Gotham

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Gotham

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 led 2013 19:10

I snaha se cení. Usměje se rozpustile a zavěsí se do něj. Vůbec jí nepřekvapí a ani nerozhodí, že - opět - musí trochu zaklonit hlavu, aby mu viděla do očí. Jestli myslíte místo, kde jsem se narodila, tak to bylo Turecko. Prozradí s úsměvem. Ale pak jsem se přestěhovala do Irska, který považuju za svůj domov. No a taky často pobývám na své chatě ve Finsku. Zadívá se mu do očí a mimoděk zlehka přejede rukou po jeho zádech. A vy tady bydlíte od malička? Je to zvláštní město... Pohlédne na okamžik ven. Hned jak jsme sem přijeli, cítila jsem ten zvláštní náboj, atmosféru, nebo jak to popsat. Znovu se na něj zadívá. Docela se mi tady líbí. Pousměje se.

Batman: +nastoupí za ní a usadí se do druhé sedačky.+ Myslím, že to bude dost podobné... +usměje se křívě a chce ji zarazit, aby nemačkala žádný čudlíky, bohužel pozdě.+ Jo, myslím, že to bude nejrozumější. +zakroutí hlavou, ale koutky mu pobaveně cuknou. Začne mačkat spoustu čudlíků po sobě, stroj se najednou rozburácí a vteřinu nato se řítí snad třísetkilometrovou rychlostí. Zrychlení je zamáčkne hluboko do sedadel, až je nemožné byť jen otočit hlavu. Když se přetlak vyrovná, je to lepší, ale pořád je to dost podoné jízdě v raketě.+ Zdá se, že máte slabost pro nebezpečné věci, slečno.. Řekne aniž by odtrhl pohled od silnice. Byla jste taková vždycky? Krátce na ni pohlédne.
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 19:17

Pardon. +uculí se kajícně, ale oči jí pobaveně svítěj+ Tak na to šlápněte, ať- +zrychlení ji sebere dech, chvilku má pocit, že propadne skrz sedačku+ Boží! +vyjekne a sleduje okolí, co se jim bleskově míhá kolem okýnek+ Já bych řekla, že to tak bylo vždycky. +zapřemýšlí o tom+ Jak člověk jednou zažije adrenalinovej rush, tak už nemůže přestat. Teda, to znělo pěkně feťácky. +zasměje se+ Ale vy taky nevypadáte jako chlápek, co po večer sedí v trenkách u televize. Máte pod tím vůbec trenky? +mrkne na něj, napůl si dělá srandu+ Kde člověk přijde k takovýmuhle... autíčku? +vyzvídá a radši než na krajinu sprintující za oknama kouká na drsňáckýho řidiče+

+s hlavou na stranu si spokojeně prohlíží Wenain dortovej zlepšovák+ To se mi moc líbí! +uchechtne se a když ho políbí, pořádně si ji na sebe namáčkne a chytne ji zezadu za krk. Chvilku jí dravě oplácí polibky, až má jeho líčidlo rozmazaný po celý tváři, a když ho kousne, zmáčkne jí prsty zezadu krk a silou ji od sebe odlepí+ Ale, ale, ale, kočička má drápky? +zašklebí se pobaveně a oči mu maniakálně blýskaj+ Málem jsme přišli o ohňostroj, drahoušku. +jeho stisk se změní v pohlazení a docela lehounce jí sjede po zádech na bok. Nakloní hlavu jako by naslouchal nějakejm skrytejm hodinám a pak se spokojeně ušklíbne+ A už. To. Jede. +pronese nedočkavě a po každým slově máchne ve vzduchu prstem. Na poslední máchnutí se ozve hlasitý pípnutí, pak tlumenej výbuch, stůl se rozlomí v půlce a hora šlehačky se rozprskne ve vzduchu. Dámy v ošlehačkovanejch robách začnou ječet, personál zmateně pobíhá a ze stropu tiše odkapávají bílý závěje. Naštěstí je taneční sál v jiný místnosti, takže Beccu a Bruce to vůbec nemusí trápit. :D + Jo, jo, jo, jo, jo! Jen křičte, křičte, andílkové! +opakuje si nadšeně, očividně v rauši, chraptivě se chechtá, olizuje si rty a přitom nepřítomně hladí Wenai po boku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 19:29

