Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Kristián » 13 úno 2015 00:02

+Po pivech a panácích, a dalších panácích a dalších pivech, který jim Bea donesla se dají do zpěvu slovenských (a jiných) národních písní, což Bea vyhodnotí za dost nebezpečný a hvízdne před vchodem na Kellermanna, aby si je odtáhl do limuzíny+

Kristián: Ale my nikam nechceméééé! á my nikam nepudemeééé my budeme tuuu! +huláká zpěvně a marně se brání+
Eric: Joo, my na to máme! Tak si poskočím, tak si vyskočím! Jááá na to mááám! +vyhazuje peníze z kapes+
Kristián: René já a Rudolf, chodíváme na golf! Renééé jááá a Rudolf!
Eric: V mlááádííí sem se učil, hrobařem, jezdit s hlínou, jezdit s trakařem...!
Kristián: Reklamu na ticho dnies v telke dávajů, také bla bla ticho ihned ako zbadá ju!
Eric: Kratkééé lásky, su tie najdlhš-
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 13 úno 2015 00:03

+Zabouchne za nima dveře, že ani Ericův zpěv nedozní a uklidí po nich stůl, přistrčí židle a doufá, že je barman hodně sjetej a ničeho si nevšiml, pak koukne na hodinky a pomyslí si, že tohle byla teda hodně dlouhá šichta, pověší jim tam zástěru na hřebík, ukradne si na památku pivní podtácek a vypaří se odtama.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2015 02:42

!VAROVÁNÍ! TOHLE JE PŘEKOPÍROVANÁ HISTORIE Z CHATU, TAKŽE JE POTŘEBA ČÍST ODSPODU, ABY TO BYLO CHRONOLOGICKY! !KONEC VAROVÁNÍ!

Jean.Tannen: spolu! to je tak romantický. +zazubí se vesele, drží se jí za druhou ruku, a za dramatického jekotu se nechá přemístit+

locke.lamora: první! +zkouší se nechat přepočítat, ale pak to vzdá, a jen se drží a snaží se nepozvracet ji ani sebe+

Victoria.Winter: +poněkud mu visí v náručí+ páááá +mává jim přes byronovo rameno, nechá se naložit do taxíku na zadní sedadlo a střídavě na něm spí a snaží se ho znásilnit+

WenaiLafayette: Tak umřeme spolu! +koukne na ně třikrát je přepočítá, pro jistotu a pak je přemístí na tvrz+

Byron_: Já tě odnesu! +nadme hruď a chytne ji do náruče+ Dobrou, všichni. +zazubí se na ně, nenápadně koukne kolem a uteče bez placení i s Vici v náručí, kterou naloží do taxíku a ujedou+

Jean.Tannen: nene zde! +hlásí se, ale ani se nepohne, dokud ho locke funíc nedotáhne k wenai+ wenaaai, dyť seš vožralá, všichni umřem. +zahihňá se+

locke.lamora: zde! +hlásí se+ ne, já nejsem Jean. +uvědomí si, ale drží se u ní stejnak+ Jeane, pocem. +vyme ho a přehodí si jeho paži přes rameno+

Victoria.Winter: jůůjůů, adoptujem strašidlo! +nadchne se, ale pak nakrčí nos+ odnes mě domů. +vymrčí si, a válí se mu u nohou+

WenaiLafayette: Ke mě! Všichni ke mě! Budeme se přemisťovat, kde je Jean? +rozhlíží se tam a mžourá jako sova+

Byron_: áááááskaaaa náááás oooochráááánííí. +pěje s ní+ DObrou. +zamává Isaacovi a Cairo+ Deme kočko, tady je to v noci nebezpečný! +straší ji děsivým hlasem+

Jean.Tannen: no jak chcete, já bych na to teda nespoléhal. +zazubí se, a tak napůl se vyvaluje na baru, a taky skoro chrápe+

locke.lamora: naee? já myslel že jo. +uculí se, a podržuje ji, ale sám se u toho opírá o bar+ dyť se nikam nepřemístíš, kůstko. +uculí se+ co? co? dobrou? +kouká kam zmizeli+

Victoria.Winter: pozdě. +zazubí se, jelikož už leží+ já se pak umeju. +zamumlá a protře si oči+ láááááskaaaa náááás oooochráááánííí. +zpívá a natáhne k němu ruce+

Isaac.Walker: *pobaveně se uchechtne a chytne ji kolem pasu, aby ji podepřel, přestože sám má co dělt.* Doma to bude mít pohodlnější, *zavrtí hlavou.*Tak pojď, princezno. Dobrou! *pozdraví všecky a přemístí je na Darktor, kde ji položí na postel, sundá boty, přikreje ji a sám si jde lehnout do ložnice pro hosty, protože už se mu nikam nechce. A taky tu ráno dostane kafe.*

Cairo_: Hmm? *ozve se rozespale a mžourá zalepenýma očima.* No jo... tak jo... *nějak se jí podaří sednout si rovně.* Jů, panák! *všimne si toho, co jí prve Jean dolil, a v rychle ho do sebe kopne.* Dobrou, děcka, *nekoordinovaně na ně mávne, vstane a zamotá se tak, že se musí opřít o Isaaca, aby se neporoučela k zemi.*

WenaiLafayette: Co? Neee. Mě to tu nepatří, já tu jenom chlastááám. +sveze se kousek po Lockem, ale hnedka zase chytá balanc+

Byron_: Blížííí se svítááánííí. +zaimrovizuje+ Vstávej kočko, taky pudem dom. Tady si nelehej, tady se nemyla podlaha leta. +culí se+

Jean.Tannen: nebuď ji, koukej jak slintá. +uculí se+ hele, tady to stejně patří wenai, nevyhoděj nás. ulož ju na bar, ať to vyspí. +uculí se+

locke.lamora: já tě taky miluju. +zazubí se+ no jo, to ví, že půjdem, tady. +sedne si na zem pod bar, a natáhne k ní ruku+

Victoria.Winter: byrone my bysme byli tak dobrej boyband. +vydechne, a vede ho do toho kouta+ biiiiim baaaaam zvooooon vyyyyzváááááníííí! +zpívá, a složí se tam do kouta+

Isaac.Walker: Bylo, *souhlasí a podívá se na Cairo.* Ona spí, *pronese velmi inteligentně, vysrkne poslední zbyteček z flašky a tu posaví na bar.* Asi bych ji měl odvést domů, dokud si ještě pamatuju, kde to je, *pochechtává se* Hej, princezno, vstávej! Musíme domů! *žďuchne do ní*

Cairo_: *Vytuhne Isaacovi na rameni a po chvíli začne tiše pochrupovat.*

WenaiLafayette: Já tě miluju. +odpoví mu převelice inteligentně a vyfoukne kouř+ A chci jít spát. půjdeme spát?

Byron_: Já myslím, že v něm budem zpívat a dobudeme svět jako koutový duo. Rohový duo, takl to zní líp. +pokyvuje hlavou+ Sháááánííí srdce prááázdné z lááásky býýývááááá zmatenáááá.

Jean.Tannen: to muselo bejt boží. +tlemí se+ joo, to chce víc pití. +pokývá moudře a dolije jí úplně ze svý flašky+

locke.lamora: +taky se o ni opře, takže jsou jak karty v domečku z karet a vyvažujou o sebe, pokuřujou, a celkově je ožralej jak doga a děsně spokojenej+ chceš dolejt? +zeptá se ztěžka+

Victoria.Winter: já půjdu s tebou do kouta, já! +nabízí se hnedka+ zááááávist je smutek a stííííín! +zpívá s ním děsně nahlas+ budem v tom koutě souložit? +zajímá se+ já možná usnu v půlce, tak si to neber osobně+zahihňá se+ tam kde lááááska vlááádne závist jeee ztracenááá! +zpívá+

Cairo_: *Nějak to na mě dolehlo, *postěžuje si.* To chce ještě víc pití. *Ztěžklou rukou si dopraví k puse dalšího panáka.*

Isaac.Walker: Já takhle jednou usnul na skleničce, *svěřuje se.* Měl jsem pak otalčený kolečko přes celý čelo. *Napije se a druhou rukou jistí Cai, kdyby chtěla padat*

WenaiLafayette: +uculí se na něj, dá mu pusu na tvář a trochu se o něj opře, aby nespadli a taky pokuřuje+

Byron_: Já vim! Já potřebuju do kouta, abych měl kde udržovat rovnováhu. +směje se+ Svíítááááá, nad kráálovstvíííím. +začne pět+

Jean.Tannen: já tvůj věneček uchráním, neboj se. +zazubí se na Isaaca, sedne se k nim, málem mine židličku, a trochu zívne+ uhm. +opře se tváří o flašku+ já lepím. +konstatuje+

locke.lamora: promiň, já se budu snažit trochu krotit. +uculí se na ni, natáhne si a spokojeně vyfoukne, v takovým mírným delíriu+

Victoria.Winter: básníčku ty se kácíš. +zazubí se, trochu ho podepře, a sedne si na bar, jen tak, a je lehce olepená alkholem, podá si flašku, a culí se+ děcka, hele, venku svítá! +zazubí se, když koukne oknem+ bože, já jsem asi opilá. +přizná sebekriticky a zamrká+

Cairo_: *Sedne si zpátky na židličku, hlava se jí už pořádně motá a tak se pro jistotu uzemní tak, že si opře hlavu o Isaacovo rameno* Myslim, že už mám dost, *podotkne a s mírně mimoňským úsměvem mžourá na všechny kolem*

Isaac.Walker: To víš, my počestný holky si musíme dávat pozor, *zakření se a ukořistí falšku Jacka a protože nohy už ho taky moc neposlouchaj, radši si sedne*

WenaiLafayette: Když já si nemůžu pomoct! A navíc za to můžeš ty, nemáš bejt tak sexy, tak! +zazubí se na něj vesele a dá mu cigaretu, sobě taky a oběma jim připálí+

Byron_: Já jsem tak parádně ocucanej! +směje se a když je celej ocucanej už, tak si zas sedne normálně na židli a chvíli vyvažuje+

Jean.Tannen: ty seš zagorka. +zazubí se, pustí ho z baru, a hnedka se hrne ke cairo,dokud nabízí+ oh, děkuji. +uculí se na ni, nalije jí do pupíku co mu přijde pod ruku, a vycucne+

locke.lamora: jako neustále. +zazubí se na ni, trochu zasykne, nadzvedne se a pořádně ji políbí, olízne jí ze rtů rum, a pak seskočí z baru+ provokatérko. +zazubí se na ni, sedne si k ní+ dáš mi cigáro? +poprosí ji výjimečně, což značí, že je dost opilej+

Victoria.Winter: jo, cairo, chceš olízat mýho muže? +zazubí se na ni, a uhne, aby tam měla prostor+ já jsem dycky tajně chtěla olízat Jeana. +přizná se opilecky a směje se+

Isaac.Walker: *Břicho se mu chvěje zadržovanym smíchem, jak se snaží to nevylejt, a když ho Jean vysrkne, neodpustí si teatrální* Ach... *a zakoulí očima. Pak se rozesměje, sedne si a drcne ho pěstí do ramene*

Cairo_: Jasně! Takový nabídce se nedá odolat, *zasměje se, vyskočí a jde si z Byrona taky cucnout, a když už je u toho baru, vyskočí si na něj, aby Jean neřekl, že mu jako jediná dala košem.*

WenaiLafayette: Jako vždy? +zazubí se a vyskrne mu pupík a pak ho tam děsmě moc lechtá jazykem a kousne ho pod pupík, ale jenom tak trochu+

Byron_: Tak na to slyším. +směje se a lehne si na Bar+ Cairo, chceš mě taky olízat? +koukne na ni tím svým úsměvem zběvnuvšího šílence+

Jean.Tannen: jistě. +zazubí se na Isaaca, vidí ho jaksi dvakrát, ale nakonec se mu do pupíku trefí, vycucne ho, a kecne si na sedačku+ no, a tebe jsem nakonec neolízal. +zazubí se na cairo, a aspoň jí nalije opravdovýho panáka+

locke.lamora: oh, slibuješ? +zazubí se děsně, a trochu předvádí svý neexistující svaly+ jsem připraven! +culí se na ni, a čeká co bude+

Victoria.Winter: to je dobře. +zazubí se s plnou pusou, pusu mu dá, a nakonec mu strčí citrón do pusy+ lordě už tam jde taky. +zazubí se, seskočí z baru, a strká tam byrona+ šup, chci tě olízat. +zazubí se na něj+

Cairo_: *Klátí se na židličce, už má trošku zamlžíno a rozesmátě sleduje, jak se tam všichni oblizujou a snažej se dělat děsně nemravný věci tak, aby vypadaly jako úplně mravný.*

Isaac.Walker: Já tam teď byl! *brání se se smíchem* Ale jestli mi tak moc chceš olizovat břicho, posluž si, *chechtá se a jednu ruku si dá ležérně pod hlavu a vyzývavě pozvedne obočí*

WenaiLafayette: +jen se na Jeana uculuje a když pak odspěchá, tak se nakloní k Lockemu+ A teďka já. Bude to děsně nemravný, připrav se. +culí se na něj a naeje si panáka do jeho pupíku+

Byron_: +nakonec skončí nad jejím obličejem+ No to si piš, že si to pamatuju, kočko. +zazubí se na ni a dá jí velkou pusu a pak jí zákeřně ukradne i ten citron+

Jean.Tannen: +mrkne na Wenai, a nalije Lockemu plný břicho pálenky, a pak ji všecku vycucne+ tak kdo ještě neležel! lordě a pan policajt! +spočítá si to a opile se směje, přitočí se k Isaacovi, podrží ho na baru, aby nevstával, a rovnou si ten uprázdněnej pupík zalije+

locke.lamora: +jen se uculí, a lehne si teda na bar, aby to měli kompletní, a nechá si
nalít do pupíku co chtějí+

Victoria.Winter: uh. +zazubí se, a oči jí svítěj ještě víc+ pamatuješ jak jsme se dali dokupy? +zazubí se na něj soukromě, když jí dává citrón, zatne břicho, a drží, aby se to nevylilo, a ten citron si strčí do pusy, aby jí musel dát pusu, až ho bude chtít+

Isaac.Walker: se jí podaří ukousnout jenom dužinu a šlupka mu zůstane v puse. Sedne si, vyplivne ji na zem a široce se usmívá.* Kdo je další na řadě? *udělá místo na baru a zaparkuje zas na židli*

Isaac.Walker: *Na krku je trošku lechtivej, takže se zavrtí, když olízne sůl, nechá ji vysrknout tequillu, ale neodlolá, aby ji nepozlobil, a skousne citrón pevnějc, takže musí fakt zabrat, aby mu ho vzala. Nakonec

Cairo_: To bych řekla, že je to fuj, *směje se, když vidí, jak se na to ksichtí. Teď já! *vyskočí a parádně se jí zamotá hlava, takže se ho přidrží a pak ho dostrká k baru a pěkně si připraví taky jednoho panáka se vším všudy.*

WenaiLafayette: Tak prosím. +dá mu rum a jenom se směje a sleduje je+

Byron_: A jedna Vici na Baru, to bude za pět osmdesát. +směje se a neleje tequillu, olízne jí krk a trochu ji tam kousne, ale i tu sůl tam nakonec nasype a dá jí do pusy citron a jen se culí+

Jean.Tannen: ááá+hihňá se, když ho studí rumem na břiše, ale drží, svaly se mu trochu třesou, a pak honem vstává+ Lamoro, na bar! +zazubí se+

locke.lamora: to si piš. +zazubí se na Wenai a dá jí pěknou rumovou pusu, načež přikývne+ chci. +dolije si Jeana, a taky mu vysrkne pupík+

Victoria.Winter: já pak chcu taky tebe! +přikyvuje na byrona, a hnedka si lehá na bar a podává mu tequilu a všechny propriety, a oči jí pěkně svítěj alkoholem+

Isaac.Walker: *zašklebí se, když to spolkne.* Samotný je to lepší, *a už to zapíjí čistým Jackem rovnou z flašky.*

Isaac.Walker: Zkusíme to, *zasměje se a dá jí mezi zuby dlší kus citrónu. Aby byl ten test kompletní, slzne jí z krku zbytek soli, vysrkne Jacka do poslední kapičky a zubama jí ten citrón zas sebere.* Fuj,

Cairo_: To šimrá! *zachichotá se, když ji Vicky zbaví toho citrónu* Ale je to boží! *Ale než si stačí sednout, už má plnej pupík dalšího alkoholu.* Jakejpak by asi byl Jack s citrónem? *zauvažuje*

WenaiLafayette: To ste moc šikovný. +zubí se a sklouzne z baru+ Supééér jdeme na to! +dá nejdřív pusu Lockemu, pak Jeanovi naleje do pupíku rum a najednou ho vysrkne+ Chceš taky? +nabízí Lockemu+

Byron_: Já se vůbec nebojim. +ušklíbne se na ni vesele+ A já chcu jednu z tebe, lehni si. +dělá jí hnedka na baru místo, protože ji chce taky olizovat+

Jean.Tannen: jo, my se neperem, já vítězím. +zazubí se, a udělá jí místo, aby mohla slízt z baru a nalehne si tam sám, aby mohli bodyshotovat jeho+

locke.lamora: my se neperem. +zazubí se na ni, a vycucne si svoji porci, trochu jí olízne břicho a zazubí se na ni+ paráda. +mrkne opile+

Victoria.Winter: bojíš se jo. +zazubí se na byrona, ale přikývne, skloní se, olízne jí sůl z krku, vysrkne tequilu z břicha, a vykousne citrón z pusy, pak se zašklebí, a vyplivne ho pod bar+ boží. +uculí se+ a teďka jednu pro isaaaca! +zvolá, a dolije cairo pupík Jackem+

Isaac.Walker: To citróny bejvaj, princezno, *poučí ji velmi moudře a dopije zbytek Jecka.* Tak do toho, *pobídne Vicky vesele*

Cairo_: *Nakloní halvu na stranu, aby k ní mohla, chytí citrón mezi zuby a zašklebí se* Je to kyselý, *postěžuje si, ale stejně jí neni rozumět*

WenaiLafayette: neperte se. +směje se, ale jenom troch, aby to nevilila+ Vy ste paka. Já chci taky! A z obou dvou! +směje se, ale počká, až si dají oba+

Byron_: Já to nechám na mistrovi. +uculí se+ Budu na vás dohlížet a žádný čuňačinky holky. Ani malý. jenom velký. +zubí se a sleduje to+

Jean.Tannen: nene, já. +zazubí se, loktem lockeho odstrčí, a vysrkne Wenai z pupíku ruma, vylízne ho, a děsně se směje+ no jo, tak promiň. +culí se, a dolije pupíkovýho panáka, aby si locke taky dal+

locke.lamora: jistěže ty první. +uculí se, a polije jí břicho rumem, ale něco trefí i do pupíku, a skloní se, aby to vysrknul+

Victoria.Winter: +jenom se culí+ a teďka. +podá sůl, skloní se, a olízne jí krk, aby tam dobře držela, pak to posype solí, a strčí jí mezi zuby kousek citrónu, aby nemohla protestovat+ byrone, ty nebo já? +zazubí se+

Isaac.Walker: *Nechá mistry dělat, co uměj, a jenom to z dálky jistí a podává citrony a sůl*

Cairo_: *Poslušně si lehne, když to zastudí, zatne břicho a když ji Jean polechtá, zachichotá se a zabele sebou, ale kupodivu to udží, škoda chlastu, žejo, zadržuje smích a čeká, co bude dál*

WenaiLafayette: Tak jo. +culí se+ Já první? Jo, co? +zasměje se a lehne si na ten bar a děsně moc zatahuje břicho, aby se tam toho hodně vlezlo+

Byron_: A já jsem vrchní bodyshotovej dohlížitel. +dohlíží na to hnedka děsně moc+ Mno... ano.. ano... víc. +pokyvuje hlavou+

Jean.Tannen: zaučit! +zazubí se taky, a dává pozor, jestli to dělaj dobře+ a teď tě polechtám. +zazubí se na cairo a polechtá ji, jestli to vyleje+

locke.lamora: +dá každýmu jejímu prsu pusu, a zazubí se+ tak jo, tak jo, a já budu bodyshotovat s tebou. +zazubí se na ni děsně moc a podává ruma a čistí bar, aby na něm bylo místo+

Victoria.Winter: +obdivně zavzdychá, a hnedka mu tu patku prohrabuje, až málem spadne+ nikdy? +vykulí na cairo oči+ tak hele, my tě to s byronem naučíme. lehni. +poručí, a podá tequilu+ teďka to studí. +upozorní ji,a nalije jí do pupíku tequilu, přičemž jí lehce polije břicho+

Isaac.Walker: *Spokojeně sleduje, jak se to tam všechno svlíká.* Vážně? NIkdy? *vykulí oči po tom přiznání.* Zaučit! Zaučit! *začne skandovat*

Cairo_: Jasně, je boží, *zasměje se* Ale Garett je hezčí, *neodpustí si a sedne si vedle ní, ještě že, protože jinak by z toho baru už sletěla.* Bodyshoty? *rozhlídne se po nich* Věřili byste, že to jsem ještě nikdy nezkoušela? *zasměje se a už je tak přiopilá, že je jí jedno, že by měla hrát děsně světaznalou a zkušenou*

WenaiLafayette: +Wenai není labuť a prsa teda ukazuje, když jí Lamora už stáhne to triko a jen se směje+ Já budu bodyshotovat ruma!

Byron_: +jenom extra ro dámy pohodí patkou a zazubí se na ně+ A já vás teďka naučím jak se pije bodyshot, kdo bude první? Vici? +zazubí se na ni úplně nezištně+

Jean.Tannen: tak jo. +zazubí se a mrkne na ni+ už? +vykulí oči, a honem se svlíkne taky+ joo, wenai, nebuď labuť, ukaž prsa, nalijem ti tequilu do pupíku. +zazubí se na ni+

locke.lamora: jo? může? +kouká jak se domlouvaj a směje se+ hele, svlíkání, ukaž, já ti pomůžu! +nabízí se hnedka nezištně a začne jí stahovat triko, sám už ho má někde na podlaze+

Victoria.Winter: hele! +šťouchne Cairo+ hele jak je pěknej! +ukazuje na byrona, jak se svlíká, a když písnička skončí, akorát si na baru sedne, pač se jí trochu točí hlava, natáhne si nohy a podá si flašku+ děcka, tady je to stejně nejvíc boží. +culí se+ bodyshoty! +zvedne flašku+

Isaac.Walker: Jo! Bodyshoty! *přidá se a už objednává tequillu a pro sebe dalšího Jacka*

Cairo_: *Tancuje a baví se jako už dlouho ne a nohy už má trošku vratký* A víš, co by to chtělo teď? *ptá se Vicky* Panáka tequilly!

WenaiLafayette: No, můžeš i když je doma. Však se to vsákne. +směje se a jenom čučí, jak se to tam svlíká+

Byron_: Trika pryč! +směje se a svlíká se+ Kdo má triko, ten je lama máslová! +zahodí triko neznámo kam+

Jean.Tannen: takjo, já za tebou budu chodit až lamora nebude doma. +zazubí se na wenai vesele+ jooo! +zazubí se, a chytá, schová jí ho, pač ho bude ještě určitě potřebovat, a děsně moc jim tleská+ bodyshoty! +zajásá+

locke.lamora: co? co? +koukne na ni, ale jen se směje+ jo, my tě vezmem do trojky. +zazubí se na Jeana a poplácá ho po rameni+ trika! +vykulí oči, když ho jedno málem trefí, a kouká se tak po očku, aby nedostal+

Victoria.Winter: +pošle byronovi vzdušnou pusu, a lehce se potácí na baru, trsá s cairo, a jen kouká+ kde má triko? +zazubí se, ale nenechá ji v tom, stáhne si to svoje, potěšen+ zjistí, že má podprd, někam ho zahodí a trsá dál+

Isaac.Walker: *Povzbuzuje a píská a kochá se pohledem a když Cairo sundá to triko, souhlasně zatleská.* Jo! Ať tu nejsem jedinej nahatej! *pokřikuje*

Cairo_: *Pomůže Vicky nabrat rovnováhu a tancuje na plný pecky* Vy s tim striptýzem nedáte pokoj? *zavrtí nevěřícně hlavou, ale je už dost pod parou, takže jenom pokrčí rameny a to triko sundá a hodí ho Jeanovi na hlavu*

WenaiLafayette: Jestli tě nechce tak já tě chcu. +zazubí se na Jeana a koukne na bar+ Ježiš, holky, nezbořte to! Ať máme kde pít bodyshoty!

Byron_: Jóó! To je moje žena! +culí se děně moc kolem a hrdě dme hruď a kouká, jestli ostatní koukaj+ Vy válíte holky!

Jean.Tannen: ježiš holky! +kreje si hlavu, než ho některá kopne, ale jinak tleská a povzbuzuje je+ sundat trika! +výskne, a jen se tlemí, když schytá od lockeho loktem do žeber+ sundat! +skanduje+

locke.lamora: +honem sbírá všechny panáky, jeden teda nestihne, a ten skončí na zemi, ale stejně už je skoro prázdnej, a pak se jen směje, jaký jsou to paka+

Victoria.Winter: +zrovna předvádí hru na vzdušnou kytaru, chytne cairo za ruku, a pomůže jí nahoru, přičemž málem zapadne za bar, a děsně nahlas zpívá o prázdný flašky jako do mikrofonu+ to vůbec není škoda. +zazubí se na isaaca, že ztratil triko+

Isaac.Walker: Ani jedno, ani druhý, jenom mi leží na srdci tvoje bezpečnost, *teatrálně si přitiskne ruku na srdce.* Hele, někde jsem ztratil to tričko, *uvědomí si* Joo! Jedem, holky! *povzbuzuje je*

Cairo_: Jooo! *zavýská s rukou nad hlavou a už se za ní drápe na bar, aby v tom nebyla sama.* A jedeeem! *roztáčí to tam a děsně si to užívá*

WenaiLafayette: Jejda§ Rum! Držte si svůj rum! +chytne si rum a jenom kouká, kde co lítá+

Byron_: +trochu ji jistí zespoda, ale o dost víc pije a podupává si nohou a sem tam zpívá, děsně falešně+

Jean.Tannen: +splní misi a po zvuku je v mlze zase najde+ jéé. +zatváří se, ale hned se zas směje+ znáš to, co oči nevidí... +tlemí se+ a ty jseš bodygárd nebo máš vlastní oumysly? +zaculí se na isaaca nad pálenko

locke.lamora: ty jseš moje punková křehulka. +zazubí se, a objedná si taky rum, ale pak si ho vezme do ruky, když najednou chodí lidi po baru, aby mu ho v zápalu vystoupení nerozkopala+

Victoria.Winter: +ucucává tequilu, až začne hrát I love rock'n'roll,to trochu vyprskne a vykulí oči+ to je moje písnička! +hrabe se hnedka na bar, podrží se byrona, a už stojí na desce a děsně na to paří, háže vlasama a vůbec+

Isaac.Walker: Já bych byl opatrnej, kámaráde, ten její by tě překousnul, doslova, *varuje ho se smíchem a objednává další rundu, rovnou dvojitou, nač plýtvat časem.*

Cairo_: Jenom ten drink, díky, *zasměje se a obrátí to do sebe* A možná ještě pár písniček! *houkne za ním, jak odchází.*

WenaiLafayette: Já nejsem žádná křehulka! +houkne na něj+ Já jsem děsně drsná, jenom se občas trochu bojim. Dám si bucaněra, velkýho, ať se nenaběháš.

Byron_: Mnooo to byl sice druhej plán, ale klidně můžeme. Nejdřív se posilníme u baru. +konečně najde ten bar a objedná si taky tequillu+ A green day!

Jean.Tannen: jistě madam. +zazubí se, zasalutuje, a jeden jí objedná+ no jo, a co ještě holka chce? +zazubí se tázavě, vezme si pár drobnejch, a vratce vyrazí+ ještě nějaký žádosti? +houkne a hází to do jukeboxu+

locke.lamora: tak co, ty moje křehulko, už je ti líp? +zazubí se na Wenai a dá jí pusu, a pak teda neochotně obrátí vnitřní kapsy a vysype na stůl tu hromádku drobnejch+ ale jdeš tam sám!

Victoria.Winter: ty mě vedeš na záchod? +zahihňá se nemravně+ až potom. +pošeptá mu, a jde si sednout k ostatním na bar, u anjela si objedná tequilu, a napije se+ jukebox! +vzpomene si+ já chcu joan jett! a taky koupit drink! +culí se+

Isaac.Walker: Není nad to, když holka ví, co chce, a umí si o to říct, co? *mrkne přes její hlavu na Jeana.* Takový okouzlující žádosti se snad ani nedá odolat, *a už objednává*

Cairo_: Tak o tom nikdo nepochyboval, seš přece kluk šikovnej, *zasměje se a obejme Jeana jednou rukou kolem ramen a druhou si stejně tak chytne Isaaca.* Tak pánové, a teď mi oba koupíte drink, *zakření se*

Victoria.Winter: ty mě vedeš na záchod? +zahihňá se nemravně+ až potom. +pošeptá mu, a jde si sednout k ostatním na bar, u anjela si objedná tequilu, a napije se+ jukebox! +vzpomene si+ já chcu joan jett!

WenaiLafayette: Děkuji, děkuji. +vezme si vděčně flašku od Cairo a napije se+ To mi pomohlo. +zasměje se a vrátí jí flašku a jde s lidma do hospody+

Byron_: Do hospody! +zavelí se smíchem a chytne Vici za ruku, aby se mu v tom dýmu neztratila+ Poďte za mnou, já to tady znám. +zavelí a zavede je k záchodům+ Aha... tady není bar!

Jean.Tannen: žiju! +dodá, kdyby to někoho zajímalo, a vypraví se za ostatníma do hospy, skrz mlhu se dostane až k nim, a zazubí se+ jsem všichni, to jsem ani nečekal. +směje se+ tak lamoro, a ty naval ty drobný na jukebox. +zazubí se+

locke.lamora: no jo, neboj se, už to bude. +směje se, chytne wenai za ruku, a vede ji do hospody, posadí ji k baru, a když se rozkouká v dýmu, objedná jim pití+

Victoria.Winter: jsem tady? tak jo. +vydechne si uklidněně+ au. +zasměje se, a trochu ho pomuchluje, než z tý hromady vylezou+ vzhůru dolů do hospody! +zavelí, ten bordel tam nechá, a zamíří za wenai dovnitř+

Isaac.Walker: *Chvilku už si myslí, že ji tam zahrabal nadobro, ale pak na něj odněkud přiletí sprška kukuřice. Zasměje se a taky pár kousků zblajzne.* Tak, a teď to zapít, *prohlásí a míří ke dveřím*

Cairo_: *Bojuje jako lev a od smíchu ji bolí břicho a snaží se neudusit se tím popcornem a nakonec se ponoří do tý hormady, prohrabe se o kus dál a tam se vynoří a hodí po něm hrst popcornu. Přitom do něčeho drcne nohou a vytáhne to* Hele, flaška! *zaraduje se a dopotácí se tou záplavou k Wenai.* Tumáš, první pomoc, *podává jí to*

WenaiLafayette: Hospoda! Panáka rychle! Než se mi něco stane! +potácí se do hospody+

Byron_: Seš tady! +hlásí jí+ Já jsem tam! Ale brzo tě najdu to se neboj. +směje se a pucuje ten popcorn+ Už tě mám! +vrhne se na ni a kousne ji do krku+ A chutnáš jako popcorn!

Jean.Tannen: +elegantně se vymázne, nohy až za hlavou, a směje se jak malej kluk+ u všech bohů, vy ste magoři. +tlemí se, a kouká kde jsou+ hele, dojeli jsme do hospody! +ukáže na tap tavern a kouká kde je vchod+

locke.lamora: uh! +zaskuhrá, protože je jaksi vespod, vyhrabe se, a vyhrabe taky wenai+ dobrý? +uculí se na ni, a dá jí napít na uklidněnou, nacpe si kapsy popcornem a vytáhne ji na nohy+

Victoria.Winter: pomoc! +vříská zpod popcornu, ale pak jí nějakej napadá do pusy, což ji umlčí, a prokousává se ke svobodě+ všichni žijou? +zahuhlá s plnou pusou+ flašky celý? +dodá to podstatný+ byroneee, kde jsem? +hledá ho zmateně+

Isaac.Walker: A předposlední je tuplovanej oposum! *Nenechá si to líbit, ale to už tam taky dojede a nějak se mu podaří se včas odpíchnout a skočit do tý hromady ladnou šipku. Hned jak se vyhrabe, skočí po Cairo a celou ji zahrabe.* To máš za ten sníh, *směje se a když se snaží vyhrabat, zahrabe ji znova*

Cairo_: *Snaží se vyhrabat se z tý obří, nadýchaný hromady, do který taky zahučela, a chechtá se, až jí tečou slzy.* Teda! Tohle je milionkrát lepší, než jakýkoliv polštářový kouzlo, co nás kdy učili. A taky to líp chutná, *vyloví si pár kousků z podprsenky a strčí je do pusy.*

WenaiLafayette: +spadne tam a nic jí není a je ráda, že je ráda

Byron_: Popkornová smrt! Je dobrá smrt! Popcóóóórn! +výskne a spadne do něj a rochní se tam a už si ho cpe do pusy+

Jean.Tannen: no to néé, poslední je oposum! +zazubí se a děsně ho předjíždí, ale to už jsou dole, a on to taky narve do popcornu+

locke.lamora: +děsně ji obejme, pač je mu jasný, že to neubrzděj, a pak to narvou do popcornu, zavalí je máslová hora a vozík se převrátí, ale furt ju ochraňuje+

Victoria.Winter: můžeš se svlíknout. +zavolá na něj, a jaksi zjistí, že se vymelou, honem přemejšlí, a jelikož ji nic nenapadne, vykouzlí obří hromadu popcornu, vzápětí to do ní naboří v plný rychlosti a vyklopí se do popcornu+ pomoc! jsem slepá! +volá zpod něj+

Isaac.Walker: *Drcne do něj taky a jede jak o život, ale stejně mu Jean pomaloučku ujíždí.* Poslední místo taky dobrý! *neztrácí dobrou náladu a směje se* A kdo je předposlední, platí všem rundu, *zahlásí*

Cairo_: Seš borec! *pochválí ho a statečně se drží s Vicky v jedný rovině, aby ji nepředjela.* Ale snad už abys brzdil, *upozorní ho vesele, když vidí, jak se raketovou rychlostí blíží k místu určení*

WenaiLafayette: Já vim. +přikývne a radši se ani nekouká, kam to jedou, jenom se klepe+

Byron_: Já se s tebou podělím o výhru! Co je výhra?! +směje se+ Já jsem první! Jsem první -huláká-

Jean.Tannen: já už jsem si zvyknul. +zazubí se na isaaca, trochu do něj drcne, a střihne si to s ním o poslední místo :D+

locke.lamora: neboj kůstko, já jsem strašně šikovnej. +zazubí se na ni, a když vyřadí isaaca, zaměří se na vicky a cairo, který se snaží předjet jedna druhou, a předjede je ze strany když se nekoukaj+

Victoria.Winter: hele! +jenom kouká na byrona, co dělá+ máme všecko sdílet! +zrychlí trochu+ jo! +zazubí se na cairo+ a teď rozdrtím tebe. +plácne si s ní vesele+ jo, druhý vyhrávaj! +chytne se toho hned+

Isaac.Walker: To je diskriminace nespárovanejch! *rozčiluje se, jak ho předjedou a mizej mu v dáli.* Vyhrává ten, kdo dojede druhej! *zkusí to*

Cairo_: *Dostanou se s Vicky tak blízko k sobě, že Jean už nemá šanci.* Jo! *zvolá vítězně a s Vicky si plácne, načež jí dojde, že je to vlastně taky nepřítel a víc se předkloní, aby nabrala větší rychlost*

WenaiLafayette: Tak jo. +kníkne a jenom valí oči, jak to rychle jede a děsně moc se ho drží+

Byron_: Já takýýý. +houká a jede hnedka za Vici, aby ji naztratil+ Já vyhraju! +výskne a pošoupne se svým speciálním grifem před Vici dopředu a jenom na ni vyplazuje jazyk+

Jean.Tannen: co? co? žádný pakty! +vykulí oči a snaží se jim ujet dřív než ho dostanou, ale moc mu to nejde+

locke.lamora: Kůstko ale pomalu nevyhrajem. +zazubí se na ni, napůl ji kreje a napůl naviguje+ dneska půjdeš do postele s vítězem. +zazubí se na ni machrovsky, a snaží se vytlačit Isaaca k chodníku+ my máme spešl podmínky. +pokřikuje na něj+

Victoria.Winter: jooooo! +ječí taky jak na horský dráze, a úplně to vidí, jak se dole vymáznou+ byroneeee! +křičí na něj, když jede okolo+ já jsem raketaaa! +zazubí se, projede lehce na červenou, naštěstí nic nejede+tak jo, tak jo! +přikyvuje a přidá se ke Cairo+

Isaac.Walker: Já jsem nejrychlejší! *vytahuje se, ale dlouho mu to nevydrží, protože Wenai s Lockem ho rychle doháněj.* Hele! Je tohle dovolený? *a kouká, kterýho náhodnýho kolemjdoucího by nabral, ale zrovna tam nikdo neni*

Cairo_: *směje se na celý kolo a jede jak o život.* Vicky! Bacha! Zablokujem ho! *křikne na ni a nakloní se do strany, aby se dostaly blíž k sobě a Jeana odřízli.*

WenaiLafayette: Pomalu! Pomalu! +ječí a schovává se u Lockeho, protože to jede děsně rychle a ona je děsnej srab+

Byron_: Jme nejlepšííí. +ječí jak na lesy+ Jsem krááál tequillyyy! +směje se a šupajdí si to z kopce +

Jean.Tannen: dolů! +zavolá na něj Jean, zabere si vozík a řítí se z kopce za nima, zalehlej ve vozíku+ bachááá! +vrazí do byrona jako na autodromech, a snaží se projet mezi Cairo a Vicky+

locke.lamora: +strčí do wenai aby se rozjela, a pak do toho vozíku naskočí k ní, aby byli těžší a jeli rychlejc, že jo, omotá ji rukama, aby kdyžtak umřeli spolu, a ječí jak kamikadze+

Victoria.Winter: já budu nejrychlejší! +zaječí, nasměruje svůj vozík z kopce a vleze do něj než se moc rozjede, flašku chrání vlastním tělem a už nabírá rychlost+ woooooo! +ječí děsně moc a roztahuje ruce jak letadlo

Isaac.Walker: Ale jo, hnem, *naskočí taky a honem všechny vozíky očaruje, aby reagovali na naklánění do stran a dopředu a dozadu, a už se předkloní a nabere slušnou rychlost.* Kudy? *křičí přes rameno, protože nezná cestu*

Cairo_: Jo! *vykřikne a už taky běží a do jednoho vozíku naskočí.* Nojo, ale když všichni naskáčem dovnitř, a nikdo nebude tlačit, nehnem se z místa, *napadne ji*

WenaiLafayette: Tak teďa jsi to přesně vyhmát. +zazubí se na Lockeho a stáhne ho do jednoho košíku a rozede ho kouzlem+ My vyhrajééém!

Byron_: Žjóva! Úplně mi měknou kolena. +zazubí se na Isaaca+ No jo, nojo, tak jdeme. +směje se a chytne Vici za ruku+ Vozíky! +skočí hnedka do jednoho+

Jean.Tannen: no to jsem zrovna nemyslel. +povzdychne si strašlivě, když se Isaac svlíkne+ ale dobrej příklad, holky. +zazubí se na ně+ tady někdo dneska strašně umře. +směje se, a jde si taky pro vozejk+

locke.lamora: jaká iluze? +koukne na ni podezíravě+ ty se ve skutečnosti blond! +vykulí oči a chytne se za srdce+ Co? Co? já vyhraju! +žene se tam hnedka taky+ poď, já vyhraju a ty budeš u toho. +chytne wenai+

Victoria.Winter: jdeme do tapu. +zazubí se na wenai a vyjde ven+ já se pak svlíknu doma, počkej si. +slíbí mu, a když jdou teda pěšky, tak pěšky, chytne se byrona, ale pak si všimne zaparkovanejch nákupáků+závody ve vozíkách! +zaječí, a hned si běží vybrat a už do něj leze+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 19 úno 2015 20:17

+přijde propaganda do konkurence+

Obrázek
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 21 úno 2015 01:00

Obrázek
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 19 bře 2015 00:23

+Chvílu jezdí bezcílně po skotských kopcích až se zastaví na jednom z nich, vypne motor a zoufale se rozbrečí. Nahlas. Tak nahlas, že je to slyšet i z Háčka ven a pár srnek v lesíku se dá na strategickej ústup. Prvně jen tak srdceryvně pláče, pak začne mlátit do volantu a tak trochu nepříčetně vztekle bolestivě řvát. Nejraději by to naprala do prvního stromu, nebo sjela z prvního srázu, ale to už si nemůže dovolit. Nebo? Na chvilku o tom reálně zauvažuje, ale pak potřepe hlavou. Podívá se do zpětnýho zrcátka, ve kterým zjistí svou hrůznou podobu, chvilku se pokouší s tím něco udělat, ale pak se na to vykašle a slápne na plyn. Zamíří na místo, kde si je jistá, že nikoho známýho nepotká. Zaparkuje před tavernou, zabouchne dveře auta, vejde dovnitř a trochu zhnuseně nakrčí nos a pomyslí si velký FUJ. Jde ale dál, sedne si ke stolku a mávne na obsluhu.+ Vodku a bacardi. Jedna ku jedné. Dvojitou. Nepřestávejte nosit. +poručí si a vypne vyzvánějící mobil, na kterým zahlídne, že je čtvrtek.+ Scheisse! +zavrčí a upřeně se podívá na obsluhu+ Jestli tu na mě vyskočí nějakej pavouk, tak se může -byť nechtěně- stát, že vás prokleju - se vší úctou. +zamrká na něho řasama významně, že nežertuje a je v jeho nejlepším a nejpřátelštějším zájmu bojový pavouky fakt držet opodál.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Barman » 19 bře 2015 00:52

Dobrý den, +usměje se na ni Anjel a přikývne+ Blbej den, co? +pokyvuje hlavou+ Já to znám, klídek, pavouci jsou zrovna na dovolený, takže je tu bezpečno. +zazubí se na ni a pak jí donese hodně velkou sklenici toho co chtěla a hned si na bar nachystá další, aby mohl soustavně doplňovat+
I anděl strážnej si může jednou za čas dát pivo...
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx Lupin » 20 bře 2015 00:49

+jak poslední dobou obráží bary, tak zabloudí i do putyky, protože tady je to tak anonymní. Už se chce posadit někam do kouta, když zahlédne Beu, tak za ní dojde+ Ahoj Beuš. Co ty tady? Můžu si přisednout? +radši se zeptá, protože jí neunikne, že Bea nemá svůj den a třeba by chtěla být sama+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 20 bře 2015 12:37

+Docela se podiví, že se na ni barman usměje a otočí se, jestli nemluví s někým za ní+ Blbej...je slabá formulace. To máte, jak když se vás lidi ptají, jak se máte. Co jim chcete říct? "Stojí to za houby, nejrači bych si hodila lano?!" To asi těžko. Tak se usměje a odvětíte lehký, konverzačním toonem, že výborně. +ušklíbne se a oddychne si+ Gott sei Dank! To by už dnes byl fakt poslendí hřeb! Děkuju...+dá to na ex, zatvááářííí se, zafuní a hned mu podá skleničku zpátky+

Styx: +Přivře oči, aby v tom šeru líp zaostřila+ Styx? ...ahoj...+nejistě chvílu přemýšlí, jestli by ji tu styx měla vidět, no pak v duchu pokrčí ramenama - styx tu je přece taky...+ Snažím se upít když né k smrti, tak aspoň do němoty. +přikývne, ať si sedne+ co sem přivedlo tebe?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 21 bře 2015 10:21

Upít se? Tak to já se k tobě ráda přidám, aby jsi v tom nebyla sama +přisedne si a objedná si skotskou+ Život je občas pěkná svině, že? +poznamená chmurně, aniž by z ní podrobně tahala, co ji trápí+ Ale my jsme šikovné holky a my na to vyzrajeme +naznačí, že sem přišla z podobného důvodu jako Bea a vyprázdní do sebe první skleničku+ Tady se dá dobře zašít, což je velká výhoda.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na The Tap Tavern