Obývací pokoj

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 led 2013 23:01

+polekaně sebou trhne, když sestra tak vyletí. čekala, že to bude zlé, ale nečekala, že to bude tak vzteklé. těkne pohledem k oknu, za kterým se začínají sbíhat tmavá mračka. vypadá to na pořádnou bouři, ne že by se tomu mohla divit+ To nám všem... ale zdá se, že jedna ze stran ho před námi skrývala. Nemáme přesné tušení která, ale zatím to vypadá na Vyhnance... každopádně to začalo nenápadně. Několik záškodnických akcí, pár útoků... nejdřív jsme si mysleli, že se objevila nová frakce, jak se čas od času stává a vyjeli jsme to vyšetřit... ale...
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » 21 led 2013 23:11

+začne opět přecházet sem a tam, na tváři čím dál tím víc zamračený a naštvaný výraz+ Jedna ze stran? +zastaví své přecházení+ To se mi nezdá... Vyhnanci nejsou sice svatoušci, ale i tak mojí tu svojí čest. +pohodí podrážděně rukou, než se opět vydá k oknu a pak zpět+ Byl tam, že? +povzdechne si najednou vyčerpaně, když jí něco dojde+ Počkat. Vyjeli jste to vyšetřit... jak je to zatraceně dlouho, co jsi Senderse viděla? +upře na ní svůj podezřívavý pohled pod kterým se Jasmine nervozně zavrtí+ Zatraceně Jasmine! Proč ste mi to neřekli dřív? Sama moc dobře víš, jak nebezpečný může být. Co kdyby se ti pokusil opět ublížit... +její vztek vyšumí na vteřinku do ztracena, když její sestra sklopí zrak k zemi+ To snad ne. +vydechne, než se za jejími zády za okny zahřmí a zableskne+ Přísahám, že ho ulovím jak prašivého psa! A tentokrát se osobně přesvědčím, že jeho tělo skončí v plamenech! +splyne jí ze rtů zlověstné a rozzuřené zavrčení, když se otočí na podpatku a vyrazí z místnosti+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 led 2013 23:14

Taky se mi to nechce líbit, ale nikdo jiný nás nenapadl. +zakroutí zamyšleně hlavou, než se začne kroutit pod sestřiným pohledem. ví, kam její myšlenky míří a ani trochu se jí to nelíbí+ Nějakou dobu, už to víme... +zamručí tiše, snažíc se skrýt paniku v očích způsobenou nehezkou vzpomínkou tím, že sklopí zrak k zemi. nutno podotknout, že zbytečně. Neferet nikdy nebyla hloupá. prudce k ní zvedne zrak, když se tak rozzuří, čekala zlost, ale ani jí nenapadlo, že to bude takové+ Neferet?! +vyjekne, když se žena otočí na podpatku a vyrazí ven z místnosti+ Kam jdeš? +vyskočí na nohy, aby se za ní mohla rozeběhnout+ Co si myslíš, že chceš dělat?
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 úno 2013 15:12

+vesele se zasměje+ Škoda, myslím že byste spolu dobře vycházeli. +pokyvuje vesele hlavou, zejména když se jí v hlavě vynoří představa Christiana jak pádí před rozzuřeným tygrem, ne že by věřila tomu, že by se něco takového stalo skutečností+ To jsem ráda. +špitne a hodí po něm očkem+ Beze všeho pokud si nevážíš svého sluchu. +zazubí se na něj vesele, o svém umění hraní na piáno má své vlastní jasné představy, ale možná si ho jen dobírá+ Jo, ti vychovatelé to vůbec nemají lehké. +zakroutí se smíchem hlavou+ Vzpomínám si, jak se jednou nás učitel hudby rozhodl, že není vhodné, abychom od hraní stále odbíhali. Tak mě jednou přivázal nohu ke stoličce, ale jaksi zapomněl, že se dá přenášet. Dalo mi to trošku práce, ale nakonec jsem zdrhla i se stoličkou. Tenkrát neuvěřitelně supěl, myslela jsem, že dostane infarkt. +směje se tiše jak vzpomíná, když je provede chodbou až od obýváku+ Můžem udělat dohodu. Já ti zahraji na piánu a ty mě na kytaru. +navrhne s veselým jiskřením v očích+ Dáš si něco k pití? Čaj, kávu, víno nebo další alkohol co tu najdu? Pořád se v něm vyznám. +zazubí se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 úno 2013 15:51

Kočky mě moc rády nemají. Asi si pamatují, jak jsem jako kluk tahal za ocas. +zasměje se+ Myslím, že to zvládnu. +přikývne vážně+ Jednou jsem se omylem dostal na trash metalový koncert, ani kdybys to piáno zapálila, nemohlo by to být horší. +zazubí se na ni+ Tak to si dovedu představit. +zasměje se a představuje si ji, jak běží chodbou se stoličkou na noze+ Já jsem akorát hrál tak dlouho tak děsně, až se učitelka rozplakala a vyhodila mě. +uculí se+ Ty tu taky máš kytaru? +podiví se+ Víno si dám rád, červené prosím. +přikývne s úsměvem, vezme si od ní láhev a otvírák a pustí se do odšpuntování+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 úno 2013 16:09

A kdo ne? +zasměje se vesele a zavrtí nad tím hlavou+ Trash metalový koncert? To je takový to co zní jako bys vyhodil do povětří celý město? +zajímá se vesele, nejspíš nějaký koncert viděla v televizi+ Taky dobrá strategie. +rozesměje se, když si to pokusí představit+ Nedalo by se to už klasifikovat jako týrání učitele? +zajímá se se smíchem+ Možná kdybych zahrabala, tak tu něco najdu. Sice nejspíš bude celá zaprášená a od pavučin, ale mám dojem že se na ní sestra pokoušela naučit hrát, když přišla sem. +zlehka pokrčí rameny, zřejmě se o to pokoušela velice krátce+ Hned to bude. +usměje se na něj zářivě a na chvilku odběhne, aby se hned vrátila se sklenkami a lahví červeného+ Prosím. +předá mu lahev i s otvírákem a skleničky mu hezky podrží+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 úno 2013 16:52

Asi jako kdyby někdo traverzou mlátil o kolejnice, ano, vidím, že už jsi měla tu čest. +zasměje se+ Možná dalo, ale ona mě týrala první! +uculí se+ Neměla si začínat. +zatváří se vážně, ale cukají mu koutky+ Vyrukovat na mě s Chopinovými šílenými valčíky, to se dělá? +rozesměje se+ To bude asi taky pěkně rozladěná. +přikývne, když to slyší+ Ale proč ne, zkusit to můžu. Ovšem nečekej od toho zázraky, vážně jsem to už spoustu let neměl v ruce. +usměje se, rozdělá láhev a nalije jim do skleniček víno+ Takže na co si připijeme? +zeptá se s úsměvem a jednu skleničku si od ní vezme+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 úno 2013 17:04

Jenom v televizi, naštěstí. +pokývá se smíchem hlavou+ No samozřejmě. Učitelé si vždycky začínají jako první. Přímo si o to všechno říkají. +pokyvuje vážně hlavou, ale koutky rtů jí cukají v úsměvu a v očích jí vesele jiskří, než se vesele rozesměje+ Žádný strachy, když chci tak má hudební hluch. +usměje se na něj nadšeně+ Hmn... +zamručí zamyšleně, nakloní hlavu na stranu s chvilku se na něj jen dívá+ ...co takhle na nový začátky? +navrhne s úsměvem+ Což mi připomíná, že by musíš prozradit jak jsi dopadl u toho vašeho soudu a co Vanessca. +usměje se na něj opravdu mile, protože jí to skutečně zajímá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 úno 2013 17:37

Tak tos přišla o tu pravou zábavu, být politá pivem, spálená cigaretou a trefená plechovkou, to patří ke koloritu. +zasměje se+ Přesně tak, nechápu, čemu se potom diví. +souhlasí pobaveně+ No, to bude pravděpodobně potřeba. Doufám, že má aspoň všechny struny. +usměje se+ Tak tedy na nové začátky. +souhlasí, přiťukne si s ní a napije se+ Dobré víno. +pochválí jí ho a trochu podmračeně se pokouší přijít na to, proč chutná trochu jinak,než je zvyklý+ To je od vás? +zeptá se nakonec+ Dopadl jsem... asi dobře. +odpoví zamyšleně+ Sice jsem nedostal plnou péči, ale moje žena taky ne, budeme se o Van střídat. Teď je zrovna u ní, tak jsem ji nemohl přivézt s sebou. +vysvětlí+ Ale asi je to takhle nejlepší. +pokrčí rameny+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 úno 2013 17:49

No, myslím, že něco takového si klidně nechám ujít. Popálená jsem byla v životě už dost. +zasměj se a zavrtí odmítavě hlavou+ Sem si jistá, že se sestra o ní docela dobře starala, takže struny by mohla mít. +pokývá s tichým smíchem hlavou+ Na nové začátky. +rozzáří se jak sluníčko a po přiťuknutí zlehka upije+ Děkuji. +usměje se a usadí se na jednu stranu gauče, jednu nohu složí pod sebe a opře se bokem o opěrku, aby seděla víc čelem k Christianovi až se usadí+ Ano, prosím. Z vinic od Mlžného jezera. +pokývá s úsměvem hlavou+ Takže mezi vámi bude pravidelně putovat? +zajímá se jestli to dobře pochopila+ Proč myslíš? +nakloní zvědavě hlavu na stranu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor