Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Styx Lupin » 22 úno 2015 16:06

Postrach: Vážně? +pozvedne obočí a trochu se nakloní, aby prozkoumala zblízka jeho košili+ Žádný chlup nevidím. Buď to nebude u vás s těmi zvířátky tak horké, anebo máte opravdu pečlivého majordoma. Ale stejně, ty bys nevyšel ani s odpadkama, abys nebyl jako ze žurnálu +mrkne na něj s úsměvem+

Remus: Tak to tedy ne... žádný gaučák +vrtí hlavou se smíchem+ Já tě budu pěkně prohánět, abys mi nezlenivěl +culí se na něj+ Tak si takové podobné rychlovky můžeme zopakovat častěji +na tu Aljašku+ Jo, půjdeme... s Postrachem jsme už probrali všechno, co jsme chtěli +koukne na něj s úsměvem+ A díky, žes přišel +zaplatí útratu za všechny, Postracha pozvala ona a s Remusem mají společnou kasu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 01 bře 2015 15:36

Dostalas mě!*zvedne ruce, že holt už jiný nebude. Pak se tedy rozloučí, společně vyjdou před Mýtinku, kde se Remus se Styx přemístí a Postrach sedne do Drobka a odjede*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Engel » 06 bře 2015 11:45

+Zabubnuje do báru a čeká, jestli se objeví yohannka+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 06 bře 2015 14:10

+akorát vyjde z kuchyně tak na něho překvapeně koukne+ ahoj! co ty tu? už jsem myslela že kolem mýtinky a mě chodíš radši obloukem...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 06 bře 2015 15:43

Ahoj! +usměje se na ni+ Měl jsem problém urvat se, ale konečně se mi to podařilo a tak jsem si říkal, že bysme si mohli někam zajít. A splnit si při tom třeba náš volební úkol...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 06 bře 2015 21:44

určitěě? +koukne na něho trochu podezřívavě, jestli se takhle bude trhat jednou za měsíc i do budoucna+ no..myslíš jako ten.. nákup? já si právě říkala že..+nakrčí čelo+ nechceš, protože to.. stejně nevyužijem.
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 07 bře 2015 15:38

No tak...jestli jdu nevhod, tak nemusím chodit vůbec...+napřímí se trochu, že to je teda přivítání+
Mhm, "ten" nákup. +zvedne tázavě obočí+ A to už takhle jako víš jo? No tak...to je pak těžký...+vezme si na baru cigarety a zapálí si+
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 07 bře 2015 16:11

ale né.. jen mi jde o to, že když se uvidíme jednou nebo dvakrát do měsíce, tak nám ty věci fakt na nic nebudou +podívá se na něho že to je prostě na něm+ nechci abysme spolu vždycky akorát skočili do postele a ráno abych tě už neviděla, chci vztah +pokrčí smutně ramenama že jemu by to asi tak vyhovovalo+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 07 bře 2015 16:21

Copak si tam musíme kupovat jen věci pro společný chvíle? Děláš, jako bych za tebou chodil akorát na sex. +lehce podrážděně, protože ji nikdy k ničemu nenutí!+ Asi bych ti měl připomenout, že to ty jsi ta, co nevííí, jestli chce vztah semnou. A vždycky když dojdu, tak mi to akorát vyčítáš, takže bude možná lepší, když ani chodit nebudu.
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 07 bře 2015 17:34

neví? už minule a předminule jsem ti říkala že chci! že s tebou chci být, jenom s tebou, ale častěji. to už si to nepamatuješ? +nakrčí čelo+ asi ne...
já jenom chci aby to bylo s náma.. smyspulný, aby to někam vedlo do budoucna, což s touhle frekvencí fakt nevede a ty chceš.. odejít?! +koukne na něho dost nechápavě+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince