Hrad Pána Zla

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod Altair » 14 úno 2015 02:45

Bea: (trochu se nám to tady plete s tím druhým Altairem:D, tohle se děje ještě před tím incidentem v Tonyho pokoji, nebo když už se vrátili?)
Ten tanec, co jste tady předvedly, se nám moc líbil +koukne z jedné na druhou s úsměvem+ U nás nic takového není bohužel k vidění. Budeme muset k vám přijít častěji. Zrovna jsem říkal tady kolegovi, jakými krásnými a sexy ženami se náš hostitel obklopuje. Až mu vás skoro závidíme +usměje se a zahledí se trochu upřeněji na Beu, že to platí hlavně pro ni+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Enzo » 14 úno 2015 02:48

Styx: +zachytí ji jako pírko, aby neupadla a zatímco se Altair baví s Beou, nenápadně se ke Styx nakloní a nevěřícně jí arabsky pošeptá do ucha+ Ty jsi opilá...?! +jak si myslí, že je to Vanessa+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Amon » 15 úno 2015 13:00

Amon - yohannka: Stejně je zajímavý, že většina vojáků sou alkoholici...+zakroutí nad tím hlavou a hodí do sebe panáka+ Mmmh? +sleduje ju pobaveně jak se dusí a trošku ju bouchne do zad+ Žejo..+nabere si lžičku a zdlábne ho+ no jest se to vůbec nedá! +dá si další lžičku+ A mám pocit, že ty řízky smažila taky ona...+pokýve hlavou+ Ona toho ostatně jinýho moc neumí...
Nestraš! Klea není až tak mateřskej typ...doufám... Snad ji to nechytne a bude to spíš odstrašující případ. Víš co, odrostlý je to fajn - se Zuzkou je třeba docela sranda, ale to malý...uřvaný...ne vždycky voňavý...+zatvááří se+ Takys tu dlouho nebyla... +Nagini se yohannce láskyplně ovine kolem noh a když jí začne nabízet chlebíček, tak udělá chlamst a yohannka je málem bez ruky, no jen polkne, tak dělá oči na řízek+

Amon - Wenai: Aha, tak to je škoda... Mhmmm...+přikyvuje, že by mohla+ Chybí tu nějakej solidní obchod s uměním. Věšteckých koulí všude plná pr...plno, +usměje se+ ale slušnej obraz, aby si člověk namaloval sám.
+vezme si od ní zase obraz a tak zamyšleně se na něho podívá+ Ale stejně je to podnětný...přinejhorším tím někoho přetáhnu. +položí to tam bokem+ Díky za expertýzu. Kde jsou ty časy, kdy i padělky měly uměleckou hodnotu...
A před těma letama letoucíma? +zvedne obočí co prováděla+ Tak na pudy! +přihraje jí další skleničku a připije jí+ Ale ty míň divoký pudy klidně provozuj! +mrkne na ni+

Amon - Enzo: To ano, dobrý obchodní partner nad zlato! +usměje se jak je natěšenej+ Doufám, že nebudete zklamaný...ale myslím, že nebudete. Víte, že mám někdy taky pocit, že "s něčím takovým" jsem se nikdy nesetkal...+ušklíbne se+ Některý antitalenty jsou mimo tabulky, ale ti tu umývají země... Taky by se mi hodil takový bůh. +povzdychne si, že ten křesťanskej by mu neodpustil ani ň+ Ale jistě - +kvýne mu do prostoru+ Běžte se družit. +usměje se a de se věnovat dámám+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » 15 úno 2015 13:09

Bea - Enzo: Ale jo, ale vojáci...to je něco jinýho, než Assassíni. +ošije se+ Velitelé taky nevezmou hadr do ruky... +poslouchá ho zaujatě+ Aha, tak to jo...nedovedla jsem si totiž moc představit vás, nebo Altaira jak drhnete podlahu...+si spíš myslela, že jsou jako úplně všichni švadlenky a hospodyňky podle toho co říkal+ Ale příjemně rozptylovala! +uculí se+ Vážně? +rozzáří se a zasvítijou jí oči nadějí+ Amon je pozvaný a ani mi to neřekl?! +zamračí se+ Já bych moc ráda! Samozřejmě bych nikoho nepohoršovala! +ujistí ho hned - muhehe, Amon bude mít "radost"!+
Potřebujete ženy? K čemu? +zvědavě+ Víže, že od té doby, co mi na Mýtince buzeruje vojáky ženská, je tam nesrovnatelně větší pořádek? Sice je to možná i tím, že je Ruska, ale...vojáci makají jako šroubky!

Styx: Neee, ten oholenej! +vrtí hlavou+ Pšššt neříkej! To proto, že je hezčííí! +chichotá se+ Tobě se nelíbijou snědí chlapi? +podiví se+

Altair: (asi spíš po...když už se bea šla zlít) +pokyvuje hlavou+ To proto, že balíte ženský do koberce! +vysvětlí mu to dobrosrdečně jak malýmu dítěti+ To ste ještě neviděli Kleu! +naznačí vyvinutej hrudník rukama a směje se tomu, že lehce odpadává+ Ále, beztak máte doma taky takový! Jenom skovaný, aby vám je nikdo neočumoval!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 15 úno 2015 16:44

Amon píše:Amon - yohannka: Stejně je zajímavý, že většina vojáků sou alkoholici...+zakroutí nad tím hlavou a hodí do sebe panáka+ Mmmh? +sleduje ju pobaveně jak se dusí a trošku ju bouchne do zad+ Žejo..+nabere si lžičku a zdlábne ho+ no jest se to vůbec nedá! +dá si další lžičku+ A mám pocit, že ty řízky smažila taky ona...+pokýve hlavou+ Ona toho ostatně jinýho moc neumí...
Nestraš! Klea není až tak mateřskej typ...doufám... Snad ji to nechytne a bude to spíš odstrašující případ. Víš co, odrostlý je to fajn - se Zuzkou je třeba docela sranda, ale to malý...uřvaný...ne vždycky voňavý...+zatvááří se+ Takys tu dlouho nebyla... +Nagini se yohannce láskyplně ovine kolem noh a když jí začne nabízet chlebíček, tak udělá chlamst a yohannka je málem bez ruky, no jen polkne, tak dělá oči na řízek+

noo to se tak stává +uulí se+ hm! uhm +dokašle se+ měl bys ho vyhodit...řízky taky?! +vykvíkne totálně zděšeně+ to jako vážně?! ty mě chceš zabít? amonee! +posmrkne a rychle se řízků dobrovolně vzdá+
no.. tak.. bys počkal až to odroste noo.. a pak by ses přihlásil k otcovství +mrkne na něho+
no ty seš hodňoučká. +ohlazuje naginušce hlavičku+ řízek? fakt chceš ten hnusnej řízek? m-m dostaneš něco lepšího +natáhne se tam pro kus kačeny a krmí ju s ní+ že je to lepší, já to věděla.
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 16 úno 2015 20:07

Bea: Já i Altair jsme si tím před lety taky prošli +ušklíbne se+ Ale to jsme ještě nebyli asasíny +dovysvětlí jí ochotně tu jejich hierarchii+ Příjemně určitě. Ale nedělalo by to dobrotu. Kromě toho, muslimské ženy nepracují. Alespoň ty pravověrné +dodá+ No, já mu pozvání od našeho velmistra tlumočil teprve před chvílí. Určitě vám to oznámí sám, až bude mít příležitost +uklidní ji+ V předepsaném oděvu to nebude žádný problém +přikývne na souhlas+ Prostě... občas se vyskytnou situace, kdy se žena hodí do akce víc než muž +trochu se ošije, jak zvažuje, jestli jí neprozrazuje příliš+ U vás velí vojákům žena? +neskrývá překvapení+ U nás by se to stát nemohlo. Jak už jsem řekl, v naší společnosti dominují muži a ti by si nenechali rozkazovat od ženy +ušklíbne se nad tou představou+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 úno 2015 20:12

Wenai - Amon: Že jo! +přikývne+ No tak já to zařídím (až se vrátím z Norska ha ha :D) Věštecké koule s uměním? To by taky nebylo špatný. +zasměje se a koukne na obraz+ Jestli se ti to líbí, tak to přece cenu má, ne? +pousměje se+ Však je to na tobě, jak si ho budeš vážit. +zamrká na něj a napije se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 16 úno 2015 20:20

Bea: Jak jsi na to přišla...já nejsem na snědé typy, spíš naopak... +zaostří ještě jednou na ně+ Ale ten oholený... by stál za hřích +hodnotí ho zamlženým pohledem+ Myslím všeobecně pro ženy že je asi přitažlivý....

Enzo: +vyhrabe se z jeho náruče a kus odstoupí, ať už je to Styx nebo Vanessa, s Enzem nechce mít ani jedna nic společného+ Néé! Jen to hraju... opilou Styx +odpoví mu taky arabsky+ A asi dobře, když jsem oklamala i tebe +uculí se spokojeně, když jí Enzo naletí na tu lež a napije se dalšího Beina drogalkoholového koktejlu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Altair » 16 úno 2015 20:55

Bea: My ne...to je jejich svobodná vůle +vysvětlí jí s úsměvem+ Opravdu? +zakroutí hlavou nevěřícně, že někdo může mít ještě větší než Bea :D + Netuším, jak vypadá Klea +pokrčí trochu lhostejně rameny+ ale vím, že mou představu dokonalé ženské krásy splňujete vy +sjede ji pohledem od hlavy k patě, ale ne lascivně, spíš jak se na ni rád dívává+ Smím vás poprosit o tanec, slečno Beatrix? +požádá jí, jak tam začne hrát nějaká hudba+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Amon » 19 úno 2015 16:19

Amon - yohannka: Proč? +protáhne a zakousne si vepřovej+ Přesně podle mé chuti...+pochrochtává si+ Já? ne...kdybych tě chtěl zabít, tak ty řízky smažím já...
Ale to není špatnej plán! Jenže víš kolik by kolem toho měla Klea řečí? Ta by taky někdy potřebovala kobercovku. Kdysi jsem si říkal, jak jsem si polepšil...ale člověče...po letech je to zase to samý! Jestli to tak funguje s každou...+zatváří se lehce zoufale+ To bude dlouhá nesmrtelnost... +a Nagini kýve že joo, že chce ten řízek famozní! a trochu fňukne, když jí začne cpát kačenu, no ale tak když jinak nedá, tak se cpe, jenom se olizuje+

Amon - Wenai: A pak pošli vizitku, ať můžem přijít na nákup. Jo takhle...že by jako vyvěšťovala co má jakou cenu? Nebo co by se mi tak líbilo? Nebo ještě líp - co by se někomu líbilo jako dárek! To by se hodilo! Ale tak líbí...nelíbí...pověsím to a uvidím, tenhle postup se osvědčil. Nejen u obrazů...
Když sme u toho vážení - kde máš Lockeho? Jednou slyším, žes ho odvrhla, pak zase jaká je to strašná láska... Nemáte to taky trochu divoký? Ale musím ti poděkovat za ten sonet na plakátu, vážně ses překonala! A jak se na tvrzi platí krví? Musí to být má vlastní? Protože mě ten prospekt vážně nalákal k návštěvě...
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord