od Victoria » 18 úno 2015 01:53
!VAROVÁNÍ! ČTETE PŘEKOPÍROVANOU HISTORII Z CHATU, TAKŽE JE POTŘEBA ČÍST JI ODSPODA, ABY TO BYLO CHRONOLOGICKY! !KONEC VAROVÁNÍ!
Isaac.Walker: *Kouká, jak Cairo stojí u dveří dřív, než stihne položit pivo.* Páni, ženská, ty jsi akční, *zavrtí nevěřicně hlavou, ale sežene si taky brusle a jde za ní.A hned za dveřma jí hodí kouli sněhu za krk*
Cairo_: Tak fajn, *zvedne se smíchem ruce, že se vzdává* přehlasovali jste mě, tak jdem, *zamíří k baru, kde nafasuje dostatečnou zásobu chlastu, půjčí si rovnou brusle a už stojí u dveří.* Tak co, jdete?
Byron_: Nééé, na led je to opilá nejlepší, nebojíš se a když spadneš, tak prostě spadneš. +pokrčí rameny+ Však ono se zas tolik nestane, že jo. +uchichtne se+ Dyť už jsem ti to brko dal.+koukne na Vici+
WenaiLafayette: já ti dám žhavé tělo, až ti budou boty malý, Lamoro. +zasměje se+ My sme dělávali šampaňpárty v zimě venku, šáňo se chladilo rovnou ve sněhu, jó to bejvaly časy... +zasní se+
Jean.Tannen: rovnou se ožrat navenku, jo? +uculí se+ no proč ne, klidně můžem, ale já ty rozbitý flašky platit nebudu. +směje se+
locke.lamora: já si ohřívám ruce o tvé lepé žhavé tělo. +zazubí se na ni a taky si jedno podá, a navrch ruma+
Victoria.Winter: jů, jů, tam jsme se potkali! +vykulí oči na Byrona a málem přepadne z lavice jak nakukuje z okna ven+ dej mi to brko, budem to foukat pod stůl. +zazubí se na něj+ no jistě, alkohol se podává jedině na ledu! +směje se+
Isaac.Walker: A uděláme pořádou koulovací bitvu! *přisadí si hned.* Co takhle si vzít každej lahvinku, dvě, a jít rovnou popíjet ven? *navrhuje*
Cairo_: Myslíš, že je bezpečnej nápad kombinovat alkohol a led? *zasměje se a potěšeně se usmívá, jak na ni přijíjej*
Byron_: Jo, skoro až k zalknutí čistej. +pokyvuje hlavou+ A to je, prosim tě, jak? +uculuje se na Vici+ A bruslit! Tady maj kluziště, půjdeme bruslit.
WenaiLafayette: nech toho, ty cvoku zmrzlej. +směje se a odtahuje se od jeho ledovejch rukou+ já chcu pivo. +hnedka si jedno vezme, co jim Isaac objednal+
Jean.Tannen: žádná sranda, lamora je blbej. +zasměje se+ všecko se napraví. +přikyvuje+ budem dělat andělíčky ožralíčky. +uchechtne se+
locke.lamora: +směje se, oklepe ze sebe sníh a jde za nima, Wenai postudí zmrzlýma prstama pod trikem a culí se+
Victoria.Winter: stejně tam mají moc čistej vzduch. +zazubí se vesele+ mlžinka. +hihňá se, a sedne si ke stolu k Isaacovi+ musíš nenápadně, kouřit dovnitř jako lokomotiva. +vykulí oči, a taky si jednu tequilu podá+ Na Cairo! +přiťukne si taky+
Isaac.Walker: To teda, ale to napravíme, až se budem přesouvat dál, *slíbí jí a v očích se mu zablýsknou nebezpečně rozpustilé jiskřičky. Rozdá panáky a svůj zvende.* A teď na Cairo!
Cairo_:*povytáhne obočí, když všichni přijdou tak zmáčení* Koukám, že jsme se měli venku taky chvíli zdržet, zřejmě je tam sranda, *uchechtne se a dá si jednu tequillu na přivítanou*
Byron_: Na Mýtince, +uculí se+ Tam z nás budou mít teda radost, to už nebude Mýtinka ale Mlžinka. +zasměje se vesele+ Já myslím, že je to všechno. +kývne na Isaaca+A servírku do trojky!
WenaiLafayette: Nechtě toho, kluci! +snaží se jim v tom zabránit, až se vyválí ve sněhu a taky uteče dovnitře radši+
Jean.Tannen: néé, blbečku, nechej toho, čuromedáne! +pere se s ním a zahabává ho do sněhu, až ho tam úplně pohřbí a uteče do tepla+ a teplou medovinu! +poručí si honem+
locke.lamora: +chytne se jí a nechá se přemístit, vypadne za Mýtinkou, a zaboří se lehce do sněhu+ zima! +vyjekne zděšeně, ale pak hned zákeřně vyskočí a začne cpát Jeanovi za krk sníh+
Victoria.Winter: nejdřív si musíme dát to brko na inspiráciu. +zazubí se na Byrona a chytne ho+ jů, sbalíme si barmanku do trojky! +zasvítí jí oči a přemístí je do Alp+
Isaac.Walker: *Jak se objevěj na Mýtince, hned se hrne zabrat stůl dost velkej, aby se tam všichni vešli. Hned se tam objeví obsluha, tak hned začne objednávat.* Tequillu, pivo, pálenku, skotskou... ještě něco? *rozhlídne se po ostatních, jestli na něco nezapoměl*
Cairo_: To je fakt, na Mýtinku bysme měli jít dokud se ještě zvládáme chovat relativně slušně, *zasměje se, čapne Isaaca za loket a už tam oba jsou.*
Byron_: Mno tak jooo, tak bílej dům teda ještě počká. +uculí se trochu, ale souhlasí a chytne Vici+ Tam maj dobrý pivo! A prsatý barmanky!
WenaiLafayette: Jo jdeme. +usměje se na Lockeho a chytne ho za ruku+ Já tě přemístím. +usměje se na Jeana a taky ho chytne za ruku a oab je tam přemístí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.