od Neferet » 22 led 2013 00:00
+oddechne si, když její malá sestřička ustoupí a slíbí, že tu zůstane. tiše se zasměje její formě protestu, ale nic nenamítá+ Dobře... nebudu tě kontrolovat. +slíbí zlehka, samozřejmě že bude vědět co se tu děje, ale má v plánu požádat někoho jiného. jemně jí políbí na čelo a jemně přinutí ustoupit stranou+ Napíšu ti seznam a instrukce jak se v tomhle světe chovat. +mávne rukou ke stolu, kde se vzápětí do vzduchu vznese brk a na stole rozvine pergamen, aby se brk roztančil v záplavě slov, zatímco Neferet vstoupí do malé místnůstky, aby se převlékla a připravila+ V patře budeš mít připravený pokoj se vším všudy... najdeš tam i šaty na Styxin ples... slíbila jsem, že přijdu, takže to budeš muset vzít za mě. +otočí se na ní a spiklenecky mrkne+ Bude se ti tam líbit. +pousměje se, než pokračuje v přípravě+ Je to tu jiné, než u nás a až na jednu vyjímku nikdo neví kdo jsme a chci aby to tak zůstalo. Na plese se setkáš s Tonym a Styx. Jsou to mojí nejlepší přátelé na tomhle světě, tak se k nim chovej uctivě a nedělej mi ostudu. +dodá s lehkým nádechem humoru, aby odlehčila situaci+
Draco dormiens numquam titillandus