od Amon » 15 úno 2015 13:00
Amon - yohannka: Stejně je zajímavý, že většina vojáků sou alkoholici...+zakroutí nad tím hlavou a hodí do sebe panáka+ Mmmh? +sleduje ju pobaveně jak se dusí a trošku ju bouchne do zad+ Žejo..+nabere si lžičku a zdlábne ho+ no jest se to vůbec nedá! +dá si další lžičku+ A mám pocit, že ty řízky smažila taky ona...+pokýve hlavou+ Ona toho ostatně jinýho moc neumí...
Nestraš! Klea není až tak mateřskej typ...doufám... Snad ji to nechytne a bude to spíš odstrašující případ. Víš co, odrostlý je to fajn - se Zuzkou je třeba docela sranda, ale to malý...uřvaný...ne vždycky voňavý...+zatvááří se+ Takys tu dlouho nebyla... +Nagini se yohannce láskyplně ovine kolem noh a když jí začne nabízet chlebíček, tak udělá chlamst a yohannka je málem bez ruky, no jen polkne, tak dělá oči na řízek+
Amon - Wenai: Aha, tak to je škoda... Mhmmm...+přikyvuje, že by mohla+ Chybí tu nějakej solidní obchod s uměním. Věšteckých koulí všude plná pr...plno, +usměje se+ ale slušnej obraz, aby si člověk namaloval sám.
+vezme si od ní zase obraz a tak zamyšleně se na něho podívá+ Ale stejně je to podnětný...přinejhorším tím někoho přetáhnu. +položí to tam bokem+ Díky za expertýzu. Kde jsou ty časy, kdy i padělky měly uměleckou hodnotu...
A před těma letama letoucíma? +zvedne obočí co prováděla+ Tak na pudy! +přihraje jí další skleničku a připije jí+ Ale ty míň divoký pudy klidně provozuj! +mrkne na ni+
Amon - Enzo: To ano, dobrý obchodní partner nad zlato! +usměje se jak je natěšenej+ Doufám, že nebudete zklamaný...ale myslím, že nebudete. Víte, že mám někdy taky pocit, že "s něčím takovým" jsem se nikdy nesetkal...+ušklíbne se+ Některý antitalenty jsou mimo tabulky, ale ti tu umývají země... Taky by se mi hodil takový bůh. +povzdychne si, že ten křesťanskej by mu neodpustil ani ň+ Ale jistě - +kvýne mu do prostoru+ Běžte se družit. +usměje se a de se věnovat dámám+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...