Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Jean Tannen » 23 kvě 2015 19:16

to má fez, sehnali jsme mu ho v Camorru. +zazubí se a zatroubí lenochodovi na nos+ takova jenom komorní ožíračka. +culí se, a hladí ji trochu po noze pod nohavicí, jen tak, pač je to fajn+ oh, tak to my schvalujeme. +přikyvuje vážně+ to mi děsně moc schvalujeme +chechtá se jí Locke do vlasů+ chceš napustit vanu?
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 kvě 2015 19:25

Ty máš tak roztomilej fez. +uculuje se na lenochoda a pak na ně+ Oooo, to jsem tak ráda, že to mám povolený. +směje se+ Tak jenom malou ožíračku, pozveme i kluky Phillipa bude mít radost zase jednou. +uculuje se na ni+ Ano, vanu, prosím. +přikývne+ Ta mi tak chyběla. Půjdete se mnou?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 kvě 2015 19:43

ve skříni má barevný, na každej den v tejdnu jinej. +pošeptá jí spiklenecky, celej veselej+ tak jo, orgie na tvrzi! +zasměje se, a vyskočí+ jasně že jo. +přikyvuje+ na záda si nedosáhneš že jo, měla bys je špinavý. +zazubí se nevinně, a jde jim napustit vodu, hezky teplou, a spoustu pěny do ní, a nějaký ty svíčky+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 kvě 2015 20:08

Ooo, ty budeš lenochodí štramák, určtě sbalíš každou lenochodku kolem. +hladí lenochoda a usměje se na Lockeho+ Tak dobře. +přikývne s úsměvem a jde pověsit lenochoda na strom, aby se tam držel+ Půjdeš taky? +usměje se na Jeana+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 23 kvě 2015 20:21

jo, na to fezy fungujou? +uculí se Locke, a hnedka si jeden fez nasadí+ jasně, vy byste tam určitě dělali nemravnosti beze mě. +zasměje se Jean, chytne ji za ruku, a vezme ji za Lockem do koupelny, vana už je napuštěná, a Lamora svlečenej+
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 kvě 2015 20:50

No když jsi malý roztomilý lenochod tak určitě ano. +směje se a pošoupne mu fez na bok a jde s ním do koupelny+ Téda, ty sis pohnul. +uculí se na Lockeho a taky se svleče+ Budeme tu dělat nemravnosti všichni. +uculí se a vklouzne do té horké vody+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 kvě 2015 21:02

To si piš. +zazubí se, a podrží jí ruku aby neuklouzla na vlhkým, a hnedka zajede pod pěnu za ní, aby mohli společně šmírovat Jeana, jak se svlíká a připojí k nim+ musíme si pořídit větší vanu. +usoudí, když se tam nějak porovnají+ tak co, kůstko, dobrý? +uculí se, a pohladí ji pod vodou+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 kvě 2015 21:20

+okukuje Jeana po nos v mydlinkách a jen se culí a oči jí svítí a pak mu tam udělá místo+ Ale takhle se k sobě můžeme tulit. +uculuje se a jenom se nenápadně dotýká jejich kůže pod vodou+ Je to paráda. +uculuje se+ Tole mi chybělo. +opře se tam úlevně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 23 kvě 2015 21:33

vy ste děsný šmíráci. +zasměje se, když k nim leze, a oni ho oba okukujou+ jo, to je moc velký plus. +uculí se, a pod vodou ji u sebe obejme+ mně taky. +vydechne, a s úsměvem se opře na druhý straně, aby se na ni mohl dívat, jak je spokojená+
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 kvě 2015 21:44

+opírá se tam a kouká na ně oba dva, tak na střídačku a je jí moc pěkně, chytne Lockeho za ruku a Jeana hladí špičkou nohy+ A že mi někdo po vaně namasíruje záda, že jo? +uculuje se na ně roztomile+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré