!VAROVÁNÍ! TOHLE JE PŘEKOPÍROVANÁ HISTORIE Z CHATU, TAKŽE JE POTŘEBA ČÍST ODSPODU, ABY TO BYLO CHRONOLOGICKY! !KONEC VAROVÁNÍ!
Jean.Tannen: spolu! to je tak romantický. +zazubí se vesele, drží se jí za druhou ruku, a za dramatického jekotu se nechá přemístit+
locke.lamora: první! +zkouší se nechat přepočítat, ale pak to vzdá, a jen se drží a snaží se nepozvracet ji ani sebe+
Victoria.Winter: +poněkud mu visí v náručí+ páááá +mává jim přes byronovo rameno, nechá se naložit do taxíku na zadní sedadlo a střídavě na něm spí a snaží se ho znásilnit+
WenaiLafayette: Tak umřeme spolu! +koukne na ně třikrát je přepočítá, pro jistotu a pak je přemístí na tvrz+
Byron_: Já tě odnesu! +nadme hruď a chytne ji do náruče+ Dobrou, všichni. +zazubí se na ně, nenápadně koukne kolem a uteče bez placení i s Vici v náručí, kterou naloží do taxíku a ujedou+
Jean.Tannen: nene zde! +hlásí se, ale ani se nepohne, dokud ho locke funíc nedotáhne k wenai+ wenaaai, dyť seš vožralá, všichni umřem. +zahihňá se+
locke.lamora: zde! +hlásí se+ ne, já nejsem Jean. +uvědomí si, ale drží se u ní stejnak+ Jeane, pocem. +vyme ho a přehodí si jeho paži přes rameno+
Victoria.Winter: jůůjůů, adoptujem strašidlo! +nadchne se, ale pak nakrčí nos+ odnes mě domů. +vymrčí si, a válí se mu u nohou+
WenaiLafayette: Ke mě! Všichni ke mě! Budeme se přemisťovat, kde je Jean? +rozhlíží se tam a mžourá jako sova+
Byron_: áááááskaaaa náááás oooochráááánííí. +pěje s ní+ DObrou. +zamává Isaacovi a Cairo+ Deme kočko, tady je to v noci nebezpečný! +straší ji děsivým hlasem+
Jean.Tannen: no jak chcete, já bych na to teda nespoléhal. +zazubí se, a tak napůl se vyvaluje na baru, a taky skoro chrápe+
locke.lamora: naee? já myslel že jo. +uculí se, a podržuje ji, ale sám se u toho opírá o bar+ dyť se nikam nepřemístíš, kůstko. +uculí se+ co? co? dobrou? +kouká kam zmizeli+
Victoria.Winter: pozdě. +zazubí se, jelikož už leží+ já se pak umeju. +zamumlá a protře si oči+ láááááskaaaa náááás oooochráááánííí. +zpívá a natáhne k němu ruce+
Isaac.Walker: *pobaveně se uchechtne a chytne ji kolem pasu, aby ji podepřel, přestože sám má co dělt.* Doma to bude mít pohodlnější, *zavrtí hlavou.*Tak pojď, princezno. Dobrou! *pozdraví všecky a přemístí je na Darktor, kde ji položí na postel, sundá boty, přikreje ji a sám si jde lehnout do ložnice pro hosty, protože už se mu nikam nechce. A taky tu ráno dostane kafe.*
Cairo_: Hmm? *ozve se rozespale a mžourá zalepenýma očima.* No jo... tak jo... *nějak se jí podaří sednout si rovně.* Jů, panák! *všimne si toho, co jí prve Jean dolil, a v rychle ho do sebe kopne.* Dobrou, děcka, *nekoordinovaně na ně mávne, vstane a zamotá se tak, že se musí opřít o Isaaca, aby se neporoučela k zemi.*
WenaiLafayette: Co? Neee. Mě to tu nepatří, já tu jenom chlastááám. +sveze se kousek po Lockem, ale hnedka zase chytá balanc+
Byron_: Blížííí se svítááánííí. +zaimrovizuje+ Vstávej kočko, taky pudem dom. Tady si nelehej, tady se nemyla podlaha leta. +culí se+
Jean.Tannen: nebuď ji, koukej jak slintá. +uculí se+ hele, tady to stejně patří wenai, nevyhoděj nás. ulož ju na bar, ať to vyspí. +uculí se+
locke.lamora: já tě taky miluju. +zazubí se+ no jo, to ví, že půjdem, tady. +sedne si na zem pod bar, a natáhne k ní ruku+
Victoria.Winter: byrone my bysme byli tak dobrej boyband. +vydechne, a vede ho do toho kouta+ biiiiim baaaaam zvooooon vyyyyzváááááníííí! +zpívá, a složí se tam do kouta+
Isaac.Walker: Bylo, *souhlasí a podívá se na Cairo.* Ona spí, *pronese velmi inteligentně, vysrkne poslední zbyteček z flašky a tu posaví na bar.* Asi bych ji měl odvést domů, dokud si ještě pamatuju, kde to je, *pochechtává se* Hej, princezno, vstávej! Musíme domů! *žďuchne do ní*
Cairo_: *Vytuhne Isaacovi na rameni a po chvíli začne tiše pochrupovat.*
WenaiLafayette: Já tě miluju. +odpoví mu převelice inteligentně a vyfoukne kouř+ A chci jít spát. půjdeme spát?
Byron_: Já myslím, že v něm budem zpívat a dobudeme svět jako koutový duo. Rohový duo, takl to zní líp. +pokyvuje hlavou+ Sháááánííí srdce prááázdné z lááásky býýývááááá zmatenáááá.
Jean.Tannen: to muselo bejt boží. +tlemí se+ joo, to chce víc pití. +pokývá moudře a dolije jí úplně ze svý flašky+
locke.lamora: +taky se o ni opře, takže jsou jak karty v domečku z karet a vyvažujou o sebe, pokuřujou, a celkově je ožralej jak doga a děsně spokojenej+ chceš dolejt? +zeptá se ztěžka+
Victoria.Winter: já půjdu s tebou do kouta, já! +nabízí se hnedka+ zááááávist je smutek a stííííín! +zpívá s ním děsně nahlas+ budem v tom koutě souložit? +zajímá se+ já možná usnu v půlce, tak si to neber osobně+zahihňá se+ tam kde lááááska vlááádne závist jeee ztracenááá! +zpívá+
Cairo_: *Nějak to na mě dolehlo, *postěžuje si.* To chce ještě víc pití. *Ztěžklou rukou si dopraví k puse dalšího panáka.*
Isaac.Walker: Já takhle jednou usnul na skleničce, *svěřuje se.* Měl jsem pak otalčený kolečko přes celý čelo. *Napije se a druhou rukou jistí Cai, kdyby chtěla padat*
WenaiLafayette: +uculí se na něj, dá mu pusu na tvář a trochu se o něj opře, aby nespadli a taky pokuřuje+
Byron_: Já vim! Já potřebuju do kouta, abych měl kde udržovat rovnováhu. +směje se+ Svíítááááá, nad kráálovstvíííím. +začne pět+
Jean.Tannen: já tvůj věneček uchráním, neboj se. +zazubí se na Isaaca, sedne se k nim, málem mine židličku, a trochu zívne+ uhm. +opře se tváří o flašku+ já lepím. +konstatuje+
locke.lamora: promiň, já se budu snažit trochu krotit. +uculí se na ni, natáhne si a spokojeně vyfoukne, v takovým mírným delíriu+
Victoria.Winter: básníčku ty se kácíš. +zazubí se, trochu ho podepře, a sedne si na bar, jen tak, a je lehce olepená alkholem, podá si flašku, a culí se+ děcka, hele, venku svítá! +zazubí se, když koukne oknem+ bože, já jsem asi opilá. +přizná sebekriticky a zamrká+
Cairo_: *Sedne si zpátky na židličku, hlava se jí už pořádně motá a tak se pro jistotu uzemní tak, že si opře hlavu o Isaacovo rameno* Myslim, že už mám dost, *podotkne a s mírně mimoňským úsměvem mžourá na všechny kolem*
Isaac.Walker: To víš, my počestný holky si musíme dávat pozor, *zakření se a ukořistí falšku Jacka a protože nohy už ho taky moc neposlouchaj, radši si sedne*
WenaiLafayette: Když já si nemůžu pomoct! A navíc za to můžeš ty, nemáš bejt tak sexy, tak! +zazubí se na něj vesele a dá mu cigaretu, sobě taky a oběma jim připálí+
Byron_: Já jsem tak parádně ocucanej! +směje se a když je celej ocucanej už, tak si zas sedne normálně na židli a chvíli vyvažuje+
Jean.Tannen: ty seš zagorka. +zazubí se, pustí ho z baru, a hnedka se hrne ke cairo,dokud nabízí+ oh, děkuji. +uculí se na ni, nalije jí do pupíku co mu přijde pod ruku, a vycucne+
locke.lamora: jako neustále. +zazubí se na ni, trochu zasykne, nadzvedne se a pořádně ji políbí, olízne jí ze rtů rum, a pak seskočí z baru+ provokatérko. +zazubí se na ni, sedne si k ní+ dáš mi cigáro? +poprosí ji výjimečně, což značí, že je dost opilej+
Victoria.Winter: jo, cairo, chceš olízat mýho muže? +zazubí se na ni, a uhne, aby tam měla prostor+ já jsem dycky tajně chtěla olízat Jeana. +přizná se opilecky a směje se+
Isaac.Walker: *Břicho se mu chvěje zadržovanym smíchem, jak se snaží to nevylejt, a když ho Jean vysrkne, neodpustí si teatrální* Ach... *a zakoulí očima. Pak se rozesměje, sedne si a drcne ho pěstí do ramene*
Cairo_: Jasně! Takový nabídce se nedá odolat, *zasměje se, vyskočí a jde si z Byrona taky cucnout, a když už je u toho baru, vyskočí si na něj, aby Jean neřekl, že mu jako jediná dala košem.*
WenaiLafayette: Jako vždy? +zazubí se a vyskrne mu pupík a pak ho tam děsmě moc lechtá jazykem a kousne ho pod pupík, ale jenom tak trochu+
Byron_: Tak na to slyším. +směje se a lehne si na Bar+ Cairo, chceš mě taky olízat? +koukne na ni tím svým úsměvem zběvnuvšího šílence+
Jean.Tannen: jistě. +zazubí se na Isaaca, vidí ho jaksi dvakrát, ale nakonec se mu do pupíku trefí, vycucne ho, a kecne si na sedačku+ no, a tebe jsem nakonec neolízal. +zazubí se na cairo, a aspoň jí nalije opravdovýho panáka+
locke.lamora: oh, slibuješ? +zazubí se děsně, a trochu předvádí svý neexistující svaly+ jsem připraven! +culí se na ni, a čeká co bude+
Victoria.Winter: to je dobře. +zazubí se s plnou pusou, pusu mu dá, a nakonec mu strčí citrón do pusy+ lordě už tam jde taky. +zazubí se, seskočí z baru, a strká tam byrona+ šup, chci tě olízat. +zazubí se na něj+
Cairo_: *Klátí se na židličce, už má trošku zamlžíno a rozesmátě sleduje, jak se tam všichni oblizujou a snažej se dělat děsně nemravný věci tak, aby vypadaly jako úplně mravný.*
Isaac.Walker: Já tam teď byl! *brání se se smíchem* Ale jestli mi tak moc chceš olizovat břicho, posluž si, *chechtá se a jednu ruku si dá ležérně pod hlavu a vyzývavě pozvedne obočí*
WenaiLafayette: +jen se na Jeana uculuje a když pak odspěchá, tak se nakloní k Lockemu+ A teďka já. Bude to děsně nemravný, připrav se. +culí se na něj a naeje si panáka do jeho pupíku+
Byron_: +nakonec skončí nad jejím obličejem+ No to si piš, že si to pamatuju, kočko. +zazubí se na ni a dá jí velkou pusu a pak jí zákeřně ukradne i ten citron+
Jean.Tannen: +mrkne na Wenai, a nalije Lockemu plný břicho pálenky, a pak ji všecku vycucne+ tak kdo ještě neležel! lordě a pan policajt! +spočítá si to a opile se směje, přitočí se k Isaacovi, podrží ho na baru, aby nevstával, a rovnou si ten uprázdněnej pupík zalije+
locke.lamora: +jen se uculí, a lehne si teda na bar, aby to měli kompletní, a nechá si
nalít do pupíku co chtějí+
Victoria.Winter: uh. +zazubí se, a oči jí svítěj ještě víc+ pamatuješ jak jsme se dali dokupy? +zazubí se na něj soukromě, když jí dává citrón, zatne břicho, a drží, aby se to nevylilo, a ten citron si strčí do pusy, aby jí musel dát pusu, až ho bude chtít+
Isaac.Walker: se jí podaří ukousnout jenom dužinu a šlupka mu zůstane v puse. Sedne si, vyplivne ji na zem a široce se usmívá.* Kdo je další na řadě? *udělá místo na baru a zaparkuje zas na židli*
Isaac.Walker: *Na krku je trošku lechtivej, takže se zavrtí, když olízne sůl, nechá ji vysrknout tequillu, ale neodlolá, aby ji nepozlobil, a skousne citrón pevnějc, takže musí fakt zabrat, aby mu ho vzala. Nakonec
Cairo_: To bych řekla, že je to fuj, *směje se, když vidí, jak se na to ksichtí. Teď já! *vyskočí a parádně se jí zamotá hlava, takže se ho přidrží a pak ho dostrká k baru a pěkně si připraví taky jednoho panáka se vším všudy.*
WenaiLafayette: Tak prosím. +dá mu rum a jenom se směje a sleduje je+
Byron_: A jedna Vici na Baru, to bude za pět osmdesát. +směje se a neleje tequillu, olízne jí krk a trochu ji tam kousne, ale i tu sůl tam nakonec nasype a dá jí do pusy citron a jen se culí+
Jean.Tannen: ááá+hihňá se, když ho studí rumem na břiše, ale drží, svaly se mu trochu třesou, a pak honem vstává+ Lamoro, na bar! +zazubí se+
locke.lamora: to si piš. +zazubí se na Wenai a dá jí pěknou rumovou pusu, načež přikývne+ chci. +dolije si Jeana, a taky mu vysrkne pupík+
Victoria.Winter: já pak chcu taky tebe! +přikyvuje na byrona, a hnedka si lehá na bar a podává mu tequilu a všechny propriety, a oči jí pěkně svítěj alkoholem+
Isaac.Walker: *zašklebí se, když to spolkne.* Samotný je to lepší, *a už to zapíjí čistým Jackem rovnou z flašky.*
Isaac.Walker: Zkusíme to, *zasměje se a dá jí mezi zuby dlší kus citrónu. Aby byl ten test kompletní, slzne jí z krku zbytek soli, vysrkne Jacka do poslední kapičky a zubama jí ten citrón zas sebere.* Fuj,
Cairo_: To šimrá! *zachichotá se, když ji Vicky zbaví toho citrónu* Ale je to boží! *Ale než si stačí sednout, už má plnej pupík dalšího alkoholu.* Jakejpak by asi byl Jack s citrónem? *zauvažuje*
WenaiLafayette: To ste moc šikovný. +zubí se a sklouzne z baru+ Supééér jdeme na to! +dá nejdřív pusu Lockemu, pak Jeanovi naleje do pupíku rum a najednou ho vysrkne+ Chceš taky? +nabízí Lockemu+
Byron_: Já se vůbec nebojim. +ušklíbne se na ni vesele+ A já chcu jednu z tebe, lehni si. +dělá jí hnedka na baru místo, protože ji chce taky olizovat+
Jean.Tannen: jo, my se neperem, já vítězím. +zazubí se, a udělá jí místo, aby mohla slízt z baru a nalehne si tam sám, aby mohli bodyshotovat jeho+
locke.lamora: my se neperem. +zazubí se na ni, a vycucne si svoji porci, trochu jí olízne břicho a zazubí se na ni+ paráda. +mrkne opile+
Victoria.Winter: bojíš se jo. +zazubí se na byrona, ale přikývne, skloní se, olízne jí sůl z krku, vysrkne tequilu z břicha, a vykousne citrón z pusy, pak se zašklebí, a vyplivne ho pod bar+ boží. +uculí se+ a teďka jednu pro isaaaca! +zvolá, a dolije cairo pupík Jackem+
Isaac.Walker: To citróny bejvaj, princezno, *poučí ji velmi moudře a dopije zbytek Jecka.* Tak do toho, *pobídne Vicky vesele*
Cairo_: *Nakloní halvu na stranu, aby k ní mohla, chytí citrón mezi zuby a zašklebí se* Je to kyselý, *postěžuje si, ale stejně jí neni rozumět*
WenaiLafayette: neperte se. +směje se, ale jenom troch, aby to nevilila+ Vy ste paka. Já chci taky! A z obou dvou! +směje se, ale počká, až si dají oba+
Byron_: Já to nechám na mistrovi. +uculí se+ Budu na vás dohlížet a žádný čuňačinky holky. Ani malý. jenom velký. +zubí se a sleduje to+
Jean.Tannen: nene, já. +zazubí se, loktem lockeho odstrčí, a vysrkne Wenai z pupíku ruma, vylízne ho, a děsně se směje+ no jo, tak promiň. +culí se, a dolije pupíkovýho panáka, aby si locke taky dal+
locke.lamora: jistěže ty první. +uculí se, a polije jí břicho rumem, ale něco trefí i do pupíku, a skloní se, aby to vysrknul+
Victoria.Winter: +jenom se culí+ a teďka. +podá sůl, skloní se, a olízne jí krk, aby tam dobře držela, pak to posype solí, a strčí jí mezi zuby kousek citrónu, aby nemohla protestovat+ byrone, ty nebo já? +zazubí se+
Isaac.Walker: *Nechá mistry dělat, co uměj, a jenom to z dálky jistí a podává citrony a sůl*
Cairo_: *Poslušně si lehne, když to zastudí, zatne břicho a když ji Jean polechtá, zachichotá se a zabele sebou, ale kupodivu to udží, škoda chlastu, žejo, zadržuje smích a čeká, co bude dál*
WenaiLafayette: Tak jo. +culí se+ Já první? Jo, co? +zasměje se a lehne si na ten bar a děsně moc zatahuje břicho, aby se tam toho hodně vlezlo+
Byron_: A já jsem vrchní bodyshotovej dohlížitel. +dohlíží na to hnedka děsně moc+ Mno... ano.. ano... víc. +pokyvuje hlavou+
Jean.Tannen: zaučit! +zazubí se taky, a dává pozor, jestli to dělaj dobře+ a teď tě polechtám. +zazubí se na cairo a polechtá ji, jestli to vyleje+
locke.lamora: +dá každýmu jejímu prsu pusu, a zazubí se+ tak jo, tak jo, a já budu bodyshotovat s tebou. +zazubí se na ni děsně moc a podává ruma a čistí bar, aby na něm bylo místo+
Victoria.Winter: +obdivně zavzdychá, a hnedka mu tu patku prohrabuje, až málem spadne+ nikdy? +vykulí na cairo oči+ tak hele, my tě to s byronem naučíme. lehni. +poručí, a podá tequilu+ teďka to studí. +upozorní ji,a nalije jí do pupíku tequilu, přičemž jí lehce polije břicho+
Isaac.Walker: *Spokojeně sleduje, jak se to tam všechno svlíká.* Vážně? NIkdy? *vykulí oči po tom přiznání.* Zaučit! Zaučit! *začne skandovat*
Cairo_: Jasně, je boží, *zasměje se* Ale Garett je hezčí, *neodpustí si a sedne si vedle ní, ještě že, protože jinak by z toho baru už sletěla.* Bodyshoty? *rozhlídne se po nich* Věřili byste, že to jsem ještě nikdy nezkoušela? *zasměje se a už je tak přiopilá, že je jí jedno, že by měla hrát děsně světaznalou a zkušenou*
WenaiLafayette: +Wenai není labuť a prsa teda ukazuje, když jí Lamora už stáhne to triko a jen se směje+ Já budu bodyshotovat ruma!
Byron_: +jenom extra ro dámy pohodí patkou a zazubí se na ně+ A já vás teďka naučím jak se pije bodyshot, kdo bude první? Vici? +zazubí se na ni úplně nezištně+
Jean.Tannen: tak jo. +zazubí se a mrkne na ni+ už? +vykulí oči, a honem se svlíkne taky+ joo, wenai, nebuď labuť, ukaž prsa, nalijem ti tequilu do pupíku. +zazubí se na ni+
locke.lamora: jo? může? +kouká jak se domlouvaj a směje se+ hele, svlíkání, ukaž, já ti pomůžu! +nabízí se hnedka nezištně a začne jí stahovat triko, sám už ho má někde na podlaze+
Victoria.Winter: hele! +šťouchne Cairo+ hele jak je pěknej! +ukazuje na byrona, jak se svlíká, a když písnička skončí, akorát si na baru sedne, pač se jí trochu točí hlava, natáhne si nohy a podá si flašku+ děcka, tady je to stejně nejvíc boží. +culí se+ bodyshoty! +zvedne flašku+
Isaac.Walker: Jo! Bodyshoty! *přidá se a už objednává tequillu a pro sebe dalšího Jacka*
Cairo_: *Tancuje a baví se jako už dlouho ne a nohy už má trošku vratký* A víš, co by to chtělo teď? *ptá se Vicky* Panáka tequilly!
WenaiLafayette: No, můžeš i když je doma. Však se to vsákne. +směje se a jenom čučí, jak se to tam svlíká+
Byron_: Trika pryč! +směje se a svlíká se+ Kdo má triko, ten je lama máslová! +zahodí triko neznámo kam+
Jean.Tannen: takjo, já za tebou budu chodit až lamora nebude doma. +zazubí se na wenai vesele+ jooo! +zazubí se, a chytá, schová jí ho, pač ho bude ještě určitě potřebovat, a děsně moc jim tleská+ bodyshoty! +zajásá+
locke.lamora: co? co? +koukne na ni, ale jen se směje+ jo, my tě vezmem do trojky. +zazubí se na Jeana a poplácá ho po rameni+ trika! +vykulí oči, když ho jedno málem trefí, a kouká se tak po očku, aby nedostal+
Victoria.Winter: +pošle byronovi vzdušnou pusu, a lehce se potácí na baru, trsá s cairo, a jen kouká+ kde má triko? +zazubí se, ale nenechá ji v tom, stáhne si to svoje, potěšen+ zjistí, že má podprd, někam ho zahodí a trsá dál+
Isaac.Walker: *Povzbuzuje a píská a kochá se pohledem a když Cairo sundá to triko, souhlasně zatleská.* Jo! Ať tu nejsem jedinej nahatej! *pokřikuje*
Cairo_: *Pomůže Vicky nabrat rovnováhu a tancuje na plný pecky* Vy s tim striptýzem nedáte pokoj? *zavrtí nevěřícně hlavou, ale je už dost pod parou, takže jenom pokrčí rameny a to triko sundá a hodí ho Jeanovi na hlavu*
WenaiLafayette: Jestli tě nechce tak já tě chcu. +zazubí se na Jeana a koukne na bar+ Ježiš, holky, nezbořte to! Ať máme kde pít bodyshoty!
Byron_: Jóó! To je moje žena! +culí se děně moc kolem a hrdě dme hruď a kouká, jestli ostatní koukaj+ Vy válíte holky!
Jean.Tannen: ježiš holky! +kreje si hlavu, než ho některá kopne, ale jinak tleská a povzbuzuje je+ sundat trika! +výskne, a jen se tlemí, když schytá od lockeho loktem do žeber+ sundat! +skanduje+
locke.lamora: +honem sbírá všechny panáky, jeden teda nestihne, a ten skončí na zemi, ale stejně už je skoro prázdnej, a pak se jen směje, jaký jsou to paka+
Victoria.Winter: +zrovna předvádí hru na vzdušnou kytaru, chytne cairo za ruku, a pomůže jí nahoru, přičemž málem zapadne za bar, a děsně nahlas zpívá o prázdný flašky jako do mikrofonu+ to vůbec není škoda. +zazubí se na isaaca, že ztratil triko+
Isaac.Walker: Ani jedno, ani druhý, jenom mi leží na srdci tvoje bezpečnost, *teatrálně si přitiskne ruku na srdce.* Hele, někde jsem ztratil to tričko, *uvědomí si* Joo! Jedem, holky! *povzbuzuje je*
Cairo_: Jooo! *zavýská s rukou nad hlavou a už se za ní drápe na bar, aby v tom nebyla sama.* A jedeeem! *roztáčí to tam a děsně si to užívá*
WenaiLafayette: Jejda§ Rum! Držte si svůj rum! +chytne si rum a jenom kouká, kde co lítá+
Byron_: +trochu ji jistí zespoda, ale o dost víc pije a podupává si nohou a sem tam zpívá, děsně falešně+
Jean.Tannen: +splní misi a po zvuku je v mlze zase najde+ jéé. +zatváří se, ale hned se zas směje+ znáš to, co oči nevidí... +tlemí se+ a ty jseš bodygárd nebo máš vlastní oumysly? +zaculí se na isaaca nad pálenko
locke.lamora: ty jseš moje punková křehulka. +zazubí se, a objedná si taky rum, ale pak si ho vezme do ruky, když najednou chodí lidi po baru, aby mu ho v zápalu vystoupení nerozkopala+
Victoria.Winter: +ucucává tequilu, až začne hrát I love rock'n'roll,to trochu vyprskne a vykulí oči+ to je moje písnička! +hrabe se hnedka na bar, podrží se byrona, a už stojí na desce a děsně na to paří, háže vlasama a vůbec+
Isaac.Walker: Já bych byl opatrnej, kámaráde, ten její by tě překousnul, doslova, *varuje ho se smíchem a objednává další rundu, rovnou dvojitou, nač plýtvat časem.*
Cairo_: Jenom ten drink, díky, *zasměje se a obrátí to do sebe* A možná ještě pár písniček! *houkne za ním, jak odchází.*
WenaiLafayette: Já nejsem žádná křehulka! +houkne na něj+ Já jsem děsně drsná, jenom se občas trochu bojim. Dám si bucaněra, velkýho, ať se nenaběháš.
Byron_: Mnooo to byl sice druhej plán, ale klidně můžeme. Nejdřív se posilníme u baru. +konečně najde ten bar a objedná si taky tequillu+ A green day!
Jean.Tannen: jistě madam. +zazubí se, zasalutuje, a jeden jí objedná+ no jo, a co ještě holka chce? +zazubí se tázavě, vezme si pár drobnejch, a vratce vyrazí+ ještě nějaký žádosti? +houkne a hází to do jukeboxu+
locke.lamora: tak co, ty moje křehulko, už je ti líp? +zazubí se na Wenai a dá jí pusu, a pak teda neochotně obrátí vnitřní kapsy a vysype na stůl tu hromádku drobnejch+ ale jdeš tam sám!
Victoria.Winter: ty mě vedeš na záchod? +zahihňá se nemravně+ až potom. +pošeptá mu, a jde si sednout k ostatním na bar, u anjela si objedná tequilu, a napije se+ jukebox! +vzpomene si+ já chcu joan jett! a taky koupit drink! +culí se+
Isaac.Walker: Není nad to, když holka ví, co chce, a umí si o to říct, co? *mrkne přes její hlavu na Jeana.* Takový okouzlující žádosti se snad ani nedá odolat, *a už objednává*
Cairo_: Tak o tom nikdo nepochyboval, seš přece kluk šikovnej, *zasměje se a obejme Jeana jednou rukou kolem ramen a druhou si stejně tak chytne Isaaca.* Tak pánové, a teď mi oba koupíte drink, *zakření se*
Victoria.Winter: ty mě vedeš na záchod? +zahihňá se nemravně+ až potom. +pošeptá mu, a jde si sednout k ostatním na bar, u anjela si objedná tequilu, a napije se+ jukebox! +vzpomene si+ já chcu joan jett!
WenaiLafayette: Děkuji, děkuji. +vezme si vděčně flašku od Cairo a napije se+ To mi pomohlo. +zasměje se a vrátí jí flašku a jde s lidma do hospody+
Byron_: Do hospody! +zavelí se smíchem a chytne Vici za ruku, aby se mu v tom dýmu neztratila+ Poďte za mnou, já to tady znám. +zavelí a zavede je k záchodům+ Aha... tady není bar!
Jean.Tannen: žiju! +dodá, kdyby to někoho zajímalo, a vypraví se za ostatníma do hospy, skrz mlhu se dostane až k nim, a zazubí se+ jsem všichni, to jsem ani nečekal. +směje se+ tak lamoro, a ty naval ty drobný na jukebox. +zazubí se+
locke.lamora: no jo, neboj se, už to bude. +směje se, chytne wenai za ruku, a vede ji do hospody, posadí ji k baru, a když se rozkouká v dýmu, objedná jim pití+
Victoria.Winter: jsem tady? tak jo. +vydechne si uklidněně+ au. +zasměje se, a trochu ho pomuchluje, než z tý hromady vylezou+ vzhůru dolů do hospody! +zavelí, ten bordel tam nechá, a zamíří za wenai dovnitř+
Isaac.Walker: *Chvilku už si myslí, že ji tam zahrabal nadobro, ale pak na něj odněkud přiletí sprška kukuřice. Zasměje se a taky pár kousků zblajzne.* Tak, a teď to zapít, *prohlásí a míří ke dveřím*
Cairo_: *Bojuje jako lev a od smíchu ji bolí břicho a snaží se neudusit se tím popcornem a nakonec se ponoří do tý hormady, prohrabe se o kus dál a tam se vynoří a hodí po něm hrst popcornu. Přitom do něčeho drcne nohou a vytáhne to* Hele, flaška! *zaraduje se a dopotácí se tou záplavou k Wenai.* Tumáš, první pomoc, *podává jí to*
WenaiLafayette: Hospoda! Panáka rychle! Než se mi něco stane! +potácí se do hospody+
Byron_: Seš tady! +hlásí jí+ Já jsem tam! Ale brzo tě najdu to se neboj. +směje se a pucuje ten popcorn+ Už tě mám! +vrhne se na ni a kousne ji do krku+ A chutnáš jako popcorn!
Jean.Tannen: +elegantně se vymázne, nohy až za hlavou, a směje se jak malej kluk+ u všech bohů, vy ste magoři. +tlemí se, a kouká kde jsou+ hele, dojeli jsme do hospody! +ukáže na tap tavern a kouká kde je vchod+
locke.lamora: uh! +zaskuhrá, protože je jaksi vespod, vyhrabe se, a vyhrabe taky wenai+ dobrý? +uculí se na ni, a dá jí napít na uklidněnou, nacpe si kapsy popcornem a vytáhne ji na nohy+
Victoria.Winter: pomoc! +vříská zpod popcornu, ale pak jí nějakej napadá do pusy, což ji umlčí, a prokousává se ke svobodě+ všichni žijou? +zahuhlá s plnou pusou+ flašky celý? +dodá to podstatný+ byroneee, kde jsem? +hledá ho zmateně+
Isaac.Walker: A předposlední je tuplovanej oposum! *Nenechá si to líbit, ale to už tam taky dojede a nějak se mu podaří se včas odpíchnout a skočit do tý hromady ladnou šipku. Hned jak se vyhrabe, skočí po Cairo a celou ji zahrabe.* To máš za ten sníh, *směje se a když se snaží vyhrabat, zahrabe ji znova*
Cairo_: *Snaží se vyhrabat se z tý obří, nadýchaný hromady, do který taky zahučela, a chechtá se, až jí tečou slzy.* Teda! Tohle je milionkrát lepší, než jakýkoliv polštářový kouzlo, co nás kdy učili. A taky to líp chutná, *vyloví si pár kousků z podprsenky a strčí je do pusy.*
WenaiLafayette: +spadne tam a nic jí není a je ráda, že je ráda
Byron_: Popkornová smrt! Je dobrá smrt! Popcóóóórn! +výskne a spadne do něj a rochní se tam a už si ho cpe do pusy+
Jean.Tannen: no to néé, poslední je oposum! +zazubí se a děsně ho předjíždí, ale to už jsou dole, a on to taky narve do popcornu+
locke.lamora: +děsně ji obejme, pač je mu jasný, že to neubrzděj, a pak to narvou do popcornu, zavalí je máslová hora a vozík se převrátí, ale furt ju ochraňuje+
Victoria.Winter: můžeš se svlíknout. +zavolá na něj, a jaksi zjistí, že se vymelou, honem přemejšlí, a jelikož ji nic nenapadne, vykouzlí obří hromadu popcornu, vzápětí to do ní naboří v plný rychlosti a vyklopí se do popcornu+ pomoc! jsem slepá! +volá zpod něj+
Isaac.Walker: *Drcne do něj taky a jede jak o život, ale stejně mu Jean pomaloučku ujíždí.* Poslední místo taky dobrý! *neztrácí dobrou náladu a směje se* A kdo je předposlední, platí všem rundu, *zahlásí*
Cairo_: Seš borec! *pochválí ho a statečně se drží s Vicky v jedný rovině, aby ji nepředjela.* Ale snad už abys brzdil, *upozorní ho vesele, když vidí, jak se raketovou rychlostí blíží k místu určení*
WenaiLafayette: Já vim. +přikývne a radši se ani nekouká, kam to jedou, jenom se klepe+
Byron_: Já se s tebou podělím o výhru! Co je výhra?! +směje se+ Já jsem první! Jsem první -huláká-
Jean.Tannen: já už jsem si zvyknul. +zazubí se na isaaca, trochu do něj drcne, a střihne si to s ním o poslední místo
+
locke.lamora: neboj kůstko, já jsem strašně šikovnej. +zazubí se na ni, a když vyřadí isaaca, zaměří se na vicky a cairo, který se snaží předjet jedna druhou, a předjede je ze strany když se nekoukaj+
Victoria.Winter: hele! +jenom kouká na byrona, co dělá+ máme všecko sdílet! +zrychlí trochu+ jo! +zazubí se na cairo+ a teď rozdrtím tebe. +plácne si s ní vesele+ jo, druhý vyhrávaj! +chytne se toho hned+
Isaac.Walker: To je diskriminace nespárovanejch! *rozčiluje se, jak ho předjedou a mizej mu v dáli.* Vyhrává ten, kdo dojede druhej! *zkusí to*
Cairo_: *Dostanou se s Vicky tak blízko k sobě, že Jean už nemá šanci.* Jo! *zvolá vítězně a s Vicky si plácne, načež jí dojde, že je to vlastně taky nepřítel a víc se předkloní, aby nabrala větší rychlost*
WenaiLafayette: Tak jo. +kníkne a jenom valí oči, jak to rychle jede a děsně moc se ho drží+
Byron_: Já takýýý. +houká a jede hnedka za Vici, aby ji naztratil+ Já vyhraju! +výskne a pošoupne se svým speciálním grifem před Vici dopředu a jenom na ni vyplazuje jazyk+
Jean.Tannen: co? co? žádný pakty! +vykulí oči a snaží se jim ujet dřív než ho dostanou, ale moc mu to nejde+
locke.lamora: Kůstko ale pomalu nevyhrajem. +zazubí se na ni, napůl ji kreje a napůl naviguje+ dneska půjdeš do postele s vítězem. +zazubí se na ni machrovsky, a snaží se vytlačit Isaaca k chodníku+ my máme spešl podmínky. +pokřikuje na něj+
Victoria.Winter: jooooo! +ječí taky jak na horský dráze, a úplně to vidí, jak se dole vymáznou+ byroneeee! +křičí na něj, když jede okolo+ já jsem raketaaa! +zazubí se, projede lehce na červenou, naštěstí nic nejede+tak jo, tak jo! +přikyvuje a přidá se ke Cairo+
Isaac.Walker: Já jsem nejrychlejší! *vytahuje se, ale dlouho mu to nevydrží, protože Wenai s Lockem ho rychle doháněj.* Hele! Je tohle dovolený? *a kouká, kterýho náhodnýho kolemjdoucího by nabral, ale zrovna tam nikdo neni*
Cairo_: *směje se na celý kolo a jede jak o život.* Vicky! Bacha! Zablokujem ho! *křikne na ni a nakloní se do strany, aby se dostaly blíž k sobě a Jeana odřízli.*
WenaiLafayette: Pomalu! Pomalu! +ječí a schovává se u Lockeho, protože to jede děsně rychle a ona je děsnej srab+
Byron_: Jme nejlepšííí. +ječí jak na lesy+ Jsem krááál tequillyyy! +směje se a šupajdí si to z kopce +
Jean.Tannen: dolů! +zavolá na něj Jean, zabere si vozík a řítí se z kopce za nima, zalehlej ve vozíku+ bachááá! +vrazí do byrona jako na autodromech, a snaží se projet mezi Cairo a Vicky+
locke.lamora: +strčí do wenai aby se rozjela, a pak do toho vozíku naskočí k ní, aby byli těžší a jeli rychlejc, že jo, omotá ji rukama, aby kdyžtak umřeli spolu, a ječí jak kamikadze+
Victoria.Winter: já budu nejrychlejší! +zaječí, nasměruje svůj vozík z kopce a vleze do něj než se moc rozjede, flašku chrání vlastním tělem a už nabírá rychlost+ woooooo! +ječí děsně moc a roztahuje ruce jak letadlo
Isaac.Walker: Ale jo, hnem, *naskočí taky a honem všechny vozíky očaruje, aby reagovali na naklánění do stran a dopředu a dozadu, a už se předkloní a nabere slušnou rychlost.* Kudy? *křičí přes rameno, protože nezná cestu*
Cairo_: Jo! *vykřikne a už taky běží a do jednoho vozíku naskočí.* Nojo, ale když všichni naskáčem dovnitř, a nikdo nebude tlačit, nehnem se z místa, *napadne ji*
WenaiLafayette: Tak teďa jsi to přesně vyhmát. +zazubí se na Lockeho a stáhne ho do jednoho košíku a rozede ho kouzlem+ My vyhrajééém!
Byron_: Žjóva! Úplně mi měknou kolena. +zazubí se na Isaaca+ No jo, nojo, tak jdeme. +směje se a chytne Vici za ruku+ Vozíky! +skočí hnedka do jednoho+
Jean.Tannen: no to jsem zrovna nemyslel. +povzdychne si strašlivě, když se Isaac svlíkne+ ale dobrej příklad, holky. +zazubí se na ně+ tady někdo dneska strašně umře. +směje se, a jde si taky pro vozejk+
locke.lamora: jaká iluze? +koukne na ni podezíravě+ ty se ve skutečnosti blond! +vykulí oči a chytne se za srdce+ Co? Co? já vyhraju! +žene se tam hnedka taky+ poď, já vyhraju a ty budeš u toho. +chytne wenai+
Victoria.Winter: jdeme do tapu. +zazubí se na wenai a vyjde ven+ já se pak svlíknu doma, počkej si. +slíbí mu, a když jdou teda pěšky, tak pěšky, chytne se byrona, ale pak si všimne zaparkovanejch nákupáků+závody ve vozíkách! +zaječí, a hned si běží vybrat a už do něj leze+