Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Locke Lamora » 28 kvě 2015 23:38

otrávila to! +vykulí oči a zazubí se+ slyšíš to, bude bohatá vdova. +směje se, zakrojí do knedlíku a rovnou se do toho pustí+ je tam kafe od žida. +culí se s plnou pusou+ nejsou tvrdý, jsou moc dobrý. +zahuhlá, že si může taky dát+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 kvě 2015 23:42

Jo to byste totiž vůbec nepoznali, kdyby tam bylo kafe, že jo. +uculí se na ně a pak si taky naloží a zachvíli má boule za ušima+ Téda, dobrá jsem. +poplácá se po ramenou+ Moc se mi to povedlo. Pak budou ještě koláče. +zahuhňá s plnou pusou a cpe se dál+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 28 kvě 2015 23:54

je to děsně dobrý. +přikyvuje a cpe do sebe knedlíky na dvě sousta+ máme ještě na přidání? +zajímá se nenápadně+ a to teďka budeš vařit pořád? +uculí se+ to by náhodou bylo fajn. +vykulí oči+ jů, koláče! tak to já si nechám místo. +vrátí ten jeden knedlík do mísy, ale po rozvážení si ho zase vezme+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 kvě 2015 23:57

No pořád když se mi bude chtít. +uculí se na něj a koukne do mísy+ No jasně, jen si dej, ať ti neubydou svaly. +uculuje se+ Mno jo rebarborový. A moc dobrý, ujídala jsem. +uchichtne se a jí taky, ale tak jako normálně a je děsně ráda, že jim chutná+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 29 kvě 2015 00:11

já myslím že určitě bude. +uculí se+ jo to bysme nechtěli, to už bys nebyl tak pěknej. +přikyvuje Locke+ nesežer to, ať zbyde na večeři.+zazubí se na Jeana, a po druhý porci odstrčí talíř, že už nemůže, ale nejdřív ho teda vylíže+ ukaž, tak já ho podám. +nabízí se nezištně, a jde pro tác+
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 kvě 2015 00:14

Oh ty jsi tak hodnej. +uculí se na Lockeho, jak jde pro ty koláče+ A ještě dones kafe! Jako v hrnkách a zalitý. +instruuje ho a poskládá talíře na kraj stolu, že to Maltezius pak odnese a pod stolem si spokojeně natáhne nohy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 kvě 2015 13:52

A pit už budeš sama? +zazubu se a zalije jim tři kafata, kazdymu tak jak má rád i s cukrem nebomlikem, a přinese jim to na stůl+ tak už máš seznam na nákup? +usměje se na ni Jean+ jdeš dneska do camorru? +koukne na něj locke a prikyvne+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 kvě 2015 16:32

No ti se ještě uvidí. +uculí se na něj děsně moc a vezme si od něj pak kávu a koláč a napije se+ Mno... vem ty úhoře. +zamyslí se a přemýšlí+ No víš co? Vezmi co se ti bude líbit a já z toho pak něco uvačím nebo upeču. +usměje se na něj+ A vezmi mi nugát z toho dobrýho krámku.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 29 kvě 2015 23:46

tak jo. +usměje se na ni Jean, a zapíše si to za ucho+ a nějaký víno dobrý. +vymejšlí si locke+ fajn fajn tak já jdu. +zazubí se na ně Jean, rozdá pusy, a jde. Locke za ním mávne, a pak se na ni uculí+ a co plánuješ ty, krásko moje? +uculí se na ni Jean+
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 kvě 2015 14:59

Jo, víno vezmi určitě. +přikývne s úsměvem a oplatí mu pusu+ Já? No nádobí nechám na Malteziovi a já se asi půjdu projít... nebo spíš projet na koni. Půjdeš se mnou? +přijde k němu a prohrábne se mu ve vlasech+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré