Amon: Myslím, že ani nebude potřeba se ptát. Al Mualím se při našem odchodu sám zmínil, že by vás rád poznal. Takže to berte jako hotovou věc +mrkne na něj a napije se, tentokrát si dává velký pozor, co bere do ruky+ Můžete se spolehnout. Asasíni umí udržet tajemství až do posledního dechu +ujistí ho, že ať uvidí, co uvidí, vykládat o tom nebude+ Budu tam. Díky za vaši laskavost +už teď je celý natěšený, a to ještě netuší, co ho tam čeká+ Jsem v pořádku... už. Jen jsem se omylem napil alkoholu. Naše víra mi to přísně zakazuje +nakonec, proč by mu to měl zatajovat+
Bea: Tak v tom případě ano. Když jdou po někom z nás, tak jdou i po jeho nejbližší rodině, příbuzných, přátelích, a to pak nehledí na nic a jsou jak honící psi +přikyvuje, že to moc dobře zná+ Myslíte tím, jestli u nás pracují kuchařky, uklízečky, a tak? +zeptá se, jestli dobře pochopil otázku+ Ne, všechno si děláme sami. Každý umí něco jiného, takže si vystačíme i bez žen...většinou +ušklíbne se+ Ovšem... +potáhne si dlouze z cigarety+ ...máme tam pár žen asasínek, vycvičených bojovnic +zalétne nenápadně pohledem ke smrtijedce+