Bruce: +zasměje se+ To jsem rád. +nenápadně ji k sobě pomalu přitiskne, takže už tančí tělo na tělo a zadívá se jí do obličeje+ Vpadáte trochu Turecky. +zasměje se+ A trochu Irsky. To v sobě máte skoro celý svět, když žijete na tolika místech. Je to... exotické. +dál s ní pomalu tančí+ Narodil jsem se v Gothamu. +přikývne+ Ale mí rodiče brzy zemřeli, zabila je mafie. +žekne se stopou smutku v hlase+

Wenai: +když ji od sebe odtrhne, tak Wenai, udýchaná, v očích vzrušení se jen toše zasměje+ Já toho mám víc, žolíku. +řekne potichu s úsměvem, přitiskne se k němu klínem, trochu se zakloní a když odpočítává, tak si nedočkavě olízne rty a odpočítává s ním a fascinovaně sleduje dort, směje se jak blázen a je jí úplně šumák, že je z jedné strany od šlehačky+ To je přímo šlehačková bomba! +zasměje se, celá u vytržení se pohledem konečně vrátí k němu+ Tak... +prudce oddechuje+ Smím prosit sladkej tanec. +zvedne tázavě obočí a chytne se ho, jednou rukou za rameno, druhou za ruku, jako když jdou tančit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 led 2013 19:45

No popravdě, Turci mají krev většiny národů Evropy i Asie. Harémy si držela většina mužů z vyšší společnosti a nějakou tu otrokyni měl v podstatě každý svobodný občasn, ať to byla konkubína nebo jen holka pro všechno. A samozřejmě s nimi měli i děti. Ušklíbne se. Evropanky měli Osmanští sultání obzvlášť rádi, protože byly mnohem... chvíli hledá správně slovo. ...nezávislejší než Turkyně. Na druhou stranu u nich byl ale velký problém s jejich vírou, křesťanky často raději spáchaly sebevraždu, než přijmout život konkubíny. Pokrčí rameny. Pošetilé nány. Ohrne pohrdavě rty. To je mi líto... Podívá se na něj účastně a zlehka ho pohladí po rameni. Muselo být těžké přijít jako dítě o oba rodiče. Zkoumavě se na něj zadívá. Myslím ale, že ať vás vychoval kdokoliv, odvedl vynikající práci a vaši rodiče by na vás jistě byli hrdí. Usměje se na něj vřele.

Batman: Myslel jsem si to... +přikývne, jakoby ho to vůbec nepřekvapilo.+ Nedivil bych se, kdybyste své rodiče přivedla do blázince. Ušklíbne se pobaveně. Ne, nemám trenky. Dávám přednost boxerkám. +odpoví jí bez mrknutí oka, ale i v tlumeném světle batmobilu je vidět, že se pobaveně usmívá. To už vyjeli z centra města a projíždějí depresivními čtvrtěmi starých, opuštěných továren, chudinských čtvrtí a vůbec místy, kde zločin je zákonem. Jejich pekelnému stroji se ale do cesty nepostaví ani ten nejtvrdší zločinec.+ Kde? No nejlépe tak, že ho navrhne a nechá vyrobit. +blýskne teď nefalšovaným úsměvem, až náhle vypadá mnohem skutečněji a lidštěji.+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 19:52

U otce se mi to už skoro povedlo. +ušklíbne se trošku+ Nebezpečí mi prostě přijde... vzrušující. +mrkne na něj a pobaveně pozvedne obočí nad tím, jak bezprostředně odpověděl+ To já taky. +uculí se na něj+ Tohle asi nejsou ty nejlepší gothamský čtvrti, co? +vykoukne z okýnka+ Bydlíte v Gothamu? Nebo se sem chodíte jen odreagovat a zajezdit si v tankoghini? +zajímá se+ To je váš vlastní návrh? Teda vy se nezdáte! +užasne překvapeně+ Měl byste se víc usmívat. Sluší vám to. +usměje se na něj na oplátku+

Joker: +lesknoucíma se očima těká ze spouště na rozesmátou Wenai a zase zpátky+ Směj se drahoušku, jen se směj! +chechtá se s ní v tom svým šíleným staccatu+ Smích totiž léčí, víš? Koukej na mě, já se směju pořád. +zašklebí se a přejede si palcem a ukazováčkem přes jizvy a hysterická dáma vedle nich se oklepe odporem+ Copak, madam, pročpak tak vážně? +olízne si pomaličku koutky a dáma zajede pod stůl+ Cítíš jejich strach drahoušku? Stačilo popostrčit a hned se proměnili ve zvířata. +fascinovaně si prohlíží panikařící dav a pak sjede zastřeným pohledem na Wenai+ Ale kdykoliv, krasavice. Kdykoliv. +ušklíbne se temně, rukou na jejím pase si ji přirazí za boky k sobě a začne se s ní otáčet do rytmu hudby, co asi slyší jen on+ Oho, já tuhle práci miluju. +zachechtá se, přitiskne si ji ještě blíž a olízne jí šlehačku z tváře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 20:05

Bruce: Jistě. +přikývne+ Ale to už bylo dávno. +usměje se+ Vy si to jistě pamatovat nemůžete. (:D) A opravdu pochybuji, že vy jste jakýmkoli způsobem nezávislá. +tančí s ní nevzrušeně dál a zcela ignoruje zvuky z vedlejší místnosti+ Vy vypadáte spíš na to, že byste jakémukoliv sultánovi zakroutila krkem. +zaměje se+ To je samozřejmě kompliment, další z mnoha. +blýskne zuby v úsměvu+ Už je to dávno. +zavrtí hlavou+ Myslíte, že odvedl tak dobrou práci? +zvedne zvědavě obočí+ Kdyby věděl, co se mi teď honí hlavou, tak pochybuji, že by si to myslel on.

Wenai: Jsou tak zmatení, když jim narušíme řád. +usmívá se, jako cvok, oči jí svítí+ A cítíš se zdráv? +zeptá se se smíchem+ Je to nádherné, božské. +přejede mu prsty těsně nad košilí a sykavě se nadechne+ Je to tak... vzrušující. +v očích jí blýskne vzrušení, jak se k ní přitiskne a začne s ním výřit v hudbě, co slyší jen oni dva, sami tančí ve šlehačkou pokrytém pokoji, mezi panikařícími lidmi, kteří pomalu utíkají pryč, jak se tam motají, slízne mu taky trochu šlehačky ze skráně, Wenai se šťatsně, šíleně usmívá a hledí mu do očí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 led 2013 20:19

(můžeš upravit - tlačítko edit dole v rohu příspěvku:) )
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 led 2013 20:32

To máte pravdu. Naštěstí. Kývne vážně a skryje úsměv. (ale středověk náhodou taky nepamatuje:D) Tedy...a jak jste na to přišel, že bych něco takového udělala? Pozvedne pobaveně obočí. Ale máte pravdu, s rozkazy a příkazy jsem měla potíže už u svého otce. Zatváří se. Ano, myslím. Odpoví pomalu a zkoumavě se na něj zadívá, skoro jakoby chtěla ty myšlenky přečíst. A proto by asi bylo lepší, kdyby to nevěděl, že? Usměje se rozpustile.

Batman: No pokud jen skoro, asi jste se málo snažila. +střelí po ní pobaveně pohledem.+ Ano, bydlím přímo v Gothamu. Tohle město je jako nějaká příšera. Jak vás jednou pohltí, už není cesty zpět. +pronese temně a sevře na okamžik rty.+ No, musím přiznat, že ten můj původní návrh o dost vylepšili lidé mnohem chytřejší a talentovanější, než já. +pousměje se znovu a pevně sevřené čelisti povolí.+ Myslíte? Mám dojem, že tohle mi ještě nikdo neřekl. +odmlčí se.+ Možná proto, že se opravdu moc neusmívám. +zastaví na kopci nad městem a celý Gotham teď mají jako na dlani. Neosvětlená chudinská čtvrť je přímo pod nimi, centrum září světly a neony jako Las Vegas a kolem celého města doutná spousta komínů různých továren. Romantika hadr:D+ A vy jste odkud? Že jsem tak zvědavý? +odvrátí pohled od neveselého obrazu před ním a podívá se na ni.+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 20:42

Nedostatkem snahy to opravdu nebylo. +uculí se pobaveně+ Takže tohle vy děláte? Bojujete s příšerou? +zeptá se opatrně+ Proč? Určitě je tu spousta... zákonnějších cest, jak bojovat se zločinem. +uchichtne se+ To bych moc ráda viděla tu firmu, která vyrábí vybavení pro bojovníky se zločinci. +střelí po něm rozverným úsměvem+ Vážně ne? Možná nepouštíte lidi dost blízko. +kouká na něj s úsměvem a pak si prohlídne vyhlídku+ Páni. +vydechne a kouká na ty světla+ Já vás nakonec možná chápu. Ono to možná za záchranu stojí. +pronese zamyšleně+ Já jsem z Francie. Trochu míň temný a zajímavý, než tady. +culí se+ Takže vy to děláte jako v klasickým filmu jo? Vezmete holky na projížďku drahým bourákem, zastavíte nad městem a pak se na vyhlídce pomuchlujete? +popichuje ho a směje se+

Joker: Božské. +opakuje po ní+ Ty a já, drahoušku, my jsme jejich božstvo. Děsíme je, fascinujeme je. Touží vědět, kde máme hranice, a netuší, že nic jako hranice neexistuje. Jen jim dáme možnost a všichni tihle velice civilizovaní lidé se sežerou navzájem. Není ten svět legrační, fešando? +roztáhne rty do děsivýho úsměvu a zničehonic jí podepře rukou v pase a zalomí ji dozadu, až zamete vlasama podlahu+ Vzrušující. +zachechtá se a sjede jí rty přes bradu a krk až do výstřihu a olizuje všechnu šlehačku, co mu přitom přijde do cesty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 20:52

Bruce: Máte to v očích. +usměje se na ni a pohlédne jí do očí, jako by to tam znovu hledal+ Byla jste divoká? Utíkala z domova? pozvede obočí, tázavě, ale ne překvapeně+ Vy to víte, na co myslím? +zeptá se+ No, ono to není tak těžké uhodnout. +a má se co přemáhat, aby neměl v kalhotách citelnou bouli, když tančí tak blízko+ Že mu to neřeknete. Slibte mi to. +s úculem se na ni podívá a ruka mu jako by nic sklouzne na zadek+

Wenai: +zasměje se+ Ty jsi bůh chaosu a já jsem bohyně pátečního smíchu. +dodá k tomu+ Jsou tak ovladatelní. Tak tančí, jak my pískáme. Oh! +vydechne, když ji zalomí, ale to se pak změní ve smích, když ji konečně narovná, tak se smát přestane, tedy ne tak moc, chytne ho jemně za tvář a olízne mu krk až na tvář na druhé straně+ Jsme bohové šílenství. +šeptá mu lunaticky do ucha, jak se ho pořád drží a bokama se houpe v pomalém rytmu+ A když si zdobíš tváře růží a sleduješ své děti. Šedé mezi barevnými. V naší říši slunce zapadá i vychází, kdy se mu zachce a v každém okamžiku je pět hodin a podávají se sušenky. K čaji, samozřejmě.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí