(hehe, něco mezi tankem a lamborghini.

to je perfektní.

)
Jestli to bude projížďka ve stejným stylu, tak klidně. +zazubí se na něj+ Teda. Taky bych chtěla takový zvířátka. +vydechne a zírá na ten kolos. Kousíček ustoupí, když se to najednou aktivuje, ale pak už se nadšeně souká dovnitř, až se jí přitom vyhrnuje sukně+ Tady to vypadá jak v kokpitu! +usmívá se nadšeně a všechno si prohlíží+ Takovejch čudlíčků... +krouží prstem a pak namátkou něco zmáčkne, stroječek vystřelí a ve zdi je najednou epesní dvoumetrová díra+ O-ou. +hlesne nervózně+ Tak asi radši jedem, co? +blýskne po něm nervózním úsměvem a složí ruce způsobně do klína+ Tak tankostroj co střílí, skákání ze střech, maska,... vy mě zajímáte, pane Netopýre. +mrkne na něj rozverně+
Joker: A máš v sobě oheň! To já mám rád! +roztáhne rty ve zvrhlým úsměvu, díky jeho jizvám to vážně vypadá, že se směje od ucha k uchu, sjede jí rukou na zadek a pěkně jí zmáčkne půlky+ Jak si jenom dáma přeje. +zavrčí, vsaje si její prsty do pusy a olízne z něj šlehačku+ Tak teda ohňostroj. +lapne ji za ruku a táhne ji davem, co se před nima vyděšeně rozestupuje, až ke stolu s obrovským šlehačkovým dortem s logem Wayne enterprises. Zaleze si pod stůl, chviličku tam něco kutí, a když zas vyleze vypadá na hranici naprostýho šílenství+ A teď se budem dívat, fešando. Zatím mě můžeš zabavit +kmitne na ní nedočkavě jazykem a přitáhne si ji zas k sobě+