Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2015 21:07

+zamumlá nějakou omluvu, a jak odjedou, dá si tam panáka na vydechnutí, a jelikož už to určitě je den, zamkne kasu a podél zdi se odplíží pryč+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 13 úno 2015 17:33

Styx píše:+Remusek je tak hodný, že by jí to odpustil :Love + Naprosto chápu... no však uvidíte, jestli vám to vyjde. Byla bych moc ráda, mám pro vás připravený zajímavý program +uculí se, hrozně ráda by chtěla vidět Postracha, tančícího kazačok :lol: + To víš, kdyby tak na zahrádce rostla pečená kuřata, to bych ho odtamtud už vůbec nedostala domů +zasměje se, ale tak mile, jak se mluví o jejím miláčkovi+ Vážně? Tak já se zeptám Remuse, jestli by nechtěl dodávat svoji zeleninu do Nautila. Pro něj je to příjemný relax po té náročné práci s různými bestiemi... přiznávám, že se mnou se taky nenudí, ehm... takže bude určitě rád, když se bude moct zašít k záhonkům. Myslím, že i Bei občas něco dodává. Asi do kuchyně na Mýtinku + :pii + Néé, Remus je velice mírumilovný člověk. On se nepere. Když nemusí +cuknou jí koutky+ A hele, my o vlku... +nahlédne zvědavě z okna, když zvenku uslyší důvěrně známý hlas tak roztomile nadávat+ Nebo spíš o sněhuláku? +sleduje s pobaveným úsměvem přes okno, jak se Remus drápe ze závěje+

(lách, dobrá brigádka)

No kdyby na zahrádce rostla kuřata...a ještě nejlíp už pečená, co? Přece jen takové pípající kuře na stonku... i když někteří z Klubu by asi byli nanejvýš spokojeni. *nakrčí automaticky nespokojeně nos* Takže se řadíš mezi jeho soukromé.."bestie"? *zacuká koutky* ještě aby...mi dal do zubů...*zaslechne to lupnutí přemístění a nadávky* teď zrovna moc mírumilovně nezní...*poznamená*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » 13 úno 2015 17:37

*dojde dovnitř, po cestě ho málem zajede kolona aut frčících pryč, ještě že je kam uskošit a příkopy jsou vystlány sněhem.....rozrazí dvéře, že s ním dovnitř vlítne i chumel vloček a závěj, honem zabouchne, div že neskřípne brigádníka, co má zrovna padla....rozhlídne se, zatímco se ometá, kde jsou, přes lidi Styx moc nevidí, ale Postracha zahlídne a když na něj mávne, dorazí k nim* Ahoj...trochu jsem se zapomněl...a zapadnul... *dodá nejprve omluvně a pak mírně naježeně* ti turisti jsou dneska lidi...*vrtí hlavou*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 14 úno 2015 03:49

Postrach: Ony by moc dlouho nepípaly. Běhá nám tam až moc tvorů, kteří by je rychle umlčeli +zasměje se vesele+ No... dá se to tak říct. Občas si se mnou užije víc než s těmi z Beastu +zatváří se nevinně+ A jéje... žeby měl dnes špatnou náladu? +jak ho slyší klít a přemýšlí, jestli tu schůzku s Postrachem moc neprotáhla+

Remus: (lach, přes lidi Styx moc nevidí :D vždyť sedí na barové židli, to je dost vysoko :D )
Ahoj... už jsi mě přišel vyzvednout? +uculí se a udělá mu místo vedle sebe+ Dáš si něco k pití? K jídlu? +pomalu dopíjí svůj drink+ Copak tě tak rozčililo? +vyzvídá+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2015 01:53

!VAROVÁNÍ! ČTETE PŘEKOPÍROVANOU HISTORII Z CHATU, TAKŽE JE POTŘEBA ČÍST JI ODSPODA, ABY TO BYLO CHRONOLOGICKY! !KONEC VAROVÁNÍ!

Isaac.Walker: *Kouká, jak Cairo stojí u dveří dřív, než stihne položit pivo.* Páni, ženská, ty jsi akční, *zavrtí nevěřicně hlavou, ale sežene si taky brusle a jde za ní.A hned za dveřma jí hodí kouli sněhu za krk*

Cairo_: Tak fajn, *zvedne se smíchem ruce, že se vzdává* přehlasovali jste mě, tak jdem, *zamíří k baru, kde nafasuje dostatečnou zásobu chlastu, půjčí si rovnou brusle a už stojí u dveří.* Tak co, jdete?

Byron_: Nééé, na led je to opilá nejlepší, nebojíš se a když spadneš, tak prostě spadneš. +pokrčí rameny+ Však ono se zas tolik nestane, že jo. +uchichtne se+ Dyť už jsem ti to brko dal.+koukne na Vici+

WenaiLafayette: já ti dám žhavé tělo, až ti budou boty malý, Lamoro. +zasměje se+ My sme dělávali šampaňpárty v zimě venku, šáňo se chladilo rovnou ve sněhu, jó to bejvaly časy... +zasní se+

Jean.Tannen: rovnou se ožrat navenku, jo? +uculí se+ no proč ne, klidně můžem, ale já ty rozbitý flašky platit nebudu. +směje se+

locke.lamora: já si ohřívám ruce o tvé lepé žhavé tělo. +zazubí se na ni a taky si jedno podá, a navrch ruma+

Victoria.Winter: jů, jů, tam jsme se potkali! +vykulí oči na Byrona a málem přepadne z lavice jak nakukuje z okna ven+ dej mi to brko, budem to foukat pod stůl. +zazubí se na něj+ no jistě, alkohol se podává jedině na ledu! +směje se+

Isaac.Walker: A uděláme pořádou koulovací bitvu! *přisadí si hned.* Co takhle si vzít každej lahvinku, dvě, a jít rovnou popíjet ven? *navrhuje*

Cairo_: Myslíš, že je bezpečnej nápad kombinovat alkohol a led? *zasměje se a potěšeně se usmívá, jak na ni přijíjej*

Byron_: Jo, skoro až k zalknutí čistej. +pokyvuje hlavou+ A to je, prosim tě, jak? +uculuje se na Vici+ A bruslit! Tady maj kluziště, půjdeme bruslit.

WenaiLafayette: nech toho, ty cvoku zmrzlej. +směje se a odtahuje se od jeho ledovejch rukou+ já chcu pivo. +hnedka si jedno vezme, co jim Isaac objednal+

Jean.Tannen: žádná sranda, lamora je blbej. +zasměje se+ všecko se napraví. +přikyvuje+ budem dělat andělíčky ožralíčky. +uchechtne se+

locke.lamora: +směje se, oklepe ze sebe sníh a jde za nima, Wenai postudí zmrzlýma prstama pod trikem a culí se+

Victoria.Winter: stejně tam mají moc čistej vzduch. +zazubí se vesele+ mlžinka. +hihňá se, a sedne si ke stolu k Isaacovi+ musíš nenápadně, kouřit dovnitř jako lokomotiva. +vykulí oči, a taky si jednu tequilu podá+ Na Cairo! +přiťukne si taky+

Isaac.Walker: To teda, ale to napravíme, až se budem přesouvat dál, *slíbí jí a v očích se mu zablýsknou nebezpečně rozpustilé jiskřičky. Rozdá panáky a svůj zvende.* A teď na Cairo!

Cairo_:*povytáhne obočí, když všichni přijdou tak zmáčení* Koukám, že jsme se měli venku taky chvíli zdržet, zřejmě je tam sranda, *uchechtne se a dá si jednu tequillu na přivítanou*

Byron_: Na Mýtince, +uculí se+ Tam z nás budou mít teda radost, to už nebude Mýtinka ale Mlžinka. +zasměje se vesele+ Já myslím, že je to všechno. +kývne na Isaaca+A servírku do trojky!

WenaiLafayette: Nechtě toho, kluci! +snaží se jim v tom zabránit, až se vyválí ve sněhu a taky uteče dovnitře radši+

Jean.Tannen: néé, blbečku, nechej toho, čuromedáne! +pere se s ním a zahabává ho do sněhu, až ho tam úplně pohřbí a uteče do tepla+ a teplou medovinu! +poručí si honem+

locke.lamora: +chytne se jí a nechá se přemístit, vypadne za Mýtinkou, a zaboří se lehce do sněhu+ zima! +vyjekne zděšeně, ale pak hned zákeřně vyskočí a začne cpát Jeanovi za krk sníh+

Victoria.Winter: nejdřív si musíme dát to brko na inspiráciu. +zazubí se na Byrona a chytne ho+ jů, sbalíme si barmanku do trojky! +zasvítí jí oči a přemístí je do Alp+

Isaac.Walker: *Jak se objevěj na Mýtince, hned se hrne zabrat stůl dost velkej, aby se tam všichni vešli. Hned se tam objeví obsluha, tak hned začne objednávat.* Tequillu, pivo, pálenku, skotskou... ještě něco? *rozhlídne se po ostatních, jestli na něco nezapoměl*

Cairo_: To je fakt, na Mýtinku bysme měli jít dokud se ještě zvládáme chovat relativně slušně, *zasměje se, čapne Isaaca za loket a už tam oba jsou.*

Byron_: Mno tak jooo, tak bílej dům teda ještě počká. +uculí se trochu, ale souhlasí a chytne Vici+ Tam maj dobrý pivo! A prsatý barmanky!

WenaiLafayette: Jo jdeme. +usměje se na Lockeho a chytne ho za ruku+ Já tě přemístím. +usměje se na Jeana a taky ho chytne za ruku a oab je tam přemístí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 19 úno 2015 17:30

[quote="Styx"]Postrach: Ony by moc dlouho nepípaly. Běhá nám tam až moc tvorů, kteří by je rychle umlčeli +zasměje se vesele+ No... dá se to tak říct. Občas si se mnou užije víc než s těmi z Beastu +zatváří se nevinně+ A jéje... žeby měl dnes špatnou náladu? +jak ho slyší klít a přemýšlí, jestli tu schůzku s Postrachem moc neprotáhla+

Takže bys měla sklizeno dřív, než by ti bylo milé, co. To je taky zvyk, mám pocit, že u každého doma je malá zoo.*zavrtí hlavou* asi bestie zlobily.*cukne koutky a vrhne po Styx postranní pobavený pohled*
Postrach
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » 19 úno 2015 17:35

(no to jo, ale beztak je tam narváno)

Ne, přišel jsem si zaplavat ve sněhu...*ušklíbne se a políbí ji studenými rty na přivítanou a Postrachovi stiskne pravici* Možná jen něco rychlého a teplého k pití...nějak jsem odvykl na zimu, od té doby, co jsem ve Francii...*ukořistí právě uvolněnou židli a usadí se k ní z druhé strany* Normálně...měli by tady vytýčit nějaké bezpečnostní zóny, nebo rozdávat obrněnou výstroj...nemáte něco v obchodě?*koukne na Postracha* ale hlavně jsem měl strach, že když uskočím z cesty moc daleko, vyletím do luftu, při svém štěstí bych kápl na minové pole...*nechá si donést pořádný grog a upije* ale zas pití tady mají nejelpší...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 21 úno 2015 17:41

Postrach: Však vy máte taky doma zoo, jestli se nepletu +uculí se+ Taky bych řekla... obzvlášť asi jedna +protočí oči a pohlédne k oknu+ Ale vždyť je venku ještě vidět... +zasměje se pobaveně, že to kvůli ní nejspíš nebude+

Remus: +trochu cukne, jak ji zastudí jeho rty na tváři+ Jé, fakticky sněhulák +směje se+ Jsi nějak zchoulostivěl u toho moře... budeme muset jezdit častěji do Walesu... nebo na Aljašku +mrkne na něj vesele a objedná si ještě poslední sklenku, i Postrachovi, než Remus vypije ten svůj vařící grog+ Spíš by ses skutálel až dolů do údolí a našli bychom tě až při jarním tání +culí se, ale mile+ Né, já bych tě tam nenechala až do jara, šla bych tě hledat... i s Romulusem +mrkne na něj a pomalu dopíjí svoji skleničku+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 22 úno 2015 11:34

Hm. Jo. Tuhle bitvu jsem evidentně prohrál. *přikývne na tu zoo* dokonce tak, že občas musím z košilí ve skříně sundávat chlupy. *zatváří se, jakože kdo by tomu věřil, že je něco takového možné.*
Postrach
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » 22 úno 2015 11:36

No to teda.. bude ze mě gaučový vlk. *zasměje se a klopí do sebe grog*No s Romulusem, to byste taky mohli skončit někde vedle mě...*zasměje se* a na Aljašce to bylo víc než fajn.*usměje se a dopije* když už mluvíme o zvěři, měli bychom pomalu jít, než nám hladem zboří barák...jestli tedy jste domluveni co a jak.*tázavě se podívá z jednoho na druhého*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince