Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Jean Tannen » 27 kvě 2015 23:30

+on si vlasy spíš jen tak prohrábne prstama a zatřepe hlavou, aby z nich vytřepal přebytečný kapky+ to je daň za boží život. +uculí se na ni přes zrcadlo, pohladí ji přes ručník po zadku, a taky si vyčistí ty zuby, jen tak v ručníku+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 kvě 2015 23:42

Tak to je daň, kterou jsem ochotna zaplatit. +zazubí se na něj a dá si na obličej nějakej krém a nakoukne nenápadně do ložnice+ Myslíš, že ještě spí? Co jste v noci dělali, prosím tě. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 27 kvě 2015 23:52

to je dobře. +zazubí se na ni, a taky nakoukne do ložnice+ nespí. +odvětí locke, rozvaluje se v peřinách, a kouká na ně, ještě trochu pomuchlanej od spánku+ vy dva ste úchylný. +obviní je do koupelny+ vstávat. a poránu. +otřese se+
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 kvě 2015 10:31

To není pravda ty lenochode! +zasměje se a skočí za ním do peřin+ Bylo už nejmíň půl desátý. To už vůbec není ráno. +uculí se na Jeana vědoucně+ Můžete si s lenochodem podat drápy. +uculuje se a pak mu dá pusu+ +Lockemu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 kvě 2015 11:00

Já jsem prostě noční tvor. +opacii vazne a zvedne prst+ a chlapa jak známo nepredelas. +zazubi se+ kustko. +natočí se k ní na bok, aby ji viděl do obličeje+ půl desátý docela určitě není ráno,ale noc. +vysvětlí jí to+ a co budem mít k snídani? Teda, obědu? +uculi se když koukne na hodiny+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 kvě 2015 12:20

No to nepochybně jsi, pane zloději. +uchichtne se a pak na něj děsně moc vážně kouká, jenom koutky jí občas trošičku cuknou, ale jinak je úplně vážná a pokyvuje hlavou, že má pravdu+ Ano zajisté, pane zloději. +přikyvuje+ No co... +zazubí se na něj+ Co si ukradneš! +směje se+ Já budu vařit,a le ještě jsem ani nezačala.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 28 kvě 2015 15:20

+Jean na ně kouká a oblíká se u toho, ale culí se+ my máme totiž teďka ženušku. +informuje Lamoru, a směje se+ zajisté, pane zloději. +zazubí se, a jde si k nim sednout+ oh, tak vařit. +přikyvuje Locke, a udělá uznalej obličej+ tak snad abysme začali, co vy dva?
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 kvě 2015 15:42

+vyplázne na něj jazyk+ Nesmějte se mi, nebo budete mít prd. +uculí se na ně tak napůl v žertu+ My bysle začali dva? +uculuje se +j8 to udělám, vy můžete jít dělat takový ty mužský věci, jako popíjet whisky a hrát kulečník, ale kdyby mě někdo navštívil v kuchyni tak se vůbec zlobit nebudu. +zaculí se na ně, vyskočí z postele, zahodí ručník a jde se na to oblíct+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 kvě 2015 16:33

My se smejem s tebou! +zazubi se locke+ no my bysme začali tři, jsem myslel. +uculi se, a kdyz se oba oblikaj, tak se teda taky vyhrabe a jde si najít něco na sebe+ oh, mužský věci. +prikyvuje a zazubi sr+ jako doutníky a tak. Sermovani. +vykuli oci na jeana+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 kvě 2015 19:03

No sermovat muzete taky to jo. Jen si prosim vas nic neudelejte. +uculi se na ne a pak jim jde dat kazdymu pusu+ Ale jestli mi chcete mermomoci pomahat tak ja se branit nebudu to by me ani nenapadlo. +Uculi se zmizi se smichem do kuchyn+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré