu na krk+
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 črc 2015 22:36

+usměje se, obejme ho kolem krku a skloní hlavu na stranu+ Když děláš tohle, tak je mi teda úplně nejlíp. +usměje se na něj a tulí se k němu+ Půjdeš se mnou dneska koupit jídlo pro lenochcoda, do zveromexu? Když se vzbudí naše šípková růženka, tak teda může jít taky. +pousměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 26 črc 2015 22:42

tak to jsem rád. +uculí se jí do kůže, a ještě trochu ji tam políbí+ jasně, koupíme mu taky nějaký hračky. +usměje se a přikývne+ no jo, znáš lockeho. dycky ho taháme z postele. +uculí se+ asi bysme se měli stavit taky u toho doktora. +koukne na ni s úsměvem opatrně+
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 črc 2015 22:46

No jo, on si hraje moc rád, hlavně na broučky: a spali a spali... +zasměje se vesele a pak se trochu zašklíbí+ Ale to nic není, já nechci k doktorovi. +jde ňoumat vafli z vaflovače+ Já se u doktora bojím. +zamumlá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré