Knihovna

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Knihovna

Příspěvekod Neferet » 21 led 2013 21:18

Moje nejoblíbenější místo. Můžete mě zde často zastihnout při hledání nějakého svitku či knihy nebo při různých překladech.

Dveře, které uzavírají celou místnost a jsou centrem všechn obranných a bezepčnostních kouzel.

Obrázek

Knihovna čítá několik tisíc děl, které se snažím stále doplňovat o nové výtisky.

Obrázek

Zadní část knihovny:

Obrázek
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Re: Knihovna

Příspěvekod Neferet » 21 led 2013 23:32

+vrazí dovnitř div, že dveře drží v pantech+ Co myslím, že chci dělat? +zavrčí zatímco míří podél regálů knih přímo ke stolu vzadu místnosti+ Chci ho nakrájet na nudličky, pak na kostičky a nakonec ho ugrilovat. Pak jeho popel osobně rozpráším do všech koutů obou světů! +vřítí se ke stolu a mávne rukou, načež před ní rozestoupí police s knihami za stolem a odhalí tak malou místnůstku se zbraněmi, knihami a různými talismany a oblečením+ A až to udělám, tak najdu toho zrádce, co ho skrýval a postarám se, aby žadonil o odchod do pekla!
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 led 2013 23:38

+běží za ní snažíc se s ní udržet krok a jen překvapeně těká očima po místnosti, do které jí sestra zavedla+ To snad nemyslíš vážně! +vyprskne naštvaně, nelíbí se jí že se sestra trápí a je tak vzteklá, ale zároveň se jí také nelíbí, že hodlá opět rozhodovat za ní+ Tohle je můj boj, Neferet! Už nejsem malá... dokážu se o něj postarat. +vtěsná se mezi ní a vchod do té malé místnůstky+ Prosím Neferet, tohle je můj boj. Neřekla bych ti o tom kdyby na tom netrval Marius a Rada. Lepší, když jsem ty zprávy přinesla já než oni. +upře na ní svá zelená očka+ Nech ho mě.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » 21 led 2013 23:41

+Jasmine téměř neposlouchá je zaměřená do sebe, na svůj vztek a na touhu se připravit k boji. zarazí se až ve chvíli, kdy jí sestra zatarasí cestu. zavře na chvíli oči, aby se uklidnila a pak je pomalu otevře+ Víš, že to nemůžu udělat. +upře na ní pohled plný bolesti z prožitého a neúspěšného+ Byl to můj úkol. Postarat se o tebe a selhala jsem. Víš jak je Senders nebezpečný a já nedovolím aby ti opět ublížil. Tentokrát neselžu. +sevře jí pevně ramena a zahledí se jí do očí. nikdo neví, co Jasmin tenkrát zažila. nikdy o tom nemluvila+ Víš, že je to správné řešení. Nemáš dostatečnou moc na to, aby ses mu postavila a já o tebe nemůžu opět přijít.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 led 2013 23:46

+sleduje její výraz, pohled jejích smutných a najednou tak uštvaných očí. ví, že má pravdu. vždycky byla ta, kdo z nich dvou měl větší moc a ona se své sestře v této rovině nikdy nemohla vyrovnat a nikdy nevyrovná. navíc ve skrytu duše ví, že by to nedokázala, opět se mu postavit. když jí sem poslali tak šla. bez odporu. prostě šla, protože utíkala. chtěla utéct před vzpomínkami a vším tím, co ten muž představuje. utéct sem a doufat, že jí sestřička zachrání. ale přesto se v ní teď bouří něco, co nechce dovolit, aby za ní riskovala život+ Já vím. +vydechne a sklopí pohled+ Nemám dostatečnou moc na to ho zničit... ale... +zvedne k ní prudce zrak+ ...nenechám tě jít samotnou. Jde po mě, ne po tobě.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » 21 led 2013 23:49

+sleduje svojí malou sestřičku a boj, který se v ní odehrává. tiše si povzdechne a prudce jí obejme+ To nejde. +zakroutí pomalu hlavou+ Musíš zůstat tady. Budeš tu v bezpečí a já se budu moci lépe soustředit na boj. +zašeptá a kousek se od ní odtáhne+ Prosím Jasmine. Slib mi, že tu zůstaneš... nemůžu přijít i o tebe. +zvedne jí tvář tak, aby se jí mohla zahledět do očí+ Budu ti každý den posílat zprávy... informovat tě o tom, co se děje.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 led 2013 23:54

Neferet! +vyjekne na protest jejích měnících se nálad a pocitů. chvilku jí trvá, než sestru také obejme a položí jí hlavu na rameno, dokud se od ní Nef kousek neodtáhne. upírá pohled na látku jejího trička a vehementně kroutí hlavou, nemůže tu zůstat a nechat jí jít samotnou. ne když to všechno je její vinna+ Chci jít s tebou. +zašeptá, když se jí opět zahledí do očí. bojuje s tím vzrůstajícím pocitem, že tak to má být. že tu má zůstat v bezpečí a nechat svojí velkou sestru o všechno se postarat, tak jako pokaždé+ Tak dobře... +vydechne tiše. ví že je to správné, ale to neznamená že se jí to musí líbit+ ...zůstanu tady, ale chci vědět všechno co se děje. A... +zvedne jí prst před obličej+ ...nebudeš mě na dálku kontrolovat.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » 22 led 2013 00:00

+oddechne si, když její malá sestřička ustoupí a slíbí, že tu zůstane. tiše se zasměje její formě protestu, ale nic nenamítá+ Dobře... nebudu tě kontrolovat. +slíbí zlehka, samozřejmě že bude vědět co se tu děje, ale má v plánu požádat někoho jiného. jemně jí políbí na čelo a jemně přinutí ustoupit stranou+ Napíšu ti seznam a instrukce jak se v tomhle světe chovat. +mávne rukou ke stolu, kde se vzápětí do vzduchu vznese brk a na stole rozvine pergamen, aby se brk roztančil v záplavě slov, zatímco Neferet vstoupí do malé místnůstky, aby se převlékla a připravila+ V patře budeš mít připravený pokoj se vším všudy... najdeš tam i šaty na Styxin ples... slíbila jsem, že přijdu, takže to budeš muset vzít za mě. +otočí se na ní a spiklenecky mrkne+ Bude se ti tam líbit. +pousměje se, než pokračuje v přípravě+ Je to tu jiné, než u nás a až na jednu vyjímku nikdo neví kdo jsme a chci aby to tak zůstalo. Na plese se setkáš s Tonym a Styx. Jsou to mojí nejlepší přátelé na tomhle světě, tak se k nim chovej uctivě a nedělej mi ostudu. +dodá s lehkým nádechem humoru, aby odlehčila situaci+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 led 2013 00:04

+tiše si povzdechne nad svojí prohrou, ale když se na to podívá z jiné strany, tak musí uznat, že tohle bezpečí se jí zamlouvá víc. nebojí se boje a bolesti, nezaváhá když bude muset pozvednout zbraň, ale jsou chvíle kdy je tak ráda, že jí výchova nutí podvolit se vůli staršího sourozence+ Pořád se mi to nelíbí. +holt musí mít poslední slovo, ale ustoupí stranou, aby se nepletla+ Nejsem malá... +zopakuje podrážděněji, než měla v plánu, nad čímž se zamračí+ Dobře půjdu na ten tvůj ples a seznámím se s tvými přáteli, ale jestli vynecháš jediný den kdy máš poslat vzkaz, tak se vracím. +vystrčí bradu bojovně před. ve chvílích kdy není nucena sledovat smutné oči své sestry se stává bojovnější a tvrdohlavější+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » 22 led 2013 00:21

Já vím... +povzdechne si, těžko říct jestli nad její poznámkou nebo podrážděným napomenutím. možná nad obojím+ Moc dobře vím, že si poradíš, ale musíš pochopit, jak moc je to tu jiné. +jemně se na ní pousměje a přejde k ní+ Uvidíš, že se ti tam bude líbit. Jsou tu strašně moc fajn lidi a dobří přátelé. A slibuju, že se vrátím co nejdříve. +na chvíli jí v očích zaplane stejný oheň jako před chvilkou a těžké kapky začnou bubnovat do skla oken+ Teď mě napadlo... zapomněla jsem na to, že mám nahoře několik vybavených pokojů... co kdyby ses na ně šla podívat a jeden si vybrala? +navrhne s úsměvem+ Já se zatím připravím a pak za tebou přijdu.
Neferet
VIP Member

Další

Zpět na Sídlo Darktor