Podkrovní byt

Moderátor: Victoria

Re: Podkrovní byt

Příspěvekod Victoria » 12 kvě 2014 23:00

Jasně, kam bych jinam šla. +pousměje se+ Musím to tu každej den otevřít, a tak. +pokrčí rameny+ Já vím, co dělat když mě kluk podvádí, a jak se srovnat s tím že je to kretén, ale tohleto... ty si vlastně nic ani neproved. +chytne ho za tu ruku a sundá si jí z obličeje+ Ale já furt musim myslet na to, že bys nebyl, že bys byl celej studenej a kamennej a chtěl mě sežrat. +položí si dlaň do tý jeho a kouká jak je proti němu menší+ A že za to můžu, že tě dohánim tak daleko. Prostě... asi tě potřebuju chvíli nevídat.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 kvě 2014 06:25

Naštěstí jsem nic neproved. +prikyvne s úsměvem+ A sežrat... Sežrat té chci od první chvíle co jsem té uviděl. +přizná se jí a trošku sklopi oči ale pak se na ní zas koukne a odhodlaně prikyvne+ Dobře. +souhlasí+ Nechám té tady. Ale dělám to fakt nerad kočko. Když budeš něco potřebovat... Cokoliv tak víš kde mě najdeš. +pevné ji stiskne ruku a ještě ji dá pusu než se zvedne+ Miluju té. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 kvě 2014 14:23

+musí se uculit, a palcem ho pohladi po ruce+ já vím, kde tě najdu. +prikyvne, a jak odchází, je jí z toho tak zvláštně smutno+ já vím. Já vím, ze jo. +usměje se, a trochu natočí hlavu, aby mu dala pusu na tvář a ne na rty+ dej ns sebe pozor. +dodá ještě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 kvě 2014 16:17

tak jo. +přikývne s úsměvem a ještě jí dá pusu+ Měj se tu hezky. Budu na tebe čekat. +slíbí jí, ještě se na ni jednou usměje a pak už radši jde, jinak by se tam zdržoval do nekonečna, jenom by tam seděl a koukal na ni a to by mu úplně stačilo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Byron » 13 kvě 2014 16:25

+přijdou jí tam nějaké drobnosti. Kytka a malá bonboniérka+

Obrázek

Obrázek
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 kvě 2014 16:57

+ještě chvilku jen tak leží a zvažuje to, a pak už se svýma myšlenkama nedokáže vydržet, tak se sebere a jde dolů do čajovny, kde má furt co na práci, bere si večerní směny, aby nemusela sedět nahoře sama, a jednou dvakrát se nechá od Aidana a Cassie vytáhnout ven na panáka, takže přes den na to nemyslí a funguje, nejhorší je to v noci, když přijde domů a má si lehnout do studený postele. Když jí přijde dárek, tak se musí uculit a je fakt potěšená, kytky si dá do vázy na okno, a čokoládu sežere na dva zátahy, takže je smutná a ještě k tomu přežraná, a neví moc, co bude dělat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 27 kvě 2015 22:09

Tak jo. +usměje se, poklidí tam poslední věci, pozhasíná, a ještě chvilku se ta rozhlíží a usmívá se, pač to tam klape, a je to její, má po práci a nahoře na ni čeká boží kluk, a je to prostě takovej pěknej moment, a říká si, že jí nic nechybí, skoro nic. pak odloží hadru, a jde za ním do bytu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 kvě 2015 22:29

+zatím to tam prošmejdí, koukne, jaký tam má knížky a pustí nějakej strej šlágr na gramofonu+ Ty jo, kočko. +uculí se na ni nevěřícně, když tam za ním dojde+ To je neskutečný jaký poklady tady schováváš. +sesune se na gauč a zapálí si+ To hle jsem neslyšel už leta. +pokyvuje si lvou do rytmu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 kvě 2015 22:38

no jo, já děsně ráda chodím do antikvariátů. +uculí se, a otevře okno, pač je ta trochu zatuchlo+ líbí se mi jak to tam voní, a tam se občas najdou pořádný parádnosti. +zazubí se, posadí se na parapet a zapálí si+ šoupu to sem, aby nám to nepřekáželo doma.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 kvě 2015 22:42

ty jsi prdlá. +zasměje se vesele+ Přesně takovýhle prdlosti na tobě žeru. +zazubí se na ni a vyfoulne kouř a chvilku na ni kouká+ A máš tu něco k jídlu, nebo mám něco objednat abysme bídně nezahynuli hlady? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Prostory pro zaměstnance